Jump to content

Άδοξο τέλος για Μπαρτέζ


Clemence

Recommended Posts

Άδοξο τέλος για Μπαρτέζ 30/4/2007 4:24:00 μμ

Συντάκτης: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ΑΠΕ

Με τον πιο απροσδόκητο και αντιφατικό τρόπο φαίνεται να τελειώνει η καριέρα ενός εκ των κορυφαίων και ταυτόχρονα πιο εκκεντρικών γκολκίπερ του κόσμου. Το επεισόδιο που είχε με οπαδό της Ναντ, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ρεν, ο Φαμπιάν Μπαρτέζ, τον ανάγκασε να πάρει τα πράγματά του και την οικογένειά του από το σπίτι που του είχε ενοικιάσει η διοίκηση και να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, δεν πρόκειται να επιστρέψει, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αλμπερτ Εμον, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά. «Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη και παράλληλα πολύ προσωπικό θέμα. Ο Μπαρτέζ έκανε μεγάλη καριέρα. Αυτό δεν μπορεί ν` αμφισβητηθεί από κανέναν. Συγακατέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου», τόνισε ο Εμον, ο οποίος εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή την περίοδο που ο Μπαρτέζ αγωνιζόταν στην Ολυμπίκ. Ο Μπαρτέζ χαρακτηρίστηκε "σωτήρας" όταν στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου δέχτηκε να βοηθήσει τη Ναντ για ν΄ αποφύγει τον υποβιβασμό. Παρ’ όλα αυτά, όμως, στο διάστημα αυτό επανέλαβε κάποιες γκάφες παρόμοιες με αυτές που πραγματοποίησε στην χειρότερή του χρονιά κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του δεν ήταν καθόλου καλές. Στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης είχε επιχειρήσει ένα "δολοφονικό" τάκλιν με συνέπεια να χτυπήσει το Ντιμιτρι Παγιέ. Ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, πριν εγκαταλείψει το σύλλογο εξαιτείας του επεισοδίου που είχε με τον οπαδό της Ναντ. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεν, το περασμένο Σάββατο, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα σχεδόν και με τα δύο πόδια στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος (σ.σ. για πρώτη φορά στην ιστορία της), πέντε μεθυσμένοι οπαδοί προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να μετακινηθεί με το αυτοκίνητό του μακριά από το Μποζουάρ. Χτύπησαν το όχημα κι ένας εξ` αυτών προσπάθησε να εισβάλλει μέσα σε αυτό. Ο Γάλλος πορτιέρο βγήκε έξω κι άρχισε να γρονθοκοπεί τον οπαδό, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους υπεύθυνους του χώρου οι οποίοι έτρεξαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

«Ο Φαμπιάν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ», τόνισε χθες ο πρόεδρος της Ναντ, Ρούντι Ρουσιγιόν, μετά την είδηση της αποχώρησής του 35χρονου γκολκίπερ. «Έχει επηρεαστεί βαθύτατα από αυτό το περιστατικό και δεν πρόκειται για κάτι το απλό», συμπλήρωσε ο Ρουσιγιόν, χωρίς να πει εάν γνωρίζει τι «μέλλει γενέσθαι» με τον ποδοσφαιριστή...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κρίμα για τον Μπαρτέζ, αλλά σε μεγάλο βαθμό φταίει κι αυτός..

Όταν με τις γκέλες του γέλαγε όλος ο πλανήτης (τα φετινά του Νικοπολίδη είναι πταίσματα), έπρεπε να τα παρατήσει οριστικά..

Αυτό φυσικά σε καμιά περιπτωση δε δικαιολογεί τον κάθε ανεγκέφαλο αλήτη να του επιτεθεί.

Για κανένα λόγο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.