Jump to content

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


bromptonista

Recommended Posts

"Η εύκολη λύση για τους τούρκους της Φενέρμπαχτσε, θα ήταν να χρεώσουν τον αποκλεισμό στον Ρετσμπέρ Ρουστού. Η σωστή θα ήταν να χρεώσουν το Βατερλό του 4-1 στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού. Ο οποίος κατάφερε να πάρει μια πεντακάθαρη πρόκριση για τους 32 του UEFA, χωρίς προκλητικά πανό στο γήπεδο, χωρίς επεισόδια και χωρίς ποδοσφαιρική τρομοκρατία. Πήρε μια πρόκριση γιατί απλώς είχε καθαρό μυαλό και απέδειξε ότι είναι καλύτερος. Πολύ καλύτερος. Τόσο απλά... "

Κάποια ζώα δεν πίστευαν... τώρα θα πιστέψουν και τα ζώα!!!

Κρίμα όμως για το πανό με τον Κολοκοτρώνη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπράβο ρε βάζελοι!Αν και αλλόθρησκος,χάρηκα μπάλα χτες!Ας είναι...Άντε και εις ανώτερα!-...Πάντα για τα ευρωπαϊκά μιλάω,έτσι; :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

uefa_paopaok4.jpg

uefa_paopaok6.jpg

Σέρχιο Μαρκαριάν: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, τους φιλάθλους, τον πρόεδρο και το συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Σκιαφίνο που πέθανε χθες. Ηταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε πάρα πολύ καλά και στην άμυνα και την επίθεση και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι χαρούμενος επίσης όπως είπα και πριν για όλο τον Παναθηναϊκό και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη νίκη για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως Ουρουγουανός από την Αρμενία είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εγώ είμαι χριστιανός. Εγώ σήμερα έπαιξα κόντρα σε μία χώρα που η οικογένειά μου έχει... ιστορία μαζί της. Ο παππούς μου έχασε την οικογένειά του από τη χώρα αυτή πριν από εκατό χρόνια. Εγώ όμως ήμουν ήρεμος. Εχω αγάπη για τους αντίπαλους. Οταν έχω αγάπη για τους αντιπάλους πως να μην έχω αγάπη για τους παίκτες, τον κόσμο και τους συνεργάτες; Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο οφείλεται περισσότερο από 50% στην ψυχολογία. Τα παιδιά ξέρουν ότι όλη την εξουσία που έχουμε οι προπονητές είναι για το καλό της ομάδας. Οχι γιατί θέλουμε να είμαστε δυνατοί. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο μέρος".

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι σίγουρο, ότι αμφισβητείται η επιστημονική αξία των λοβοτομών;;;; :bloodomen:

Πάντως κι εγώ χάρηκα για την Πανάθα!!! :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συγχαρητήρια στον Παναθηναικό, απλώς να κάνω μια παρατήρηση στα όσα είπε ο SarandosKaptanis. Ας μην ήταν εξώ το μισό αστυνομικό σώμα και θα βλέπαμε αν θα πέρναγε μέσα πανό ή όχι... :wink: Απλά οι αστυνομικοί, μετά από εντολές των "φανατικών" οπαδών της "ελληνοτουρκικής" φιλίας (που την βλέπουν τη φιλία... δεν ξέρω), δεν επέτρεψαν την ανάρτηση πανό στο γήπεδο. Μην τρελαθούμε κιόλας πιστεύοντας πως οι βάζελοι το έκαναν από καλή θέληση. :eleos:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από το contra.gr...

Πρόκληση Μπέου

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος εναντίον του Παναθηναϊκού στην κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή "Η Δίκη".

Ο ισχυρός άνδρας των "κυανέρυθρων" σε δηλώσεις του τόνισε ότι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε υποστήριζε την τουρκική ομάδα!

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την επιτυχία του. Εγώ όμως υποστήριζα την Φενέρμπαχτσε. Οπως κάθε άνθρωπος έτσι και εγώ, υποστηρίζω κάποια ομάδα στην Τουρκία. Αυτή είναι η Φενέρμπαχτσε γι'αυτό και εγώ ήθελα να κερδίσει".

Τα σχόλια δικά σας...

BEOS_FENER.jpg Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όλα αυτά τα λέτε επειδή καταβάθος είστε οπαδοί της Galatasaray! Σας πόνεσε το 6-1 στο κύπελλο από την Fener και τώρα πάτε και καλά να μας παραστήσετε τους βάζελους. Πέστα ρε Αχιλλέα! Fener ρε και ξερό ψωμί! Τι να μας πουν και οι φλώροι της Galata και της Besiktas!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά πρώτον συγχαρητήρια στον παο.

Δεύτερον θεωρώ αδιανόητα τα μέτρα της αστυνομίας.Και να ήθελε κανείς να πάει στο γήπεδο,νομίζω ότι με αυτό το αίσχος θα το σκεφτόταν πολύ.(Όχι ότι θα πήγαινα εγώ,προς Θεού).Ας ήταν λίγο πιο διακριτικοί..

Δεν ξέρω αν είδατε σε κάποιο κανάλι την εξής φάση:Ένας παναθηναικός πήγε να μπει στο γήπεδο με ένα μικρό πανό που έλεγε:ή ταν ή επί τας.Και ο αστυνομικός το θεώρησε προκλητικό!!

Είπαμε αλλά όχι κι έτσι.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος:Ο Σέρχιο(!) είπε στη συνέντευξη τύπου ότι αυτός έπαιζε και για ΤΗΝ παππού του......... Πρέπει να το ομολογήσω..Τα ελληνικά του με σκοτώνουν..

Άντε όμως για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:εγώ ως αεκτζής θέλω να δω τα μούτρα των ολυμπιακών όταν αποκλείσουμε τη μακάμπι..

Άντε γειααααααα..................

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μαζί σου χανούμισα όσον αφορά στον γάβρο...αλλά όταν δεν κοιτάμε πρώτα τα μούτρα μας στον καθρέφτη,είμαστε τουλάχιστον εμπαθείς σχολιάζοντας τα των άλλων...ο Σέρχιο σε κούμπωσε,που έμαθε ελληνικά σε χρόνο μηδέν στην πρότερη θητεία του στον Ιωνικό,ενώ ο ΣερβοΕλληνας(μη χεσω)-που είναι 40 χρόνια στο Ελλάντα κι ακόμα χρειάζεται μεταφραστή-σε ικανοποιεί;

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ,ΗΜΑΡΤΟΝ! :o

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

με τη μονη διαφορα φιλε doctor-x οτι ο Μπαγιεβιτς επαιζε πολλα χρονια στην Ελλαδα και εχει φτιαξει εκτος απο την αεκ και τον ολυμπιακο και τον παοκ σαν ομαδες..ετσι;ενω ο Σερχιο περηφανευεται μονο για ΤΗΝ παππου του..Οσο για τα μουτρα σου,παναθηναικε,κοιτα το Μαρκαριαν οταν φοραει καπελο και γυαλια..δεν θες τιποτε αλλο :lol::lol::lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ!

ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΟΥΛΕ?

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ!

ΟΥΣΤ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το επιπεδο σου δειχνει ανθρωπο του καφενειου και της μουχλας.Αν ειναι να γινεις γιατρος πρεπει να μαθεις και τροπους.Πρωτα απ'ολα δεν εισαι οπαδος,συμπεριφερεσαι σαν τσιρακι.Και αυτο σε υποτιμα.Κανενας δε μιλησε ετσι και απορω απο που αντλεις το θρασος.Αλλα φαινεται ετσι σε μαθαν στο χωριο σου.Τελος παντων κανω προταση στα υπολοιπα μελη του site να λαβουμε επιτελους καποια μετρα για ολους αυτους που και τωρα και στο παρελθον εχουν γεμισει τη σελιδα αυτη με αηδιες.Υποβαθμιζουν την αισθητικη μας.Περιμενω προτασεις επι του θεματος :evil:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κοίτα,για τα...γαλλικά θα παρέμβει ο Σαράντος και θα τα σβήσει,όπως και να χει.Γενικότερα τώρα,αν μου πέφτει λόγος ως παλιού εδώ μέσα, καλύτερα να αφήνουμε τέτοιου είδους εκφράσεις μακριά από εδώ. Και εγώ έχω βριστεί εδώ στο παρελθόν,αλλά σίγουρα όχι σε τέτοιο επίπεδο. Όσο για το ότι θα γίνει γιατρός και ότι πρέπει να μάθει τρόπους, η εμπειρία μου από το net είναι ότι οι περισσότεροι όσων πουλάνε μαγκιά, τρέλα και μεταξωτή κορδέλα είναι οι περισσότερο φλώροι και μπούληδες όταν τους γνωρίσεις από κοντά.Ο πραγματικά μάγκας φαίνεται αλλού και αλλιώς.

Φίλε palaiologos,παρά το ότι μοιράζομαι την ίδια πράσινη τρέλα μαζί σου, οφείλω να ομολογήσω ότι ο τρόπος σου είναι τελείως φάουλ. Απομένει να δούμε τι κάρτα θα βγάλει ο διαιτητής.Σαρ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν και φλώρος (=βαζελάκος), ο Σοβρακέιν έχει απόλυτο δίκιο για τους μπούληδες και την ανέξοδη μαγκιά του ίντερνετ.

Τα σχόλια περί Τούρκων κτλ έχουν απαντηθεί προ μηνών, μην μας αναγκάζετε να επαναλαμβανόμαστε.

Ο όχι και διαιτητής ο Σαράντος!!! Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου! Είναι ποτέ δυνατόν να περάσει τα φυσικά τεστ; Αν και λέγεται ότι είναι της παράγκας και τον προωθούνε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μήπως να σταματήσουμε να γράφουμε για αθλητικά θέματα εδώ πέρα, γιατί κάθε φορά, όλο και κάποιος κομπλεξικός την κάνει την βλακεία; Ούτε καν χαβαλές γίνεται... Όσο για τον κομπλεξικό αυτού του θέματος, εγώ προτείνω κόκκινη κάρτα, αν δεήσει να μπει κάποια στιγμή στο γήπεδο ο διαιτητής Σαράντος. Μεταξύ μας, εγώ έπρεπε να βγάζω τις κάρτες, που μοιάζω και με τον Κολίνα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δευτέρα πρωί. Αργοπορημένος για την κλινική χρειάζομαι ελεύθερο δρόμο & πράσινα φανάρια. Κάπου στο Ν.Κόσμο, στρίβω από το στενό που συνηθίζω προκειμένου να "κόψω" δρόμο... Στο τέλος του δρόμου (διπλής κατευθύνσης ενώ μόλις που χωράει ένα αυτοκίνητο) βλέπω μια κόκκινη alfa romeo (συγχωρέστε με για την γκρίζα διαφήμιση) ακινητοποιημένη, με κατεύθυνση ίδια με τη δική μου. Ένα γκρι ταξί mercedes ("αγοραίον", λοιπόν) επιμένει να συνεχίσει την πορεία που μόλις είχε ξεκινήσει προς την αντίθετη φορά & την οποία του την ανέκοψε Η οδηγός της alfa, απαιτώντας από εκείνη να κινηθεί προς τα πίσω για να τον αφήσει να περάσει.

Είδα έναν ταξιτζή ψύχραιμο να κλειδώνει & να εγκαταλείπει το αυτοκίνητό του μες στο δρόμο, υβρίζοντας με το χυδαιότερο τρόπο ΤΗΝ οδηγό. Είδα μια γυναίκα συγχισμένη & βαθιά προσβεβλημένη να αρθρώνει μετά βίας τη λέξη "αλήτη" ενώ έχει υποστεί βρισιές πεζοδρομίου.

Λυπήθηκα που δεν είχα χρόνο να σταματήσω να την ηρεμήσω λίγο, να της πω απλά να μην ασχοληθεί άλλο...

Η ζωή είχε κάνει τις επιλογές: το σήμα του Ι.Σ.Α. που είχε στο αυτοκίνητό της φαινόταν λίγο για την παιδεία & το ήθος της... & απέναντί της το σήμα της mercedes ενός αγοραίου... Ε, ήταν άδικος ο αγώνας...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ,ΜΠΗΚΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ,ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΦΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΚΟΣΜΟ!ΛΥΠΑΜΑΙ air ΟΚ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

...και για αρχή, μη λες το password σου σε όλο τον κόσμο ή μη βάζεις auto-join στον pc σου αν τον χρησιμοποιούν και άλλοι.Cheers mate!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

Όχι αγαπητέ μου: Πόρτο-Παναθηναϊκός

Έλα μωρή Πανάθααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

porto_pao_0_1__.jpg

"Αλλον ένα ευρωπαϊκό θρίαμβο πρόσθεσε στην πλούσια... συλλογή του ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" σαν γνήσιοι... δράκοι νίκησαν στο Οπόρτο με

1-0 την αήττητη φέτος στην Ευρώπη, Πόρτο και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους "4" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε ήταν ο χρυσός σκόρερ του Παναθηναϊκού στο 72ο λεπτό"

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.