Jump to content

Αποριες σχετικα με τους κανονες


gret

Recommended Posts

κοιτα :τα προσφατα προβληματα ανεκυψαν ειτε εξαιτιας σβησιματος καποιων απαντησεων ειτε εξαιτιας αντιστοιχων απειλων.νομιζω θα επρεπε να ειναι πιο σαφεις οι λογοι για τους οποιους πρπει να αλλοιωνεται ενα ποστ,ετσι ωστε να ειμαστε κι εμεις οι κοινοι επισκεπτες και οι μοντς ενημεροι για το τι και πως πρπει να γραφουμε,ποια ειναι τα ορια μας.για παραδειγμα , παρακολουθησες το χτεσινο διαπληκτισμο?κι αν ναι πιστευεις οτι επρπε να σβηστει η προκειμενη απαντηση?

στελνω εδω τις αποριες μ και οχι σε πμ γιατι φανταζομαι ειναι κοινες για πολλους κι ενδεχομενη απαντηση σε κοινη θεα θα ηταν ακρως διαφωτιστικη.

ευχαριστω και παλι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν γίνεται να γίνει κάτι πιο σαφές. Όπως είπα ο ρόλος του mod δεν είναι να λειτουργεί ως ρομπότ με ένα τυφλοσούρτι 500 κανόνων που θα καλύπτουν και την πιο παραμικρή περίπτωση. Αυτό λέγεται ελληνικός στρατός και κανείς δεν θέλει να πάει εκεί.

Κοινή λογική θέλει. Πχ. υβριστικά, εμπρηστικά ποστ, προσβλητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί κοκ είναι πράγματα που δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτά ....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

προσβλητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί κοκ είναι πράγματα που δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτά ....

αυτο ξαναπέστο... να το ακούσουν μερικοί...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ειναι ματαιο...Δεν το βλεπω να κανει uploading τo jpeg.

b5-11.jpegΘυμιζει παντως το κειμενο με τους κανονες κατι απο 10 Εντολες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μια πρόταση προς τους mods: παν μέτρον άριστον.

Σκεφτείτε να είσαστε εσείς στη θέση του μέλους που βλέπει ξαφνικά να έχει γίνει edit, split, και τα λοιπά σε "..it". Είναι μια άσκηση βίας, ένα βήμα πέραν της επιχειρηματολογίας. Γι' αυτό πρέπει να ασκείται με πολύ φειδώ, και μόνο σε ακραίες καταστάσεις.

( Και παρατηρώ ότι για χρόνια δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα σε αυτό το site. Γιατί ανέκυψαν τώρα? Μήπως η γραμμή που ακολουθείται παραείναι αυστηρή? Μην ξεχνάμε την ΕΥΓΕΝΕΙΑ )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Forea,

αν διαβάσεις τις "κατευθυντήριες οδηγίες" θα δεις πως γενικά θέλουμε και επιθυμούμε μια ελεγχόμενη χαλαρότητα!

Η αυστηρότητα το έχω τονίσει με πολλούς τρόπους δεν είναι κάτι που θέλουμε στα περισσότερα θέματα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ειμαι καπως κουρασμενη.....αλλα μαλλον πρεπει να απαντησω.

Ναι, το εντιτ ειναι πραξη "βιας" κτλ κτλ κτλ

Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση θιγοταν ενα ευαισθητο θεμα κ θεωρησα κ θεωρω σωστο το οτι εσβησα ενα "αστειο" που πιθανον θα εξαγριωνε ή θα πληγωνε καποια ατομα που το τελευταιο που χρειαζονται ειναι μια κοροιδια κ μια κριτικη τη στιγμη της πιο μεγαλης μαχης τους στη ζωη (της μαχης ΓΙΑ ζωη). Δεν ηθελα να θιξω κανεναν. Κ λυπαμαι αν ετσι φανηκε....αν κ οι αντιδρασεις ηταν πολυυυυυυυυυυ υπερβολικες. Δεν εσβησα καποια γνωμη ή αποψη. Εσβησα ενα σχολιο που αν το διαβαζα εγω τη στιγμη της μαχης μου με τον καρκινο θα παθαινα σοκ. Κ θα απογοητευομουν. Σ ενα ιατρικο σαιτ θεωρω μη σωστο να γραφονται τετοιου ειδους καφριλες, παρολο που στον προφορικο λογο πολλες φορες σωζουν τους γιατρους απο το να μην εμπλακουν συναισθηματικα σε υπερβολικο βαθμο.

Το οτι καποιοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν την αρρωστια τους μη θαρραλεα μεσα σε εισαγωγικα δεν σημαινει πως ειναι αξιοι χλευασμου ή κοροιδιας. Αν ειναι ετσι....ας πουμε κ στον καταθλιπτικο "αυτοκτονα ρε...!"......δεν παει ετσι κ ουτε ειμαι η καλη Σαμαρειτισα.

Δεν ξαναμπλεκω σε παιδιαστικες φιλονικιες---ας γραφει ο καθνεας ο,τι θελει....για μενα ομως πρωτη αξια ειναι η μη προσβολη κανενος ατομου το οποιο δεν ειναι σε θαση να φερει αντιλογο. :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.