kobogianitis Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Βλέπω οτι υπάρχει ένας σταθερός πυρήνας αρκετών δεκάδων ατόμων που ασχολείται συστηματικά με το site postάροντας, συνεπώς υποθέτω πως υπάρχουν 1-2 εκατοντάδες ακόμα που είτε postάρουν περιστασιακά είτε απλά παρακολουθούν τα... τεκταινόμενα/γραφόμενα! Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα της οργάνωσης μίας συνάντησης GreekMeds εκτός internet? Να δούμε και τις βρωμόφατσες με τις οποίες μιλάμε κιόλας!
Remy Fincher Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Οι φορουμοσυναντήσεις δεν είναι καινούρια ιδέα, η τελευταία έγινε τον Ιούνιο, αν θυμάμαι καλά. Απλώς η παλιά φρουρά έχει αποχωρήσει και δεν υπάρχει πλέον κανένας να τη διοργανώσει. Αυτός που θα τα καταφέρει χαλάλι του
olizyz Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Το συζήτησα εχθές με κάποιον από το forum και είχαμε διαφωνίες ως προς το πότε… εγώ έλεγα μετά το Πάσχα και εκείνος πριν… και είπαμε να φτιάξουμε poll… λοιπόν αποφασίστε το πώς και που… και είμαι μέσα…
ploutarxos Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 ελπιζω μονο να μην εχουμε δικατσομαχιες κι εκει... κ καταληξουμε παλι να τσακωνομαστε... τοπο στα νιατα....νμ25
kanagawa Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Συμφωνω...αλλα οι δικατσομαχιες θα απαγορευτουν. θελω να δω και καμια βρωμοφατσα.
kobogianitis Posted March 12, 2007 Author Report Posted March 12, 2007 αυτό θα πει να είσαι αργόσχολος... whatever...
MSC Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Μπορεί ευκαιρία να είναι....κατά τη διάρκεια του ΕΣΦΙΕ.
olizyz Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Η συνάντηση θα γίνει για τα μέλη του gm και όχι για δικατσάδες , ντόπιους, νοσηλευτές, ειδικευόμενους η μη.Καλύτερα θα ήταν να συζητήσουμε για όσα μας ενώνουν που είναι περισσότερα.
Alban Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Φτιάχνω πολλ επειδή γονατιστη με θερμοπαρακάλαγες εχθές
Biancaneve Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 sounds good.. Για προτείνετε σιγά σιγά..
ania Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 μέσα... να ρθούν όλοι να γνωριστούμε... καλή ιδέα...αντε να μαζευτούμε...
Alban Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Εφτιαξα πολλ περάστε να ψηφίσετε... (Γνωστός εκλογομάγειρας)
olizyz Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Φτιάχνω πολλ επειδή γονατιστη με θερμοπαρακάλαγες εχθές Ναι ε??? Θα σε πείραξε η πατσά που έφαγες φαίνεται και λες ότι θες
Alban Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Φτιάχνω πολλ επειδή γονατιστη με θερμοπαρακάλαγες εχθές Ναι ε??? Θα σε πείραξε η πατσά που έφαγες φαίνεται και λες ότι θες ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ... Εγω δε το έφαγα όλο το φαί μου... Ενώ άλλες... Θέλανε και κρέπα μετα
olizyz Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Φτιάχνω πολλ επειδή γονατιστη με θερμοπαρακάλαγες εχθές Ναι ε??? Θα σε πείραξε η πατσά που έφαγες φαίνεται και λες ότι θες ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ... Εγω δε το έφαγα όλο το φαί μου... Ενώ άλλες... Θέλανε και κρέπα μετα αααα εσύ όμως έφαγες όλα τα φυστίκια....άσε που δεν Βρήκαμε κρέπα …και τι δλδ μόνο εγω θα έτρωγα??? Εσύ θα κοίταζες??? Και στο κάτω κάτω εγώ πήγα σήμερα προπόνηση!!!
Mariza Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Παιδιά η συνάντηση θα γίνει μια μέρα μέσα στο Πάσχα που θα μπορεί και ο Σαράντος!!!
Clemence Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Mariza δε μπορούμε να κάνουμε ΕΙΔΙΚΟ ταξίδι μέσα στις γιορτές πολλοί, αν στο συνέδριο είναι περισσότεροι δείτε το
Mariza Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Σίγουρα...βέβαια κάποιοι άλλοι (πχ Win) μπορεί να είναι Αθήνα μόνο στις γιορτές... Τεσπά όποτε θέλετε...δεν έχω κανένα πρόβλημα... ΥΓ. Το ειδικό γιατί το γράφεις με κεφαλαία? :s Θα το έβλεπα και με μικρά...
olizyz Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Σίγουρα...βέβαια κάποιοι άλλοι (πχ Win) μπορεί να είναι Αθήνα μόνο στις γιορτές... Τεσπά όποτε θέλετε...δεν έχω κανένα πρόβλημα... ΥΓ. Το ειδικό γιατί το γράφεις με κεφαλαία? :s Θα το έβλεπα και με μικρά... Γιατί δεν κάνουμε 2 forum συναντήσεις ??? μία μέσα στο πάσχα και μία στις 23/4???
Winmx Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Thnx Μαριζα που με σκεφτηκες Ναι εγω θα ειμαι μονο για το Πασχα...
Clemence Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Μαρίζα ασυναίσθητο το έκανα για να το τονίσω ... Κάντε δυο ... ακόμα καλύτερα ... μπορεί να καταφέρουμε και μεις να πετύχουμε μια Φιλιά )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.