Palios Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Θέλω να κάνω unsubscribe απο τόπικ του φόρουμ.Απο οτι φαίνεται όμως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μπορεί κάποιος admin ή moderator να βοηθήσει;;;
SleepWalker Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 βρες ποιος μοντ ειναι υπευθυνος στην ενοτητα που υπαρχει το τοπικ
Palios Posted March 3, 2007 Author Report Posted March 3, 2007 Πρόκειται για το τοπικ "Οι τελειωμένοι" με mod: Sovereign, lilpapaki, xalia
SleepWalker Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Πρόκειται για το τοπικ "Οι τελειωμένοι" με mod: Sovereign, lilpapaki, xalia απευθυνσου σε όλους και οποιος απαντησει. λιλ ητανε μεσα πριν
lilpapaki Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Πρόκειται για το τοπικ "Οι τελειωμένοι" με mod: Sovereign, lilpapaki, xalia απευθυνσου σε όλους και οποιος απαντησει. λιλ ητανε μεσα πριν κι εσυ πρεπει να ,με δωσεις ετσι ρε συναφελφε? αφου ειχα κρυφομπει.... για πες καλο μου? τι θες?
kokni Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Θέλω να κάνω unsubscribe απο τόπικ του φόρουμ.Απο οτι φαίνεται όμως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μπορεί κάποιος admin ή moderator να βοηθήσει;;; Πρόκειται για το τοπικ "Οι τελειωμένοι" με mod: Sovereign, lilpapaki, xalia απευθυνσου σε όλους και οποιος απαντησει. λιλ ητανε μεσα πριν κι εσυ πρεπει να ,με δωσεις ετσι ρε συναφελφε? αφου ειχα κρυφομπει.... για πες καλο μου? τι θες? Τώρα δλδ τί μπορεί να θέλει, για .. ξεδίπλωσε την φαντασία σου @palios πήγαινε MyControls-Subscriptions-View topics-Select Topic-Select Unsubscribe (dropdown menu)-Click with selected
Afrodite.ka Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Χρειάζομαι απελπισμένα τα φώτα κάποιου δευτεροετή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λόγω του ότι γράφτηκα Ιατρική -Αθήνα στο τρίτο εξάμηνο, δεν είμαι γραμμένη στις καταστάσεις που κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία για να παίρνουμε τα βιβλία και τρέχω να τα μαζεύώ με βεβαιώσεις! Όμως έχω τη βάσιμη υποψία ο΄τι μου λείπουν πολλά, πολλά ακόμα! Θα μπορούσε κάποιος δευτεροετής να μου πει ποιά βιβλία θα έπρεπε να έχω συνολικά από Α, Β και Γ εξάμηνο έτσι ώστε να ζητήσω τις βεβαιώσεις και να μπορέσω να τα πάρω;;;;;;;;;;;;;;;;; Ας με βοηθήσει κάποιος γιατι μόλις γράφτηκα η σχολή έκλεισε και δεν ξέρω που να βρω άκρη, δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω και ποιόν και τα βιβλία βλέπω να τα χάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ania Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 www.pasp-med.gr λέει αναλυτικά σε κάθε έτος ποια βιβλία έχουν φέτος δοθεί καλώς ήρθες...
Afrodite.ka Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Ευχαριστώ ania!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ ania!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ ania!!!!!!!!!!!!!!
ania Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 τίποτις ... μπορεί τα χαρτιά και οι βεβαιώσεις να υπάρχουν ήδη στις ιατρικές εκδόσεις... οπότε τηλεφώνησε να σιγουρευτείς... όσο για την γραμματεία ανοίγει 1 φορά την εβδομάδα αν χρειάζεσαι κάτι ...
Afrodite.ka Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Που τέτοια τύχη! Δυστυχώς για τα βιβλιοπωλεία είμαι ακόμα άγνωστη! Θα προσπαθήσω να βρω μια άκρη με τη γραμματεία!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.