drlove Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Συνάδερφοι,δεν ξέρω για σας,πάντως εμένα ο καινούριος τρόπος να δημοσιεύονται τα posts κάτω από το topic μαζεμένα, δε με βολεύει,το θεωρώ πιο κουραστικό και αποτρεπτικό στο να διαβάσεις ένα topic και ας φαίνεται πιο μαζεμένο το πράγμα. Πείτε και εσείς τη γνώμη σας και ας το λάβουν υπόψη οι moderators για τυχόν επαναφορά στο παλιό καλό σύστημα.
mch84 Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΛΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ!!!
ΣΑΜΠΟΤΑΖ Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Μπορείτε να το ρυθμίσετε αν δεν κάνω λάθος..
invitro Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Δεν κατάλαβα; Εμένα μου φαίνονται ίδια με πριν. Εχασα κάτι;
trivialx Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Πάνω δεξιά στην σελίδα σου Options Switch to Standard
drlove Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Οk.Eυχαριστώ για την ενημέρωση.Το έφτιαξα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.