Jump to content

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ EUROSTAR


supernova

Recommended Posts

Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη δυνατή μικτή Ευρώπης, το γήπεδο να μην ήταν γεμάτο και το θέαμα όχι και το καλύτερο, αλλά όπως κι αν έχει και μόνο που βλέπεις μετά από 20 χρόνια τον Τσατσένκο να αγκαλιάζεται με τον Γιαννάκη, σίγουρα άξιζε να γίνει η προσπάθεια για τη διοργάνωση του Eurostar, στο οποίο η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 101-90 τους Ευρωπαίους επιλέκτους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση της Μικτής Ευρώπης και συνεχίστηκε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, με τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων να κατεβαίνουν από τα σκαλιά της εξέδρας και όχι να βγαίνουν από τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι άσοι του παρελθόντος, με πρώτο τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να βγαίνει κάτω από τη θύρα των επισήμων και να τον ακολουθούν οι Αντονέλο Ρίβα, Βλαντιμίρ Τσατσένκο, Σεργκέι Μπέλοφ και Ντορόν Τζάμσι (απουσίασε ο Βλάντε Ντίβατς).

Μετά από όλους αυτούς τους εκλεκτούς, σειρά είχε η παρουσίαση των μελών της Εθνικής ομάδας του 1987 και του προπονητή της Κώστα Πολίτη. Οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νίκος Φιλίππου, Αργύρης Καμπούρης, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Σταυρόπουλος, Νίκος Λινάρδος, Μέμμος Ιωάννου και Παναγιώτης Καρατζάς αποθεώθηκαν. Μεγάλος απών ο Λιβέρης Ανδρίτσος, που νοσηλεύεται ακόμα μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα και ο Νίκος Γκάλης.

Ακριβώς πριν το τζάμπολ, ο γενικός γραμματέας της FIBA Europe, Ναρ Ζαρολίν, απένειμε στον Θοδωρή Παπαλουκά, το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου παίκτη για το 2006.

813628_b.jpg

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 58-43, 81-65, 101-90

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 14, Ζήσης 10, Σπανούλης 6, Βασιλόπουλος 4, Φώτσης 20, Χατζηβρέττας 10, Ντικούδης 4, Τσαρτσαρής 9, Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος 4, Κακιούζης 4, Μπουρούσης 16

Μικτή Ευρώπης(Ρεκαλκάτι-Ομπράντοβιτς): Χάτζατζ 10, Μπόισα 2 , Μπετσίροβιτς 6, Πετσίλε, Ντε Μιγκέλ 5, Βόιτσικ 11, Ρόλερ 4, Βαν Ντε Σπίγκελ 14, Γκραφς 5, Ζεβροσένκο 5, Κουτλουάι 10, Φριτζόν 8, Πόποβιτς 8

Στο πρώτο Eurostar η Εθνική Ελλάδας νίκησε τη Μικτή Ευρώπης με άνεση και πλέον οι παίκτες πηγαίνουν διακοπές για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να είναι ξεκούραστοι ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ.

www.sport24.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.