Jump to content

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?


Apodr

Recommended Posts

Ναι,και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σχεδόν πάντοτε!Μα τί γίνεται επιτέλους;Και το καλό είναι ότι μόνο όταν κάνω κάποιες κάπως άσχετες αναζητήσεις,δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδη εγω δεν εχω ιδεα να σας απαντησω <_< και επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα οι αντμινιστραδες να μη το εχουν δει....ΡΕΠΟΡΤ και θα τους παει αυτοματα πμ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όχι mix...άλλο error αυτό...

Και εμένα μου το βγάζει καμια φορά....και μετά παταώ την τελευταία σελίδα του τόπικ και τα βγάζει κανονικά...

Τι φταίει δεν ξέρω...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

MHΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ SUBFORUM "ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ" ;

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ BAN ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΕΙΥΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ.

@sovereign : ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ'ΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΣΑΙ MODERATOR ΕΚΕΙ, ΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ηρεμία φίλε, όταν μπει ο άνθρωπος θα απαντήσει, δεν χρειάζεται να κάνεις δύο ποστ. Άσε που αυτά τα λες και με πμ :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κύριε-κυρία Δεν Πάει Αλλο (!!) θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσετε (γιατί με έχει φάει η περιέργεια) πως είναι δυνατόν εσείς, που εγγραφήκατε στο σάιτ προχθές και έχετε 3 ποστ εν συνόλω να έχετε ήδη διαμορφώσει άποψη για το σάιτ και για τα υποτιθέμενα μπαν των μοντερέιτορ, τα οποία μπαν θα σας έλεγα ότι, από τη δική μου εμπειρία εδώ μέσα, μόνο σε σας έχουν γίνει.

ΥΓ: Επιπλέον είστε (ή θέλετε να πιστέψουμε ότι είστε) άσχετος-η από τις IP, που δεν εξαρτώνται από το account.

ΥΓ2: εμένα με ενοχλούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί προς ένα μέλος του σάιτ, και θεωρώ απαράδεκτο το ύφος και τον τρόπο σας. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι υπήρχε κάποια περίπτωση να έχετε δίκιο, με τον τρόπο αυτό το μόνο που πετυχαίνετε είναι να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι για κάποιο λόγο έχετε διαφορές με τον συγκεκριμένο μοντερέιτορ επί προσωπικού, οι οποίες ουδόλως ενδιαφέρουν τα άλλα μέλη ώστε να βγαίνουν δημοσίως. Οπως σας είπε και ο Κοκνι, υπάρχουν και τα πμ για τέτοιες προσωπικές διαφορές.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

dnpaeiallo

Φυσικα και το ποστ θα σβηστει.....εχουμε βαρεθει πια να εχουμε τετοιου ειδους προκλησεις μεσα στο φορουμ.Οπως βλεπεις ενοχλει ολους μας.Οποιαδηποτε προσωπικη διαφορα με το Σοβ.....ΠΜ

Αδικα τα βαζεις με το Σοβ γιατι μπαν μπορεις να φας απο τους αντμινιστραδες και απο τους σουπερ-μοντς.....αρα αντε ψαχνε να βρεις ποιος στο εκανε τωρα!

Κατι αλλο οι μοντς εχουν και αλλες ασχολιες .....δεν ειναι 24 ωρες μεσα στο ιντερνετ.Κανουμε μια δουλεια εθελοντικα.Οι περισσοτεροι απο εμας μπαινουμε τουλαχιστον μια φορα τη μερα.....ε τωρα αν δε μπηκαμε μια φορα....ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!

Τωρα οσον αφορα για το προβλημα σου...ως μελος dnpaeiallo εχεις 3 ποστ....τα 2 ειναι εδω μεσα και το 1ο στους τελειωμενους....εχεις κανει μια δημοσιευση.Σου περασε απο το μυαλο οτι ισως υπαρχει καποιο αλλο προβλημα;;;;

Οταν ενα μελος τρωει μπαν ΔΕΝ μπορει να γραψει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Δεν γινεται επιλεκτικο μπαν φιλτατε!

Αντε γεια!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω πάρει χαμπάρι τι ειπώθηκε εδώ, μια και μάλλον το επίμαχο post σβήστηκε. Πραγματικά, είναι να απορεί κανείς γιατί έχω προκαλέσει τόσα πάθη ως moderator σε ένα... site. Μου φουντώνει πάντως όλο αυτό την αγάπη που έχω για την πολιτική. Πάντα έλεγα ότι όταν σε βρίζουν, δεν μπορεί, θα γίνεις καλός πολιτικός. Είναι άλλωστε γνωστό ότι από το να έχεις αδιάφορους γνωστούς, καλύτερα να έχεις εχθρούς. Και σε συνδυασμό με το ότι τα μεγάλα πάθη γεννώνται από τα μεγάλα μίση, κάτι μου λέει ότι θα αγαπιέμαι με αρκετό κόσμο στο μέλλον.

Και για να προσπαθήσουμε λίγο να σοβαρευτούμε, ζητώ ταπεινά συγγνώμη που είμαι με 39 πυρετό εδώ και κάποιες μέρες και δεν είμαι όλη μέρα μέσα να απαντάω στις απορίες σας. Άντε σε λίγες μερούλες φεύγω κι από Ελλάδα και θα ξενοιάσετε πολλοί...

Φιλιά στρεπτοκοκκικά

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχεις "φάει" ban.

Είναι πρόβλημα συνδιασμού browser και νέας έκδοσης του forum.

Θα λυθεί.

Γενικότερα κόφτε την αντίδραση και τις προσβολές στους moderator που εθελοντικά βοηθούν στην καλή λειτουργία του φόρουμ.

Ότι σας μυρίζει εξουσία πέφτετε να το φάτε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.