Winmx Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Καλε ...τι εγινε και ξαφνικα βλεπω τα παλια νικ μερικων οταν ειμαι στο Board Index Να τι βλεπω: Forum Led by: Nievsky, Winmx, inliner42, NM25, milktray, lilpap, nerdanel, mafia Forum Led by: SarandosKaptanis, AMANDA. Forum Led by: Sovereign, Νεφέλη, milktray, ParakmH, nerdanel Forum Led by: kollias Μας τα εχει κανει τσουρεκια ο σερβερ τις τελευταιες μερες!!! ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!
trivialx Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Αυτό είναι φυσιολογικό. Κρατάει το όνομα που έγινε το registration στο συγκεκριμένο forum.
trivialx Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Πάντα έτσι ήταν εκτός αν επιλέξει κάποιος από εμάς να περάσει τον mod με το καινούριο του όνομα.
bromptonista Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Κι εγώ είδα το παλιό μου Avatar στα ποστ μου, αλλά φαντάζομαι είναι θέμα refresh από αυτόν τον υπολογιστή...
trivialx Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Κάνε και ένα empty cache, να είσαι άνετος. (μπορείς να κατεβάσεις και το safari για πιο γρήγορα )
mixmavros Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Παλιά δεν ήταν έτσι αν θυμάμαι καλά. Τρίβιαλ στο archive.org έχει κάποιους μοντς με το 2ο όνομα... Ενδεικτικά τον inliner42 τον έχει ως The BaByShamBle(s). link
KonstantinosMD Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Παλιά δεν ήταν έτσι αν θυμάμαι καλά. Τρίβιαλ στο archive.org έχει κάποιους μοντς με το 2ο όνομα... Ενδεικτικά τον inliner42 τον έχει ως The BaByShamBle(s). link ήταν bug στο 2.3.0 ... το βρήκαν και το διόρθωσαν στο 2.3.1 τώρα εμφανίζεται το display name και όχι το user name !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.