Jump to content

4o Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επείγουσας Αθλητιατρικής


Recommended Posts

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Νέων Ιατρών και Επιστημόνων Υγείας (ΕΝΙΕΥ) διοργανώνει και εφέτος στις 24 Μαρτίου 2007 το 4ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επείγουσας Αθλητιατρικής με τίτλο "Η αντιμετώπιση του επείγοντος στους αγωνιστικούς χώρους και στις κερκίδες" .

Βασικές επιδιώξεις του σεμιναρίου είναι:

-Η εκμάθηση βασικών τεχνικών αφ' ενός πρώτων βοηθειών, αφ' ετέρου επείγουσας θεραπευτικής των αθλητικών κακώσεων, αμφοτέρων εξαιρετικά χρήσιμων κατά την υπηρεσία υπαίθρου, αλλά και κατά την ειδίκευση.

-Η εξοικείωση με τον επιστημονικό κλάδο της Αθλητιατρικής και η προώθησή του ως ανεξάρτητου κλάδου της Ιατρικής στην Ελλάδα σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με την θεωρητική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων η οποία θα γίνει στο αμφ. Ι. Παπαδημητρίου (Αρεταίο Νοσοκομείο) ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει πρακτική εξάσκηση (σε χώρους του Αρεταίειου Νοσοκομείου) και αξιολόγηση.

Στο τέλος θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, το οποίο θα αντιστοιχεί σε έξι (6) μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με τις οδηγίες της European Union of Medical Specialists (U.E.M.S.).

Το σεμινάριο προορίζεται κυρίως για νέους ιατρούς και λοιπούς επιστήμονες υγείας (νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές κτλ.) καθώς και για φοιτητές κλινικών ετών που έχουν κάνει Ορθοπαιδική.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα του σεμιναρίου σε PDF μορφή εδώ.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες για τις επερχόμενες και τις παλαιότερες εκδηλώσεις της ΕΝΙΕΥ εδώ.

Η τιμή εγγραφής (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας) είναι:

30 ευρώ για τους φοιτητές, 40 ευρώ για τους ιατρούς και 35 ευρώ για τους λοιπούς επιστήμονες υγείας.

Τηλ. εγγραφής:

6972792807 (Ιατροί)

6937163163 (Φυσικοθεραπευτές)

6977685656 (Φοιτητές)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλό θα ήταν να έχεις γραφτεί από πριν αλλά αν έρθεις αύριο (24/3) το πρωί στο σεμινάριο πιστεύω θα έχουν μείνει κάποιες θέσεις...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

30 ευρώ για τους φοιτητές????? Δεν είναι τσάμπα? Στα μεγαλύτερα καρδιολογικά-παθολογικά συνέδρια δε έχουμε πληρώσει ποτέ. Όχι τπτ άλλα, με ενδιαφέρει το θέμα. Κρίμα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα περισσότερα συνέδρια δεν έχουν πρακτικό μέρος και επομένως δε χρειάζεται να νοικιάσουν κούκλες για την ΚΑΡΠΑ ή να φέρουν απινιδωτές, νάρθηκες, γύψους κτλ. Τα €30 είναι το απόλυτο MINIMUM που μπορούσαμε να βάλουμε στην τιμή χωρίς να μπούμε μέσα.

Όσες καθαρά "θεωρητικές" εκδηλώσεις έχουμε κάνει ως τώρα (δηλαδή μόνο με ομιλίες) ήταν τσάμπα για όλους (φοιτητές, γιατροί και λοιποί επιστήμονες υγείας).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.