Jump to content

ΕΚΑΒ!!!!!


drsiena

Recommended Posts

Καταθετω και μια αλλη ΠΟΛΥ γραφικη επισης εμπειρια μου!!!!

23 Οκτωβριου,ΑΦΟΥ κατεθεσα τα απαραιτητα δικαιολογητικα στα γραφεια του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονικη για το προγραμμα προνοσοκομειακης ιατρικης περιθαλψης....ολα Ο.Κ ,μου εδωσαν αριθμο πρωτοκολλου για να παρουσιαστω για συνεντευξη στις 15 Νοεμβριου.... Δεδομενο οτι παρακολουθω σε νοσοκομειο ΑΜΙΣΘΗ εκεινη την ημερα,εφυγα τρεχοντας απο την κλινικη... Δυστυχως για καποιο λογο δεν προλαβα να παω ουτε να ειδοποιησω,βλεπω ομως 4 ωρες μετα το προγραμματισμενο ραντεβου μου, κληση στο κινητο μου,ενω ετοιμαζομουν να επικοινωνησω μαζι τους μετα την κλινικη...

Φτανοντας στο σπιτι ειδοποιουμαι οτι μου ειχαν τηλεφωνησει για να με ειδοποιησουν να παρουσιαστω για τη συνεντευξη την επομενη μερα την ιδια ωρα!!!!!Κι ετσι κι εγινε!!!!

Φτανω σε ενα μερος,στα κεντρικα του ΕΚΑΒ ΕΞΩ απο την πολη,παρουσιαζομαι στη συνεντευξη Ζητω συγνωμη που δεν μπορεσα να παρουσιαστω την προηγουμενη μερα,ευχαριστωντας τους για την ειδοποιηση να αλλαξει η ωρα και η μερα....Και με το που συστηνομαι μου λενε...Ευχαριστουμε που ηρθατε,αλλα οπως γνωριζετε λογω ελλειψης ειδικοτητας δε θα σας δεχτουμε γιατι οι θεσεις ειναι 50 και οι αιτησεις 150!!!!Εν τω μεταξυ οι συνεντευξεις συνεχιζοταν......Ποιους περιμεναν μετα?Γιατι μου τηλεφωνησαν δεδομενο οτι φαινοταν στην αιτηση οτι δεν εχω ειδικοτητα???

Ειλικρινα.... Ποιος ειδικος με υποχρεωτικες παρακολουθησεις διαθετει χρονο για το προγραμμα?Κι επιπλεον ειναι σοβαρη συμπεριφορα να καλουν για να πουν μεταβολη σε dt???Εστω οτι δεν πηγα γιατι δε με ενδιεφερε πια...εστω πολλα.... Αφου ειδαν οτι δεν εχω...ειδικοτητα γελοιοποιουνται με τη σκηνοθεσια.... Ελα και φυγε αμεσως...Ετσι κι αλλιως...Να επελεγαν στα 150 ατομα τα 50 με ειδικοτητα!!! emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ειλικρινά και με πολλή συμπάθεια,

δίκιο έχεις

αλλά το πρόβλημά σου με το ΕΚΑΒ αυτό είναι?

γιατί σ'εμένα όποτε τύχαινε περιστατικό στην αλλαγή της βάρδιας (1.30 μεσημέρι πχ)

το ασθενοφόρο ερχόταν μετά τις 2.30 στο Κ.Υ. (25 λεπτά απόσταση έτσι?!)

το ενδεχόμενο άλλος να κανόνιζε τα ραντεβού κι άλλος να έκανε τις συνεντεύξεις

το σκέφτηκες?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ειλικρινα.... Ποιος ειδικος με υποχρεωτικες παρακολουθησεις διαθετει χρονο για το προγραμμα?

Οπως φάνηκε, πάνω από 100 άτομα είναι ειδικοί και διαθέτουν χρόνο για το πρόγραμμα...Στην προκήρυξη δεν έλεγε ότι πρέπει να έχεις τελειώσει ειδικότητα;

Ο λόγος που διαθέτουν χρόνο, είναι ο ίδιος που σε κάνει εσένα να δουλεύεις άμισθη: ελπίζουν να καβατζώσουν κάποια θέση..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μάλλον δεν ενημερώθηκες για τις απαιτήσεις τους πριν κάνεις την αίτηση σου.

Είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του προγράμματος ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή είναι ο χρόνος ειδικότητας και η ίδια η ειδικότητα.

Προτιμούνται ειδικοί ή ειδικευόμενοι στα τελευταία χρόνια της ειδικότητας.

Επίσης προτιμούν αναισθησιολόγους και χειρουργούς κατά κύριο λόγο και στη συνέχεια τις υπόλοιπες ειδικότητες που μπορούν να κάνουν εξιδίκευση εντατικολογίας.

Σε άλλες επιλογές (λίγος χρόνος ειδικότητας, άλλες ειδικότητες) θα καταφύγουν μόνο όταν δεν υπάρχουν αιτήσεις που να τηρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.