Jump to content

13 Eπιστημονικο Συνεδριο Φοιτητων Ιατρικης Ελλάδος


nadia

Recommended Posts

Συμμετοχή & Υποβολή Eργασιών:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

Η ΕΕΦΙΕ διοργανώνει Στρογγυλές Τράπεζες ομιλητών στις οποίες συμμετέχουν πέντε (5) φοιτητές και ένα (1) Μέλος ΔΕΠ. Και οι έξι έχουν ομιλία. Προεδρεύει το Μέλος ΔΕΠ. Διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά. Διαδικασία πιστοποίησης της διεξαγωγής της ομιλίας (με ευχαριστήρια επιστολή).

Η συμμετοχή στις τράπεζες είναι ανοιχτή διαδικασία για όλους τους φοιτητές αρκεί να είναι Μέλη της ΕΕΦΙΕ. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη δήλωση ενδιαφέροντος με αίτηση συμμετοχής στα κατά τόπους παραρτήματα και η διαλογή πραγματοποιείται με διενέργεια ανοικτών κληρώσεων. Η ΕΕΦΙΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση εύρεσης συντονιστών καθηγητών και την εξασφάλιση της επιτυχούς συνεργασίας αυτών με τους φοιτητές. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Υπευθύνους των Παραρτημάτων της ΕΕΦΙΕ (τηλέφωνα επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα του 13ου ΕΣΦΙΕ, στην αντίστοιχη ενότητα επικοινωνίας).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ Ή ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Περιλήψεις κατατίθενται για ανακοινώσεις που προορίζονται προς ένταξη στις κατηγορίες των αναρτημένων ή των ελεύθερων ανακοινώσεων.

Αναρτημένες Ανακοινώσεις: Χωρίζονται σε ενότητες (βάσει της προτεινόμενης θεματολογίας). Υπάρχει περιθώριο σύμπτυξης ενοτήτων ή εξειδίκευσης άλλων. Διαδικασία πιστοποίησης της διεξαγωγής της ανακοίνωσης (με δικαίωμα κοινοποίησης σε κάθε ενδιαφερόμενο του συνόλου των ανακοινώσεων που ακυρώθηκαν). Στις αναρτημένες ανακοινώσεις είναι απαραίτητη η συμμετοχή ενός τουλάχιστον φοιτητή μεταξύ των συγγραφέων. Η διάσταση της αναρτημένης ανακοίνωσης είναι 80cm πλάτος και 120cm ύψος. Ο τίτλος της εργασίας θα πρέπει να είναι ευδιάκριτος και ευανάγνωστος από απόσταση 2m ενώ το κείμενο από απόσταση 1m.

Ελεύθερες (προφορικές) Ανακοινώσεις: Χωρίζονται σε ενότητες (βάσει της προτεινόμενης θεματολογίας) των 6 ανακοινώσεων. Προεδρεύουν δύο (2) Μέλη ΔΕΠ, χωρίς δική τους ομιλία. Διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά. Διαδικασία πιστοποίησης της διεξαγωγής της ανακοίνωσης (με δικαίωμα κοινοποίησης σε κάθε ενδιαφερόμενο του συνόλου των ανακοινώσεων που ακυρώθηκαν). Απαραίτητη η συμμετοχή ενός τουλάχιστον φοιτητή μεταξύ των συγγραφέων.

Οι περιλήψεις (αναρτημένων ή ελεύθερων ανακοινώσεων) αποστέλλονται με e-mail στη διεύθυνση papers@13esfie.gr μέχρι την 1η Μαρτίου 2007. Η περίληψη πρέπει να είναι υπό μορφή Word και να αποστέλλεται ως επισυναπτόμενο αρχείο με e-mail. Αναλυτικά, οι Ανακοινώσεις μπορούν να εμπίπτουν στις εξής κατηγορίες:

- Ανακοίνωση Βασικής Έρευνας [πρότυπη ανακοίνωση προς συμπλήρωση]

- Ανακοίνωση Επιδημιολογικής Μελέτης [πρότυπη ανακοίνωση προς συμπλήρωση]

- Ανακοίνωση Κλινικής Έρευνας (εμπίπτουν και τα ενδιαφέροντα περιστατικά) [πρότυπη ανακοίνωση προς συμπλήρωση και δεύτερη πρότυπη ανακοίνωση ειδικά για τα ενδιαφέροντα περισταικά]

- Ανακοίνωση Βιβλιογραφικής Ανασκοπήσεως [πρότυπη ανακοίνωση προς συμπλήρωση]

- Ανακοίνωση Ιστορικής Μελέτης [πρότυπη ανακοίνωση προς συμπλήρωση]

- Ανακοίνωση Καινοτόμου Προτάσεως [πρότυπη ανακοίνωση προς συμπλήρωση]

Για κάθε κατηγορία ανακοίνωσης υπάρχει ένα πρότυπο περίληψης. Παρακαλείστε να αποθηκεύετε την πρότυπη ανακοίνωση που σας ενδιαφέρει στον Η/Υ σας, να την μετονομάζεται με το πρότυπο (π.χ.: ΠΕΡΙΛΗΨΗ-Παπαδόπουλος και συν-Σεροτονίνη.doc) και να τη συμπληρώνεται ανάλογα. Εντός 10 ημερών από τη στιγμή αποστολής της περίληψης σας, θα λάβετε διαβεβαίωση ορθής λήψης από την Επιτροπή Επιστημονικού Προγράμματος (διαφορετικά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το azarros@med.uoa.gr ).

Δεν θα γίνονται δεκτές περιλήψεις που: α)δεν θα έχουν διαμορφωθεί με βάση αυτά τα πρότυπα, β)δεν θα έχουν τα απαιτούμενα πεδία συμπληρωμένα, γ)δεν θα φέρουν στοιχεία επικοινωνίας με τον υπεύθυνο για την αλληλογραφία συγγραφέα, δ)δεν θα φέρουν αριθμό απόδειξης εγγραφής για όλους τους συγγραφείς, καθώς και ε)δεν θα διευκρινίζουν του τύπο ανακοίνωσης (αναρτημένη ή ελεύθερη) και την προτεινόμενη θεματική ενότητα ένταξης (βλέπε "Θεματικές Ενότητες" στην ιστοσελίδα του 13ου ΕΣΦΙΕ).

Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν με e-mail έως την 3η Απριλίου 2007, για το εάν έγινε αποδεκτή η εργασίας τους και με ποιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση.

Για την υποβολή εργασιών προς βράβευση, βλέπε ενότητα "Βραβεία" στην ιστοσελίδα www.13esfie.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.