KonstantinosMD Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Το πρόβλημα με το upload βρέθηκε και φαίνεται να έχει λυθεί....
veterinarian Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Όχι απλά δεν λύθηκε, αλλά τώρα δεν μου βγάζει καν την δυνατότητα να φορτώσω εικόνες. Πριν τουλάχιστον τα κουμπιά έβγαιναν, αλλά δεν λειτουργούσαν!
agomahodas Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 σε μένα πάντως λειτουργεί μετά από πάρα πολύ καιρό ευχαριστώ
Evanescent_doctor Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ρε γμτ πώς βάζεις εικόνα μέσα σε post;;; Θα σκάσω...
cosalm Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Μπορείς να πάς σε κάποιο free image host site, πως το http://www.imageshack.gr και να ανεβάσεις την εικόνα σου. Για μένα το κουμπί εισαγωγης εικόνας του forum δε δουλεύει, οπότε εναλλακτικά μπορείς να γράψεις και θα εμφανιστεί η εικόνα στο μήνυμα σου.
MSC Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Ούτε εγώ μπορώ να δω την εικόνα......Να σημειώσω ότι η κατάσταση με τα error κ.τ.λ.,χειροτερεύειιιιιιιιι!!
agomahodas Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Αυτό που δεν μπορώ ειλικρινά να εξηγήσω είναι πως ενώ στο τόπικ με τις ευχές για την Κλεμ μου ανέβασε εικόνα σαν τον παλιό καλό καιρό σε αυτό εδώ το τόπικ δε μου βγάζει ούτε καν το σχετικό παράθυρο...
SleepWalker Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 ουτε εγώ τη βλέπω. και η κατασταση με το cgi error κοντευει να με οδηγησει στην παρανοια
Clemence Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Αυτό που δεν μπορώ ειλικρινά να εξηγήσω είναι πως ενώ στο τόπικ με τις ευχές για την Κλεμ μου ανέβασε εικόνα σαν τον παλιό καλό καιρό σε αυτό εδώ το τόπικ δε μου βγάζει ούτε καν το σχετικό παράθυρο... em xaxa στο τόπικ για μένα με κοτζάμ μαύρη γάτα για άβαταρ και ακόμα δεν κατάλαβες γιατί ???
ania Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Ούτε εγώ μπορώ να δω την εικόνα......Να σημειώσω ότι η κατάσταση με τα error κ.τ.λ.,χειροτερεύειιιιιιιιι!! ουτε εγώ τη βλέπω. και η κατασταση με το cgi error κοντευει να με οδηγησει στην παρανοια θα συμφωνήσω....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.