Jump to content

Ανασχηματισμός Τώρα!


Sovereign

Recommended Posts

Μετά από μια μακρά περίοδο περισυλλογής μου στα οροπέδια του Θιβέτ,της Σκωτίας και της Τανάγρας, κατά την οποία τα του υπουργικού συμβουλίου βρίσκονταν σε hybernation* επανέρχομαι δριμύτερος και σοφότερος. Η νέα τάξη πραγμάτων,οι παγκόσμιες οικονομικές,αθλητικές και επιστημονικές ανακατατάξεις καθώς και η αλλαγή της πολιτικής Σαντάμ σε ό,τι αφορά τα πετρέλαια δεν πρέπει να μας αφήσουν αδιάφορους. Το κυριότερο όμως, η ιστορική μνήμη μας,συνάδελφοι,συναγωνιστές και συν-συνουσιαζόμενοι κινδυνεύει να χαθεί σε μια προσπάθεια διαγραφής όλων των πρακτικών της κυβέρνησης που, με αρκετή επιτυχία πρέπει να πω, διενεργείται το τελευταίο διάστημα.Με λίγα λόγια..ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ???ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΘΕΪΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ??ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΟΝΕΙΔΟΣ. Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ.

Όπως έυκολα θα επισημάνει το έμπειρο μάτι των Filippos,pathetic και zkw ,είμαι τσαντισμένος :evil:

Γεγονός είναι ότι επιβάλλεται ένας πλήρης ανασχηματισμός για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους**.Επειδή γενικά είμαι ένας πολύ δημοκρατικός, αμφισεξουαλικός και ανατριχιαστικός πρόεδρος, προτείνω ο καθένας σας να σκεφτεί και να προετείνει τι υπουργείο θέλει να πάρει για να του δώσω κάποιο άλλο. Η pathetic είναι ιδιάζουσα περίπτωση και μάλλον πρέπει να της δώσουμε κανά εξωκοινοβουλευτικό πόστο. Ο BarKingdom μένει φυσικά αμετακίνητος από τον δεξί ώμο μου*** και αναβαθμίζεται σε επίτιμο γενικό υπερυπουργό και υπεύθυνο για θέματα Ανατολικού Αιγαίου, Μεσανατολικού και ΑΠ.ΠΑ.Π.ΠΛ.Τ.Σ.ΦΑ.****

Όλα τα άλλα τα αφήνω στο γούστο σας

Με τιμή*****,

Ο δικός σας

Ο ειλικρινά δικός σας

Ο ακόμα πιο δικός σας

Μήπως είστε λίγο κτητικοί?

Ο ένας και μόνος

Εγώ.

*aka stunned Cybernisis για τσι Καρδιολόγους

**Είχαν μετακινηθεί κατά την μετακόμιση

***Είναι το δεξί μου χέρι, after all

****Αποκατάστασης Πακιστανών Που Πλένουν Τζάμια Στα Φανάρια

*****Δεχόμαστε και διακανονισμούς

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Doc-x,ο προ έχει δίκιο...!Μα καλά,πρέπει να απαντάς σε ΟΛΑ τα θέματα?????? :o

Όπως σου έχω ξαναπεί...έχεις χάλια χιούμορ...!!! :P

Λυπήσου μας και περιόρισε τα posts σου!!!!! :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι ρε, ο doc-χεσμένος δεν είναι χιουμορίστας! Ούτε καν κιθαρίστας.Εεεεε ρε κούνια που σε κούναγε. Απο σήμερα θα σε παραλάβω και δε θα ξέρεις απο πού να ξεφύγεις χαμένο κορμί. Ρε Billina-εξαρτώμενε, ρε πιό-άσχημος-απο-τον-BK τύπε, ρε παλιοαντίκα (είσαι και παλιά και αντίκα.Δεν ξέρω αν πιάνεις την εικόνα!), εμένα πάς να ψαρώσεις ρε;;; Τον παλιό ρε;;; Τον ΑΝΤΡΑ ρε;;; Το Θεό ρε;;; Το ΙΑΤΡΟ ρε;;; Τον κούκλο ρε;;; Νομίζεις ότι επειδή έχεις τα μέσα, θα σε αντιμετωπίσω λιγότερο επιθετικά;;; Το αντίθετο φίλε μου. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά πλέον είσαι αντίζηλος κι όπως καταλαβαίνεις δεν έχεις ελπίδες. Νομίζεις ότι δε θα παίρνω πλέον φιλάκια τρελά σε κάθε έξοδο, ότι δε θα έχω δύο γυναίκες (τουλάχιστον) αγκαζέ;;; (ενίοτε πιάνεται και τρίτη απο το δεξί πόδι!). Μη σε πετύχω ρε μπροστά μου. Καλώ τα UN (πσσσσσ) να πάρουν θέση και να στείλουν αυτόν τον αχαρακτήριστο στη Νικαράγουα, έτσι για πλάκα.

(λέτε να ψάρωσε λίγο;;; μπά, I don't believe so(l la si do)).

Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό-μετασχηματισμό-προσχηματισμό έχω να είπω τα κάτωθι:

1) εγώ θέλω να είμαι χωμένος παντού.Θέλω να κινώ τα νήματα.

2) δε θέλω να μην πιάνω Mega τσάνελε

3) η Pathetic να μην πάρει υπουργείο γιατι δύο υπουργοί στο ίδιο σπίτι...δεν λέει (it doesn't say!). Αφτερ όλ, σί ιζ νότ μπλόντ γαμώτη μου.

4) η Βασίλω να είναι στο ίδιο υπουργείο με μένανε αλλά σε κατώτερο πόστο.Να παίρνει εντολές απο μένανε και να κάνει τη δουλειά που βαριέμαι να κάνω εγώ.

5) ο Φίλιπς να πάρει ό,τι θέλει. Δεν ξεχνώ εγώ το MED-Show!!! Αλλά επειδή πρέπει να πώ και κακία, Φίλιπς u suck man!

6) ο Bloody να απομονωθεί και να μην του κάνει παρέα ο Σάραντ γιατι ο πρώτος εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του δεύτερου. (καλοσύνη;;; τί λέω Christ!)

7) θέλω ο πρόεδρος να έχει ασυλία. Όποιος μ...ας του την μπεί ποτέ, θα έχει να κάνει με μένανε και με τον πρόεδρο των Βουρλιωτών.

8) θέλω ο πρόεδρος να μη μ'ενοχλεί σεξουαλικά

9) θέλω η zkw να αναλάβει το catering των συνεδριάσεων. Το μπουφέ να περιλαμβάνει και αραβικές πίττες.

10) σας μισώ όλους γιατί εγώ είμαι καλύτερος απο εσάς και γενικά είστε όλοι άχρηστοι.

Φιλάκια μουρλά!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σοβρακέιν,μάλλον δεν έγινα σαφής στο προηγούμενο....Δεν μπορεί Ο ΕΝΑΣ,Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ,Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ(εγώ δηλαδή),να είναι...ΔΥΟ!

capish?

zkwούλα,σου είπα ότι είσαι ομορφούλα και πως σε θέλω να συμπληρώσεις το fan club μου;(μου λείπει μια να φέρνει τις παντόφλες)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλέ μου φίλε (ουστ) Μπάρκουλη.Μασάει η κατσίκα ταραμά;Ρώτα την την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το στάβλο...λιγούρη!!!

Θα σου κάνω τη χάρη λοιπόν να ασχοληθώ μαζί σου αναλυτικότερα...(είμαι φιλόζωος,το ξέρω)

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1)Από σήμερα ανακηρύσσεσαι αυτοδικαίως ως Mr κούναμούτα.

2)Πίασε βούρλα-τσάνελε,πού ξέρεις,μπορεί να σε έχουν και σε ντοκυμαντέρ...

4)Η Βασίλωμ' παίρνει εντολές (και τις εκτελεί πιστά!) μόνο από εμένα!

9)Είπαμε,η zkwούλα παίρνει θέση ως μεταφορέας παντοφλών (ελπίζοντας να μη μου τις φέρει στο κεφάλι)

και......10)Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;Δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σου ρε!Μην έχεις κόμπλεξ αν η φύση σε αδίκησε,μια απόφαση είναι....ΣΥΡΕ ΨΟΦΑ!

Σε φιλώ στη μούρη Μπαρκουλίτσα μου... :bloodomen:

"Κι αν είσαι και γιατρός,τη σκόνη μου θα τρως....."(πόρνη λογοκρισία..)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η Βασίλω δεν παίρνει εντολές από κανέναν ρεεε(που δεν θέλει να της δώσει!). Επίσης, η Βασίλω έχει δόντια.... :bloodomen:

Φυσικά δικαιούμαι θέση στην κυβέρνηση αμέσως μετά τον πρόεδρο, τουλάχιστον ισότιμη με του Barky. πχ επίτιμη αντιπρόεδρος.

Η Βασίλω μίλησε!

Ο doctor x να μαζευτεί λίγο, γιατί η Βασίλω δεν θα τον σώσει, όταν τον πάρουν με τις πέτρες...

Η pathetic τί έπαθε;

Υ.Γ. Zkwούλι, αλήθεια λέει ότι είσαι ομορφούλα! :wink: :Iloveyou:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μην ανησυχείς μωράκι μου...θα σε βάλω μπροστά για κάλυψη :lol: 8)

Εξ'άλλου,αντέχεις εσύ στο ξύλο.... :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι μας λες,ρε doc-x?Να γίνω μέλος του fαn club σου και να σου μεταφέρω τις παντoύφλες??????? :o

Χμμμμμ....με τιμά η πρότασή σου(...)αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αρνηθώ!!! :P [ανήκω σε άλλο fαn club...! 8) ]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχεις 10 δεύτερα να το ματασκεφτείς...εδώ θα έχεις αργίες και ρεπά...άσε που θα κάνεις και οικονομία στο κινητό!!(με πιάνειςςςςς; :wink: )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κάτσε,γιατί ακόμα και υπερβρώμικο μυαλό μου δίστασε προς στιγμής μπροστά στο μεγαλείο αυτού του υπονοούμενου..Εννοεί οικονομία στη μπαταρία??Ρε ζούκου γαμώτο,δεν σχολιάζεις αλλά τα πιάνεις με τη μία ε???

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:multicolor: τι υποννοουμενα ειναι αυτα?????.....θα με διαφθειρει αυτο το forum το 'λεγα εγω...ειμαι και μικρη κοπελα..... :roll: :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ δεν θα πάρω χαρτοφυλάκιο, ρε πρόεδρε; :o

Καλά, δε θα σου ξανακάτσω!!! :evil: Από βδομάδα... ίσως!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.."ΜΑ,ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ?"

:multicolor: τι υποννοουμενα ειναι αυτα?????.....θα με διαφθειρει αυτο το forum το 'λεγα εγω...ειμαι και μικρη κοπελα..... :roll:  :wink:

Ααααααχαχαχαχααααααααααααααααα,φατε στην μαπα την εξελιξη μου τωρα!! :P :wink: :oops: :roll:

Το ξερω οτι ανοιγω ασχετο(για αλλη μια φορα)θεμα...Αλλα μηπως ηρθε η ωρα να γινει ανασχηματισμος?Γιατι εγω δηλαδη ουτε τον σχηματισμο δεν βρισκω να διαβασωωωωωωω κ.40!!!..Επιτελους,θελω να ξερω τι θεση εχω σε αυτη την Κυβερνηση :oops: ...Δηλαδη,τι να απανταω οταν με ρωτανε?.....Παντως ενα Υπουργειο δεν θα με χαλαγε.. :o ...πχ.το Υπουργειο Νεας Γενιας...Εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι μπορει να το παρει και κανενας αλλος..εκτος απο την Ζουκου φυσικα(Ναι ναι Ζουκου μου,κι εγω σ'αγαπαω :wink: )...Η,οπως ειπε και ενας πολυ ΣΟΦΟΣ( :wink: :lol: )ανθρωπος(142 ειναι αυτο!!) μπορω να παρω και κανενα Προξενειο στην αναγκη...

:Iloveyou: οοοοοολουυυυυυυς...Ειμαι στις καλεες μου(φανηκε ε?)

Εννοειται πως η θεση του προεδραρα(ο οποιος βεβαια αγνοειται για λιγο καιρο..Ειχε να κανει ενα ταξιδακι στα συννεφα :wink: )δεν τιθεται σε αμφισβητηση...

χχχχχχχχχχχχχχ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΜΑ,ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;

:eleos:

Α! Και το Υπουργείο Νέας Γενιάς, Προσυλιτισμού νέων μελών (τα κακόμοιρα άμοιρα και αθώα...) κλπ κλπ το έχω προλάβει!!! :P 8)

Αν πάρω κανένα πιο ψηλά ιεραρχικά, επειδή σου ταιριάζει αυτό λόγω ηλικίας (; ), το συζητάμε... :lol:

:kafedes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτός που σου πρότεινε το Προξενείο, πρέπει να είναι πολύ έξυπνος πραγματικά.......

Δηλαδή, τώρα που το σκέφτομαι και εγώ, είναι πολύ πολύ καλή θέση, η οποία θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις τις ικανότητες σου και να βοηθήσεις τους απανταχού απελπισμένους......

Τώρα για το υπουργείο νεάς γενιάδας πιστεύω ότι πρέπει να πάει στον ELF.

Εξάλλου μόνο ένας σπανός μπορεί να καταλάβει την αξία της γενιάδας οπότε και να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις μίας τόσο κομβικής και σπουδαίας θέσης.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έκαναν κι οι μύγες κ@λο μου φαίνεται...κι έχ@@@ν τον κόσμο όλο! Δηλαδή εμείς, οι πρωτεργάτες της κυβέρνησης, που έχουμε κάτι υπουργειάκια της πλάκας, τί να πούμε; Απαιτώ ανασχηματισμό, που θα με καταστήσει αντιπρόεδρο στη θέση του επιτίμου πλέον προέδρου Barkingdom!!! Άντε, γιατί σύντομα τελειώνω κι εγώ και δε θα δω καθόλου τιμές κι όργανα... :cry: :Iloveyou:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άντε, γιατί σύντομα τελειώνω κι εγώ και δε θα δω καθόλου τιμές κι όργανα...

Ακόμα;;;;; Το καθυστέρησες πολύ νομίζω... :-? :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πώς ακριβώς τα εννοείς τα όργανα; Έχουμε κι εμείς να σου δείξουμε, αν θες τόσο πολύ! 8)

Ο πιο αδικημένος είμαι εγώ, που έχω λάβει και γραπτή υπόσχεση από τον ΒΚ ότι μπορώ να πάρω όποιο υπουργείο μου αρέσει και ακόμα δεν έχω έναν υπουργικό θώκο να ξεκουράσω το θεϊκό και καταταλαιπωρημένο μου κορμί!

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά στην Λίλλιαν θα δώσουμε το υπουργείο πολιτισμού, γιατί στην Ελλάδα υπάρχει παράδοση να γίνονται υπουργοί πολιτισμού άνθρωποι με χοληστερίνη στα ύψη! :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Με χαρα αποδεχομαι το Υπουργειο Πολιτισμου.... :D ....Θα γινουν κατι αλλαγες εδωπερααααα...Ως γνησια διεφθαρμενη θα δειξω τον πραγματικο μου εαυτο(ο οποιος θα ριξει την χοληστερινη του ενταξει? :P )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άντε, γιατί σύντομα τελειώνω κι εγώ και δε θα δω καθόλου τιμές κι όργανα...

Ακόμα;;;;; Το καθυστέρησες πολύ νομίζω... :-? :wink:

.....Μπρρρρρρ!!!!! Γι'αυτό χάλασε πάλι ο καιρός ε;;; :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.