Jump to content

τι λέτε για Κεφαλλονιά?


Recommended Posts

1) που θα μείνω? emsleep1emsos

2) που θα φάω? emfood

3) που θα μπανιαριστώ? emfish

4) που θα κυκλοφορήσω? emdrunk

5) που θα εξαφανιστώ? emdspr

6) πρόσβαση από Λευκάδα?

και οτι αλλο κρίνετε απαραίτητο

emthanxemthanx emthanx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΗΣΙ.

1) Συνιστώ Fokion Studios στη Λακήθρα. Ήσυχο, φτηνό, καθαρό, ζεστοί άνθρωποι, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Αργοστόλι.

2) Οπωσδήποτε αστακομακαρονάδα στην Τασία στο Φισκάρδο

3) Οπωσδήποτε στο Μύρτο. Πρόκειται για την 3η περισσότερο φωτογραφημένη παραλία στον κόσμο. Θα καταλάβεις γιατί. Μην αμελήσεις να πας στην παραλία του Ξι (κόκκινη άμμος - λασπόλουτρα). Όλες οι παραλίες είναι φανταστικές.

4) Αργοστόλι κυρίως (έχει τα πάντα), Ληξούρι, Σάμη

5) ???

6) Πρόσβαση με ferry boat από Κυλλήνη ή Πάτρα (1,5 ώρα με το πλοίο). Για Λευκάδα δεν ξέρω. Αν προτίθεσαι να νοικιάσεις αμάξι, προτίμησε Greenstones (really low prices).

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ:

Μύρτο, Φισκάρδο, Άσσο, Μοναστήρι Αγ. Γεράσιμου, Μελισσάνη. Αφιέρωσε και 1 ημέρα για περιήγηση στην Ιθάκη. Υπολόγισε 3 μέρες για να δεις τα βασικά και 1 εβδομάδα στο νερό αν θες να τα δεις όλα. Δεν προσφέρεται για έξαλλη ζωή αλλά είναι ιδανική για ζευγαράκια και περιηγήσεις, καθότι προσφέρει απίστευτη φυσική ομορφιά. Δε θα το μετανιώσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολύ ωραίες παραλία είναι επίσης οι Πετανοί και η Αντίσαμος. Απαραίτητα να επισκεφτείς το μοναστήρι στα Κηπούρια, ει δυνατόν την ώρα που βασιλεύει ο ήλιος. Για νυχτερινή ζωή σε κάθε μία από τις τρεις κύριες πόλεις (Αργοστόλι, Σάμη, Ληξούρι) υπάρχουν μαγαζιά που μαζεύουν κόσμο. Η Τασία στο Φισκάρδο είναι όντως φημισμένη, αλλά και ακριβούτσικη, γι' αυτό προετοιμάσου. Τα σπήλαια (Μελισσάνη κλπ.) είναι ωραία, αξίζει να τα δεις αν έχεις χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΥΡΤΟ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.