notbad Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Βρε μάστορες, το greekmeds μου στέλνει μηνύματα ότι έχω προσωπικό μύνημα όταν δεν έχω, ή μετά από 2 μέρες αφού έχω λάβει, ή δεν στέλνει καθόλου όταν έχω πμ. Δεν έχει και μεγάλη σημασία αλλά μήπως μπορούμε να βρούμε τί φταίει; thanks
Born Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Παρόμοιο πρόβλημα είχα με τον Όπερα, που μπορείς πολύ εύκολα να πηγαίνεις μπρος πίσω τις σελίδες. Επίσης παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα επειδή είχα πολύ αυστηρές ρυθμίσες στο firewall. Πρέπει να είναι θέμα κούκις νοτ και πως τα διαχείριζεται το firewall. Χαλάρωσε τις ρυθμίσεις για το ΓΜ Ελπίζω να βοήθησα
tik-tak Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 "...στη μάνα σου το'πες;..." (από τη διαφήμιση...χιχιχιχ)
grart Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Λίγο καθυστερημένα...αλλά...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stellitsa Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 "...στη μάνα σου το'πες;..." (από τη διαφήμιση...χιχιχιχ) Πολυ καλό!!! τα σπασες!!! emrockon
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.