Jump to content

"First International Medical Conference of Greek Doctors of Diaspora


Recommended Posts

"First International Medical Conference of Greek Doctors of Diaspora Kos June 7-10, 2007

Sponsored by the Greek Ministry of Health

Will include CME conference

Goal is to improve communication, networking and collaboration of Greek doctors of the diaspora with those in Greece. "

This is a good opportunity to network with some Greek doctors, who might have some research going on. A little too much to go to Kos just for this, but I wanted to let you know, in case you are interested. By the way, Kos is not bad at all! (Sorry for the english, but no greek fonts at work).

http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?sh...mp;#entry179692

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ομογενείς γιατροί της διασποράς, από όλες τις ιατρικές ειδικότητες, θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Φόρουμ στην Κω, από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας να συγκαλέσει το ιδρυτικό συνέδριο του Παγκοσμίου Ελληνικού Ιατρικού Δικτύου (Founding Forum of Global Hellenic Medical Network), όπως είχε εξαγγελθεί στην 6η Τακτική Συνέλευση του ΣΑΕ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το Φόρουμ διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης, την Ομοσπονδία Ελληνικών Ιατρικών Εταιρειών Βορείου Αμερικής και την Ελληνική Ακαδημία Ιατρικής Εκπαίδευσης, με έδρα την Αθήνα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα θεσπιστεί το Διεθνές Βραβείο «Γεώργιος Παπανικολάου» για διακεκριμένες ιατρικές ερευνητικές μελέτες και θα συγκροτηθεί η διεθνής εκτελεστική επιτροπή του Δικτύου, η οποία θα έχει την ευθύνη των μελλοντικών διοργανώσεων.

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης, η αρχαιότερη και μεγαλύτερη ιατρική εταιρεία της Διασποράς, έχει αναλάβει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, που φέτος συμπίπτει με το εκπαιδευτικό σεμινάριό της στην Ελλάδα.

Τις εργασίες του συνεδρίου αναμένεται να κηρύξει ο Υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.