Jump to content

Α.Ε.Κ.-μεταγραφες


gret

Recommended Posts

μετα το ριμπο και ενας πορτογαλος στο ροστερ:

Ανακοινώθηκε ο Ζεράλντο

εκτύπωσέ το

Ο Ζεράλντο Αλβες υπογράφει την ΑΕΚ Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ζεράλντο Αλβες από την Δευτέρα. Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή το βράδυ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων, με τις οικονομικές του απολαβές να φτάνουν τις 350.000 ευρώ τη σεζόν.

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας, λέγοντας: «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ευρώπη και έχει πολύ ένθερμους οπαδούς που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, τα δίνουν όλα για την ομάδα και είναι απαιτητικοί. Θα δώσω τα πάντα για να τους ικανοποιήσω», ενώ στη συνέχεια στάθηκε και στα όσα του είπε ο αδελφός του Μπρούνο Αλβες, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ως δανεικός από την Πόρτο:

«Μου έχει μιλήσει ο αδερφός μου για την ΑΕΚ. Είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το πέρασμά του από την ΑΕΚ. Του άρεσαν οι άνθρωποι, η χώρα και η διοίκηση της ομάδας. Όπως, επίσης, με... παρακίνησε η ιδέα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να αποτελέσω μέρος της ιστορίας της ομάδας. Είχα και άλλες καλές οικονομικές προτάσεις, αλλά προτίμησα να παίξω στην ΑΕΚ, διότι είναι μεγάλη ομάδα».

ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΥΜΟ: Ζεράλντο Ουάσιγκτον Ρεγκούφε Αλβες

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 8/10/1980

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Πόβοα Βαρζίμ

ΥΨΟΣ: 1.83

ΒΑΡΟΣ: 77

ΣΕΖΟΝ ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ

1999-00 Μπενφίκα Β 29 1

2000-01 Μπενφίκα Β 22 0

2000-01 Μπενφίκα 5 0

2001-02 Μπενφίκα 0 0

2001-02β Μπέιρα Μαρ 9 1

2002-03 Ζιλ Βιθέντε 15 0

2003-04 Πάσος Φερέιρα 17 1

2004-05 Πάσος Φερέιρα 19 4

2005-06 Πάσος Φερέιρα 26 1

2006-07 Πάσος Φερέιρα 28 3

(4/6 16:39)

929 ... Νίκος Ρόλλας

( site: http://www.supersport.gr/default.asp?aid=125313 )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τέλος ο Τζιωρτζιόπουλος

εκτύπωσέ το

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ αποτελεί από την Τετάρτη το πρωί ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην Ενωση, συναντήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Ντέμη Νικολαΐδη και μετά από τη συζήτηση που έκαναν αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία τους. Λίγο αργότερα στο επίσημο site της ΠΑΕ «ανέβηκε» η εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο. O ποδοσφαιριστής έλυσε σήμερα το συμβόλαιο του με την ομάδα. H διοίκηση της ΠΑΕ, εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση μέσω του aekfc.gr: «Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας μου στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση, όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα και τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά στη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού μου. Κρατάω τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισε η συμμετοχή μου στην ΑΕΚ αλλά κυρίως κρατάω στο μυαλό μου την επίσκεψη που κάναμε όλοι μαζί στην Κωνσταντινούπολη και στο Πατριαρχείο για τον εορτασμό των 80 χρόνων του συλλόγου. Ήταν κάτι που με άγγιξε και θα μείνει για πάντα χαραγμένο μέσα μου.

Θέλω ολόψυχα να ευχηθώ στους μέχρι σήμερα συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου κ. Lorenzo Serra Ferrer, να έχουν επιτυχίες και να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση τίτλων».

Πλέον ο Τζιωρτζιόπουλος δεν αποκλείεται να συνεχίσει στην Κύπρο και στην Ομόνοια που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

(6/6 17:48)

177 ... Νίκος Ρόλλας

( http://www.supersport.gr/default.asp?aid=125424 )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.