Daskalos Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Ανακοινώνεται επισήμως ότι άρχισαν τα κρύα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypatia Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Αληθής η ανακοίνωση του προλαλήσαντα...Αυτή τη στγμή η θερμοκρασία στην πόλη είναι 6 βαθμοί C. Κρύο..........! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR.FOTIOS Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Αληθής η ανακοίνωση του προλαλήσαντα...Αυτή τη στγμή η θερμοκρασία στην πόλη είναι 6 βαθμοί C. Κρύο..........! ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ, ΤΡΙΟ ...... ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ !!!! ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melinadoc Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Πω πω τι κρύο είναι αυτό! Είχα λίγες μέρες να βγω από το σπίτι με αποτέλεσμα ενδυματολογικά να μην προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Σήμερα βγήκα το πρωί να πάω στην σχολή και νόμιζα θα μείνω επιτόπου! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyxteridas Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Μόλις γύρισα σπίτι και έχω να κάνω μία δήλωση: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις μπάλα με 4 βαθμούς Κελσίου!!! Σταματήστε να κρυώνετε και βγείτε έξω να χαρείτε τη δροσιά! Σε λίγους μήνες θα έχουμε πάλι καύσωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evlampia Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Μόλις γύρισα σπίτι και έχω να κάνω μία δήλωση: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις μπάλα με 4 βαθμούς Κελσίου!!! Σταματήστε να κρυώνετε και βγείτε έξω να χαρείτε τη δροσιά! Σε λίγους μήνες θα έχουμε πάλι καύσωνες... Δε χρειαζεται να βγουμε εξω να χαρουμε τη δροσια... τη χαιρομαστε και μεσα Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει και αυτος ο καιρος (φτανει να μην αρρωστησω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaupunkt Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 δεν κανει κρυο ρε, εσεις κρυωνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melinadoc Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Θέλω να πιστεύω ότι κρυώνω αλλιώς θα ανησυχώ μήπως έχω Parkinson! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daskalos Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 Στο μηχανάκι να δεις τι γίνεται! Ευτυχώς τώρα άρχισαν λίγες ζεστές μέρες. Αν και πιστεύω πως όταν έχει κρύο κυκλοφορούν μόνο οι εκλεκτοί..... Και έτσι ανεβαίνει το επίπεδο της πόλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleeinos Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Αυτό το θέμα θα' πρεπε να μεταφερθεί στο "Ειδικότητα στην Σουηδία" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypatia Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Αυτη τη στιγμη η θερμοκρασια στη πολη ειναι 11 βαθμοι C. Kαι εχει και εναν πελώριο ήλιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.