Clemence Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Δεν έχουμε ακόμα νήμα για τα soundtracks που μας σημάδεψαν (ή τραυμάτισαν) τα αυτιά? Ξεκινάμε τώρα ... Έβλεπα τους ''300'' και σκεφτόμουν συνέχεια τη μαγική μουσική επένδυση του Μονομάχου ... δε μπορώ να μη νοιώσω τα ίδια έντονα συναισθήματα του πρωταγωνιστή κάθε φορά σαν να το βλέπω για πρώτη φορά. Είναι απλά τέλεια δεμένη με κάθε εικόνα και κάθε σκηνή του καταπληκτικού εκείνου έργου ... PS: ΝΜ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική της Ευανθία Ρεμπούτσικα "το ατέρι και η ευχή" νομίζω ότι ήταν το σαουντρακ του σίριαλ "η αγάπη άργησε μια μέρα" και το βιβλίο μου άρεσε αλλά η μουσική είναι τέλεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tik-tak Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) μ'άρεσε η μουσική επένδυση μιας δραματικής τηλεοπτικής σειράς (τον τιτλο δεν τον θυμάμαι: ή "κλειδί του παραδείσου " ή "κεραυνοι και αστραπές" ) και ιδιαίτερα τα τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτή ερμηνευμένα απο τη βελούδινη φωνή του Π.Θαλασσινού. Αγαπημένο τραγούδι από κει το κάτωθι: Ο κόσμος είναι ένα βουνό Tα λόγια του πετούνε Αντιλαλούνε στις πλαγιές Σε μας ξαναγυρνούνε Καλύτερα να μη μιλάς Kακές αν κάνεις σκέψεις Μα αν συλλογάσαι όμορφα Eίναι χρυσές οι λέξεις Mα, αν συλλογάσαι όμορφα... Ο κόσμος είναι ποταμός Kαι θάλασσα που αφρίζει ʼμα μολύνεις το νερό Πια, δεν σε καθαρίζει Καλύτερα να μη μιλάς Aν δεν πολυκατέχεις Μα αν ξέρεις, μην κρατάς κρυφό Tον θησαυρό που έχεις Μα αν ξέρεις, μην κρατάς κρυφό... [Ο κόσμος είναι ένα βουνό Στίχοι: Γιώργος Κορδέλλας Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου] ========= επίσης, η μουσική επένδυση της ταινίας "underground" αγαπημένο μου απο κει το.... 4. ---Ya Ya (ringe ringe raja) Edited March 10, 2007 by tik-tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_f Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Πολλά τα soundtracks που μου άρεσαν... Ξεχωρίζω, όμως, εκείνο από την ταινία Amelie και La vita e bella. Αν σκεφτώ...θα θυμηθώ και άλλα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katelol Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ολο το soundtrack του Moulin Rouge (ισως λιγο κλισε, αλλα ειναι απ τα αγαπημενα μου) ...και του Braveheart... παλι ολοκληρο το cd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remy Fincher Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Τα αγαπημένα μου σκορς όλων των εποχών τα έχω ποστάρει σε παρόμοιο τόπικ στις "Τέχνες". Με αφορμή αυτό το τόπικ δίνω το δικό μου τοπ10 με σκηνές που σημαδεύτηκαν από το background τραγούδι τους και έμειναν αξέχαστες, σε εμένα και υποθέτω σε άλλους: 10. Τραγούδι: "All The Right Friends" - R.E.M. Ταινία: "Vanilla Sky" Σκηνή: Ο Τομ Κρουζ τρέχει μόνος στους απόκοσμα άδειους δρόμους της Νέας Υόρκης του ονείρου του. 9. Τραγούδι: "Llorando" - Rebbecca DelRio Ταινία: "Mulholland Dr." Σκηνή: Η Μπέττυ και η Ρίτα στο κλαμπ Σιλένσιο. Η κυρία με τα μπλε μαλλιά. Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει. Νο hay banda. 8. Τραγούδι: "Live And Let Die" - Guns N' Roses Ταινία: "Grosse Pointe Blank" Σκηνή: O χίτμαν Μάρτιν Μπλανκ επιστρέφει για να βρει το πατρικό του να έχει μετατραπεί σε... 7-11 7. Τραγούδι: "Tiny Dancer" - Elton John Ταινία: "Almost Famous" Σκηνή: "I have to go home" λέει ο Πάτρικ Φιούγκιτ στην Κέιτ Χάντσον ενώ η οικογένεια των "Stillwater" τραγουδά εν χορώ. "You are home", του απαντά εκείνη. 6. Τραγούδι: "Boys Better" - The Dandy Warhols Ταινία: "Igby Goes Down" Σκηνή: O Ίγκμπυ τρέχει απελευθερωμένος πια στους δρόμους του Μανχάταν και λύνει τη γραβάτα του 5. Τραγούδι: "Wise Up" - Aimee Mann Ταινία: "Magnolia" Σκηνή: Κι ενώ η τραγωδία πλησιάζει στην κορύφωσή της, εκεί που κανείς θεατής δεν το περιμένει, οι ήρωες του Π.Τ. Άντερσον ξεσπούν σε τραγούδι, ο ένας μετά τον άλλο: "it's not going to stop, until you wise up" 4. Τραγούδι: "East Hastings" - Godspeed You Black Emperor! Ταινία: "28 Days Later" Σκηνή: O Τζιμ περιπλανιέται στο μετα-αποκαλυπτικό Λονδίνου βρίσκοντας απομεινάρια όσων...χμ..επέζησαν. 3. Τραγούδι: "Moon River" Ταινία: "Breakfast At Tiffany's" Σκηνή: Ένας άντρας, μια γυναίκα και μια γάτα στη βροχή... 2. Τραγούδι: "Where Is My Mind?" - The Pixies Ταινία: "Fight Club" Σκηνή: O Τζακ και η Μάρλα στέκονται χέρι-χέρι ατενίζοντας τους ουρανοξύστες του υλισμού να καταρρέουν... "Με πέτυχες σε μια πολύ περίεργη φάση της ζωής μου". 1. Τραγούδι: "Mad World" - Gary Jules Ταινία: "Donnie Darko" Σκηνή: Ένας εκκωφαντικός θόρυβος ακούγεται και όλοι ξυπνούν, ο ένας μετά τον άλλο, ανακουφισμένοι που βρίσκονται ακόμη στο ίδιο σημείο... που όλα είναι όπως πριν... που ο Μεσσίας Ντόνι Ντάρκο, χωρίς να το ξέρουν τους έδωσε άλλη μια ευκαιρία να ζήσουν και ίσως, ίσως να μην κάνουν τα ίδια λάθη. Edited March 11, 2007 by NM25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyxteridas Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Πάρα πολλές μουσικές μου έρχονται στο νου, νομίζω όμως πως θα ξεχωρίσω τρεις (με τυχαία σειρά): α) τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου στο "1492" β) το ζεϊμπέκικο του Μάνου Λοϊζου στην "Ευδοκία" γ) το κεντρικό θέμα (αλλά και όλο το δίσκο) από το κλασικό γουέστερν "ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" του Ένριο Μορικόνε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemence Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 Επειδή μου έμεινε η περιέργεια να την ξανακούσω, ξέρει μήπως κανείς αν έχει βγει το soundtrack από τις ''Ζωές των Άλλων'' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sst Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ηταν κορυφαια η μουσικη που ειχε το conan (το πρωτο) οταν ξεκιναγε η ταινια, και εδειχνε παραλληλα τον πατερα του conan να κατασκευαζει το σπαθι.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιατρίνα Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 όλο το soundtrack από το "2046" και ειδικά το lost (Shigeru Umebayashi)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess_dimitra Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Θεωρώ κορυφαίο το soundtrack του Pulp Fiction και ακολουθούν (με τυχαία σειρά):2046OldboySympathy for lady VengeanceΜαθήματα πιάνουRequiem for a dreamThe fountainBreakfast on PlutoDeathproof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastel Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Streets of fire. Ειδικά τα εξής: Tonight is what it means to be young, Nowhere fast. Αποτελούν ιδανική συνοδεία για τρελλές κούρσες ταχύτητας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ho·mun·cu·li Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 The Last Time I Committed Suicide directed by Stephen T. Kay Neal Cassady: The time is now and now is all we have. αν σας αρεσει η jazz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biancaneve Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Με έχετε καλύψει αρκετοί.. Το Goodbye Lenin μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ.. Επίσης, το main theme του eyes wide shut.. ανατριχιαστικό..... Α..και η σκληρή μουσική του matrix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agomahodas Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 the English patient Braveheart the Fountain και βέβαια η πιο gipsy εκδοχή "Underground" και "ο καιρός των τσιγγάνων" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemence Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 the English patient Braveheart the Fountain και βέβαια η πιο gipsy εκδοχή "Underground" και "ο καιρός των τσιγγάνων" είμαι ερωτευμένη με όλα αυτά ... και με σένα ago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biancaneve Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Εντιτ, γρήγορα έντιτ!! Μπαίνει μέσα η κυρία Αgo και τα διαβάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πανιιιιιιιιιιιιιικ!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agomahodas Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Εντιτ, γρήγορα έντιτ!! Μπαίνει μέσα η κυρία Αgo και τα διαβάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πανιιιιιιιιιιιιιικ!!!! άσε παιδί μου τους ανθρώπους να εκφράζονται... τς τς τς... για τη μουσική μιλάμε τώρα!!!!!! έτσι δεν είναι κλεμ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ήρα Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 ειδα πριν λιγες μερες μια ισπανικη ταινια που παιζεται -Σκουρο μπλε σχεδον μαυρο , εχει πολυ ομορφη μουσικη , μου αρεσε ιδιαιτερα ενα τραγουδι με γυναικεια φωνη μονο με τη συνοδεια μιας κιθαρας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemence Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 City of Angels χτες το (ξανα-ματα)είδα στην τηλε, πολύ καλή η μουσική επένδυση, κάτι που δε μπόρεσα να εκτιμήσω όταν την είχα πρωτοδεί σινεμά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinelopi20 Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 City of Angels χτες το (ξανα-ματα)είδα στην τηλε, πολύ καλή η μουσική επένδυση, κάτι που δε μπόρεσα να εκτιμήσω όταν την είχα πρωτοδεί σινεμά συμφωνώ απόλυτα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 όλο το soundtrack από το "2046" και ειδικά το lost (Shigeru Umebayashi)... θεικό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rqsl_6hBkJc&feature=related deVotchka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asteraki Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nVlFkB7bmSg&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts