Jump to content

Ο καναπές του 2007


bromptonista

Recommended Posts

Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω κεφάλια χαμηλωμένα, πρόσωπα σκυθρωπά. Είναι οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ που έλαβαν νωρίς το χριστουγεννιάτικο "δώρο" τους: ένα μπαλάκι από τη Σαχτάρ και τέζα στον καναπέ για το 2007.

3 βαθμοί στο Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος. Μη στενοχωριέστε αδέρφια, υπάρχουν και χειρότερα. Πριν από μερικά χρόνια ούτε την πρώτη παρέλαση δεν προλαβαίνατε στην Ευρώπη. Χώρια που η λύση έρχεται από τη μακρινή Αμερική και συγκεκριμένα το "Μασατσούτσετς" (MIT στα Ελληνικά): δείτε τον κατάλληλο καναπέ εδώ

Εσωκλείω και φωτογραφία του τελευταίου φιλάθλου του Ολυμπιακού που απέμεινε να παρακολουθεί τηλεόραση τις Τετάρτες:

post-1-1165390396.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλό καλό... Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό λοιπόν που μας έχει τιμήσει φέτος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις :lol: , αλλά ιδιαίτερα στην ΑΕΚ :huh: η οποία φέτος φαίνεται θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις για όλες τις ελληνικές συμμετοχές.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παρε το motorized couch, βαλε το μπρος να κουναει καλα και απολαυσε την ομαδαρα σου. Και στο εντος εδρας θα ξηλωσουμε για παρτη σου 3-4 καθισματα στην 26.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά βάζελε,παραμυθιάσου εσύ με την "ομαδάρα" σου...Με την ψυχή στο στόμα μπήκες UEFA μετά από δύο συγκλονιστικά(αχεμ!)μάτσ με την Ζαπορίζα(ή όπως σκατά λέγεται...),το πιθανότερο είναι ότι στον επόμενο γύρο θα αποκλειστείς από καμία σοβαρή ομάδα και κάπως έτσι θα λάβει τέλος άλλη μια "ένδοξη"ευρωπαική πορεία...Πρωτάθλημα-κύπελο Ελλάδας πάλι στο λιμάνι και σύ σπιτάκι σου με την γλυκειά ανάμνηση άλλης μιας πετυχημένης χρονιάς...!!! :bloodomen::bloodomen::bloodomen:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τσ,τσ,τσ,τσ,τσ :P ...

Συναδελφοι...

Διακρινω εναν...πως να το πω...ελαφρυ εκνευρισμο :lol: ???

Δεν πειραζει,μας εκπροσωπει επαξια η ΑΕΚ emot15jm6.gif!!!

'Η μαλλον οχι,οχι...θα βρειτε γιατρεια στην "πωρωση" blechfm6.gif!!!

Αφηστε την Ευρωπη λοιπον για τα μεγαλα παιδακια και επιστρεψτε σε αυτα που ξερετε καλυτερα απο ολους να κανετε,δηλ. στα ομορφα τραγουδακια 156vb6.gif:

ΘΡΥΛΕ,ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ Γ@Μ*ΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!

6eu5.gif6eu5.gif6eu5.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.