Jump to content

Έλα μωρή Πανάθαααααα!!!


doctor-x

Recommended Posts

Ψωμί-ελιά,ξυπνήστε τον μαρμαρωμένο βασιλιά!!!Ας όψεται αυτός ο περίεργος Αμερικανός πρωτευουσιάνος,που δηλώνει (άκουσον-άκουσον!) Βραζιλιάνος(!!!) και το ρημαδοχέρι του,που τυχαία και καλά δεν είδε ο εντεταλμένος μακαρονάς της UEFA (ουστ από'δω βρωμιάρηδες)!

Έστω κι έτσι,απεδώθη το οθωμανικόν δίκαιον,τόσο στους σφαγείς της Ιστορίας,όσο και στον -θέλω να γίνω πρόεδρος και πρωθυπουργός,μου το έταξε ο μπαμπάς μου- κο Γιωργάκη!!!

Τα παληκάρια μας σε δυο εβδομάδες θα ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους (τζάμπα πρόβαρε την φανέλα ο προκαθήμενος; :wink: )

fener_pao_epomenh.jpg

Κι ένα ανέκδοτο:Έιπαν στον Καραγκούνη πως έτσι και παίξει στην Φενερμπαχτσέ θα του δίνουν 100 εκατομμύρια τουρκικές λίρες τον μήνα και εκείνος έψαχνε αλαφιασμένος να βρει τον Φιλιππίδη για να δώσει το ΟΚ μέχρι που τον έσωσε ο Νικοπολίδης (γκρίζα μαλλιά - σοφά μυαλά) που του είπε πως αυτό το ποσό ισούται με 150.000δρχ (430 ευρώ).Παρόλα αυτά,ο Καραγκούνης συνέχισε να ψάχνει τον Φιλιππίδη ακόμα πιο αλαφιασμένος γιατί και ο διπλασιασμός του μισθού του δεν του έπεφτε κι άσχημα. :lol::D:):P:lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι ΑΘΛΟΥΣ πραγματοποιεί ρε παιδιά αυτή η ομάδα. Από τις στάχτες της νεκρανασταίνεται και καθαρίζει την πρόκριση μέσα στην Τουρκία! Αυτό το 0-1 (που μετά έγινε 1-1 γιατί θα έπεφταν και τα τσιμέντα στο γήπεδο) το πανηγύρισα περισσότερο απ' όλα τα γκολ που έχουμε βαλει ως τώρα.

Οι φίλοι μου οι γαύροι και ΑΕΚτζήδες πάντως πανηγύρισαν περισσότερο από όλα τα γκολ που έχει βάλει η ομάδα τους τα καθίσματα που πέταξαν οι ΗΜΙΘΕΟΙ στο Γιωργάκη... Γιατί ΗΜΙΘΕΟΙ λογίζονται αυτοί οι οποίοι τράβηξαν τα πάνδεινα από τους προκλητικούς Τούρκους, αυτοί που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα ξέροντας ότι θα γίνουν όσα και έγιναν τελικά στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να μη βροντοφωνάξουν το "Στα μέρη που έχω πάει εγώ, με τον Παναθηναϊκό..." και να το εννοούν.

Και όσα και να λένε οι όποιοι εγκάθετοι δικαιολογούν το γνωστό σύνθημα για τους δημοσιογράφους, ένας από αυτούς που βρέθηκαν στην πράσινη εξέδρα στην Πόλη αξίζει όσο χίλιοι σαν το Γιωργάκη!

Γιατί όσο υπάρχουν Έλληνες υπάρχουν Θερμοπύλες... (άσχετο)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν και κόκκινος εύχομαι οι πράσινοι να προκριθούν πανηγυρικά!

Και θα πω κι άλλα υπέρ του μισητού-εν Ελλάδι-αντιπάλου,που μας εκπροσωπεί υπερήφανα στην Ευρώπη!Είμαι μάλιστα έτοιμος να αλλάξω ομάδα (ήμαρτον Τάκη Τσουκαλά!) αν δεν επικυρωθεί επιτέλους αυτή η !@$^#$%& αίτησή μου να εισέλθω στην ομάδα ΟΣΦΠ του φόρουμ!Κι εδώ γραφειοκρατία βρε παιδιά;;; :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν και αλλόθρησκος,καλά τα λες...Να κι ένας μη εμπαθής,μη κομπλεξικός γάβρος...Εύγε παιδί μου....

ΠΑΝΑΘΑ,ΓΕΡΑ,Γ@@Α ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ'!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Doctor_7, δεν φταίει η γραφειοκρατία. Απλώς, ο Ten-Ten, που είναι υπεύθυνος, έχει να μπει κάτι χρόνια στο forum, οπότε, μάλλον δεν έχει δει την αίτησή σου. Σαράντο, μήπως να βάλεις κι άλλον υπεύθυνο; Ο νυν ξέμεινε από σύνδεση!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από την σημερινή "Ελευθεροτυπία"..

Και μέσα σε όλα τα άλλα, σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού δέχονται τηλεφωνήματα από οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού (!), του ΠΑΟΚ και του Αρη, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα σταθούν στο πλευρό των «πρασίνων» στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ. Σύνδεσμος οπαδών του Αρη έστειλε μάλιστα και σχετική επιστολή, ενώ κάποιοι χούλιγκαν θέλουν να στήσουν ενέδρες (στο λιμάνι του Πειραιά, αν έρθουν με πλοία) για να επιτεθούν στους Τούρκους που θα έρθουν στην Αθήνα για τον αγώνα! Στην περίπτωση που η μετακίνησή τους γίνει με πούλμαν, οι ενέδρες ενδέχεται να στηθούν στη βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε άλλα σημεία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν ένα τεράστιο πανό που θα απεικονίζει τον Κολοκοτρώνη να σκοτώνει Τούρκους, ενώ θα κυκλοφορήσουν και μπλουζάκια με ανάλογο περιεχόμενο.

Α,καλό ε???

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχω μια πρόταση για το τί θα τυπωθεί στα μπλουζάκια:Προτείνω λοιπόν να μπει ολόσωμη,γυμνή φωτογραφία του μπλόντυ!Τί λέτε,δε θα σκιαχτούν οι Τουρκαλάδες,δε θα λιγοψυχήσουν,δε θα ψάχνουν να βρουν από πού θα φύγουν;;;;

(Αρχικά είχα κατά νου τη Βασίλωμ',αλλά...πώς να χωρέσει ολόκληρη σε ένα μπλουζάκι;;; :lol::lol: 8) )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σόρρυ, και καλά οι Τούρκοι να το δεχτώ κάπως (αν και για αυτούς έχω ενστάσεις!), όλοι οι υπόλοιποι τι φταίνε; Πρέπει να δείξουμε επίπεδο ως Έλληνες! Αν βγάλουμε τον αιματοτέτοιο σε πανό, με τη ψυχή θα παίξουν οι άλλοι μπάλα; Θα τα βγάζουν όπως στο Any Given Sunday!

Έλεος!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Τί είπες ρεεεεεε!!!!!!! Αυτή η δήλωση είναι casus belli!!!!! Τελείωσε! Και δε βάζουμε το χιούμορ σου σε μπλούζα, αν θέλουμε να τρομάξουν οι τούρκοι;;;; :evil: :evil: :evil:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν το κάνουμε belly dancing τοτε Βασίλωμ',που είναι και επίκαιρο,να πάρουμε και το μάτι μας εν τω άμα; :wink: 8)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.