Jump to content

ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ


nikos

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Καστίγιο: «Έχω τρεις μεγάλες προτάσεις»

«Μετά το Κόπα Αμέρικα, θα πρέπει να πάρω μία πολύ σημαντική απόφαση. Έχω προτάσεις από τρεις μεγάλους συλλόγους». Αυτή τη δήλωση φέρεται να έκανε ο Νέρι Καστίγιο στη «Gazzetta Dello Sport». Ο πατέρας του 23χρονου άσου μιλώντας στη «La Opinion» είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη μεταγραφή του Νέρι, θέλουμε να μείνει συγκεντρωμένος στο Κόπα Αμέρικα. Ο Νέρι δεν με ρωτάει για τη μεταγραφή του, δεν τον ενδιαφέρει τώρα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γνωρίζει τον Νέρι από παιδί και τον αγαπάει πολύ, είναι το είδωλό του. Θα περιμένουμε μέχρι να πάμε στην Ελλάδα, θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε. Μπορεί να γίνει μία καλή διαπραγμάτευση για όλες τις πλευρές, αλλά δεν βιαζόμαστε».

Την ίδια ώρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού, Ούγκο Σάντσες, απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στην Ατλέτικο Μαδρίτης να αποκτήσει τον Καστίγιο μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό. «Ο Νέρι είναι ο καλύτερος παίκτης του Κόπα Αμέρικα μαζί με τον Μέσι. Ο Μέσι παίζει ήδη σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και τώρα είναι η σειρά του Νέρι. Εχει τόση ποιότητα που κάποιοι λένε ότι μπορεί να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Βαλένθια, η οποία τον παρακολουθεί πολύ στενά, αν και για μένα θα ήταν ιδανικός αντικαταστάτης του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν έχει τη σωματοδομή ή τα χαρακτηριστικά του Τόρες, αλλά χειρίζεται άριστα την μπάλα, σουτάρει και με τα δύο πόδια και βάζει πολλά γκολ. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα στην Ατλέτικο, θα ήταν μία τεράστια μεταγραφή», τόνισε.

Στο μεταξύ, με τα καλύτερα λόγια για τον Νέρι Καστίγιο μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. «Είναι γρήγορος, όπως ήταν ο Ρομάριο. Με εξέπληξε σ' αυτό το Κόπα Αμέρικα, είναι παικταράς», δήλωσε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μάντσεστερ Σίτι καλεί Καστίγιο !

Δυνατά μπαίνει στη μάχη της διεκδίκησης του Νέρι Καστίγιο η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Sportday», η αγγλική ομάδα προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Ελλάδα. Σήμερα το μεσημέρι (14:00) η συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, για το μέλλον του Ουρουγουανού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προτείνουν διπλασιασμό στις ετήσιες αποδοχές του Καστίγιο, προσπαθώντας να τον κρατήσουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

«Έχω ραντεβού με τον Ολυμπιακό, θα δούμε», ήταν τα πρώτα λόγια του ίδιου, λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Σε περίπτωση που δεν καταφέρει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Καστίγιο στον Πειραιά, τότε θα συζητήσει την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι αρκετά δελεαστική. Ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες προτάσεις για τον παίκτη, αφού δεν έχει ατονήσει το ενδιαφέρον των Βαλένθια, Τσέλσι και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για πάντα στο Λιμάνι !

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Νέρι Καστίγιο. Ο 23χρονος επιθετικός είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, στην οποία συζητήθηκε το μέλλον του παίκτη. Ο Μεξικανός μένει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στους «ερυθρολεύκους», μετά τον διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών που του προτάθηκε από του ιθύνοντες του συλλόγου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

έτσι δείχνουν τα πράγματα..Kovacevic-Μάκη Ψωμιάδη...μου φαίνεται ότι τα μ@υνι@ και τα σκυλάδικα κρατάνε το Νέρι στην Ελλάδα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ντροπή ρε να μιλάς έτσι! :P Απλά ο άνθρωπος θα γίνει πατέρας σε λίγους μήνες και προτιμά να μην ξενιτευτεί...

Αλήθεια, το κορίτσι θα το αποκαταστήσει; emxmm

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δελτίο Τύπου

18/07/2007 13:50

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. Πέτρος Κόκκαλης και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ίλια Ίβιτς είχαν σήμερα συνάντηση, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο. Οι κύριοι Κόκκαλης και Ίβιτς έδωσαν συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Κόπα Αμέρικα και του εξέφρασαν την επιθυμία της Διοίκησης της ΠΑΕ για την παραμονή του στην ομάδα, με την οποία άλλωστε έχει συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, τόσο ο ίδιος ο Νέρι Καστίγιο όσο και η οικογένειά του εξέφρασαν την θέλησή τους για να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Το ραντεβού της Διοίκησης με το Νέρι Καστίγιο ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα φύγει για μερικές ημέρες προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ντροπή ρε να μιλάς έτσι! :P Απλά ο άνθρωπος θα γίνει πατέρας σε λίγους μήνες και προτιμά να μην ξενιτευτεί...

Αλήθεια, το κορίτσι θα το αποκαταστήσει; emxmm

Να δω τον Καστίγιο οικογενειάρχη πατέρα και τι στον κόσμο... embaaa

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.