Jump to content

Αν είναι δυνατόν...


Recommended Posts

Η ορκομωσία της Θεσσαλονίκης ήταν να γίνει τη Δευτέρα 9/10 (τα περί 31/10 και ότι εμείς τα αλλάξαμε πρώτοι είναι γελοία, ανακοίνωση δεν είχε βγει).

Η αναγνώριση του δικατσά ήταν να γίνει 13/10.

Επίσημα, θα ανοίξουν το υπουργείο την Κυριακή 8/10 για να μας προλάβουν τα 1300 άτομα των "εξετάσεων" του Ιουλίου.

Τι βύσματα έχουν τα "αδικημένα παιδιά" που ανοίγουν υπουργεία την Κυριακή? Ακόμα και αν μπορέσουμε να αντιδράσουμε, κάτι θα κάνουν και πάλι θα βγουν μπροστά μας.

Τι κάνουμε εμείς τώρα? τρέχουμε:

1) ο Μάνθος (πρύτανης ΑΠΘ) είναι στην Αθήνα στο υπουργείο Υγείας για να το κρατήσει κλειστό την Κυριακή

2) ακούστηκε ότι απ'το υπουργείο λένε να μην δεχτεί καμία νομαρχία αιτήσεις τη Δευτέρα, όλες από Τρίτη.

3) η γραμματεία της σχολής λέει αν πάρει το οκ θα μας ορκίσει την Κυριακή.

4) ήδη καλέσαν κανάλια (είναι στο υπουργείο) και ξεκινάει εισαγγελική παρέμβαση

Δεν θα σας περάσει έτσι απλά, τουλάχιστον θα πέσουμε μαχόμενοι.

Αυτή είναι η Ελλάδα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ευτυχως δηλαδη που ορκιστηκα στην αιθουσα τελετων του Α.Π.Θ πριν καιρο....χαχαχαχαχαχαχχααχ σορρυ, μα μονο για γελια ειναι η κατασταση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετά την ορκομωσία να πάτε απόξω από τη νομαρχία με σκαμνάκι και να κάνετε ολονυχτία μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εγώ λέω να πάω από αύριο να πιάσω μερικές θέσεις με μερικά φιλαράκια μαζί και μετά να τις πουλήσουμε....

:P

Επίσης θα ήθελα να ξέρω τι ώρα θα ορκιστείτε εσείς και τι ώρα θα παν' οι άλλοι. Θα ειδοποιήσω και γνωστούς ταξιτζήδες, επίσης θα κάνω προμήθειες σε μπύρες, πατατάκια, ποπ-κορν και θα τα πουλήσω και αυτά. Ευχαριστώ!

:blink:

:splats:

Τρεχάτε ρεεεεεεε, οι άλλοι στα Γιάννενα ορκίζονται Σάββατο απόγευμα...!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχετε ακούσει που λένε: "εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο στρατός";

Ε, εμείς βρισκόμαστε λίγο πιο πέρα... emeleos

Έως και πολύ θα έλεγα (αλλά λογικό είναι να το λέει όποιος έχει δει περισσότερα) :blink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προφανως ολοι βολευονται με το συγκεκριμενο συστημα!

Μπορει να ριχνουν και κανα μπινελικακι πανω στο ζορισμα αλλα μαλλον αρεσκονται εις τουτον διοτι ουδεις αντιδρα!

:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν είναι πάντα θέμα βολέματος αλλά και φόβου. Αλλά αν πηγαίνανε ένας - δυό στο Συνήγορο για κάθε απατεωνιά κάτι θα είχε φτιάξει μέχρι τώρα ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ορκομωσία σχεδόν επίσημα θα γίνει Κυριακή 9 το πρωί στην αίθουσα τελετών, τώρα θα πάω από σχολή να το διαπιστώσω.

Η χτεσινή μέρα ήταν τρελή... Πρώτα στο υπουργείο παρέα με τα κανάλια και μετά 6 ώρες στη σχολή μέχρι να βρούμε και να ενημερώσουμε όλους όσους είναι να ορκιστούν (240 άτομα).

Χαίρομαι που σας διασκεδάζουμε, αλλά η κατάσταση δεν είναι για γέλια. Δεν μιλάμε για μια σχολή, αλλά για 1200 άτομα. Όσα δηλαδή ορκίζονται σε ένα χρόνο σε όλη την Ελλάδα. Μπείτε στο γραφείο διασύνδεσης του ΑΠΘ και θαυμάστε για τελευταία φορά τις αναμονές παθολογίας μόλις 5 ή 6 ετών. Γιατί μετά τη Δευτέρα η μικρότερη θα είναι το 2013. Πάντα ίσχυε το κάθε πέρσι και καλύτερα στις αναμονές, αλλά τώρα το σύστημα θα καταρρεύσει εντελώς. Μακάρι να μπουν εξετάσεις αλλά δεν το βλέπω. Τυχεροί οι προηγούμενοι, αληθινά άτυχοι οι επόμενοι. Εμείς στο όριο.

Εντιτ: φίλος από Αθήνα λέει ότι στη νομαρχία κάτω ήδη δίνουν χαρτάκια (160 έχουν φτάσει) και φτιάχνουν αυτοσχέδιες λίστες. Μέχρι το βράδυ θα είναι 500+, όλοι από δικατσά. Μοναδικές στιγμές... ορκομωσία... θα τη θυμόμαστε για πάντα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

</h2>

Παραθέτω την πρώτη σελίδα του WWW.BLUEMED.GR, μνημείο του έπους της Κυριακής 8/10...

<h2>Η ορκωμοσία τελικά έγινε την Κυριακή το πρωί! Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα, από το καινούριο φιάσκο του ΔΟΑΤΑΠ!

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση στις 5 Οκτωβρίου 2006, ο ΔΟΑΤΑΠ αποφάσισε πως οι πράξεις αναγνώρισης των επιτυχόντων στις εξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ του Ιουνίου 2006, θα παραδοθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου! Ναι, μάλιστα, θα ανοίξει δημόσια υπηρεσία Κυριακάτικα για να εξυπηρετηθούν οι πτυχιούχοι Ιατρικής της αλλοδαπής και έτσι να προλάβουν την ορκωμοσία των τελειόφοιτων του ΑΠΘ που είχαν προγραμματισμένη ορκωμοσία εδώ και δύο εβδομάδες για τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2006!

Ο αναίσχυντος ΔΟΑΤΑΠ και οι τρισάθλιες πρακτικές του, έρχονται για άλλη μια φορά να προσβάλλουν κατάμουτρα εκατοντάδες φοιτητές ιατρικής και τις οικογένειες τους, τους αγώνες και τα όνειρα τους.

Μόλις την περασμένη χρονιά, ο ΔΟΑΤΑΠ που αντικατέστησε το αμαρτωλό ΔΙΚΑΤΣΑ, ανακοίνωσε την αλλαγή του τρόπου εξετάσεων για την αναγνώριση πτυχίων ιατρικής της αλλοδαπής. Ο νέος τρόπος προέβλεπε εξετάσεις σε 2500 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, γνωστές από πριν! Κάτι δηλαδή σαν τις εξετάσεις για λήψη διπλώματος οδήγησης! Παρά το γεγονός ότι η πρόθεση του ΔΟΑΤΑΠ καταδικάστηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις των Ιατρικών Σχολών Θεσσαλονίκης και Αθήνας, που αρνήθηκαν να συμμετέχουν στη δημιουργία της τράπεζας θεμάτων και παρά το γεγονός ότι στις 17 Ιουλίου 2006, η Κεντρική Επιτροπή Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Εσωτερικών επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν κανόνες στη διαδικασία αναγνώρισης των πτυχίων και η διαδικασία εξετάσεων για τα πτυχία Ιατρικής εγείρει υποψίες ως προς το αδιάβλητο της, οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 22-25 Ιουλίου 2006.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής οργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας που καλύφθηκε και από τον ημερήσιο τύπο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ύστερα από τις στημένες εξετάσεις, τα ποσοστά επιτυχίας εκτινάχθηκαν και αυξήθηκαν πάνω από 300%. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι, πως ορισμένοι από τους επιτυχόντες ήταν πτυχιούχοι ακόμα και του 1992-93!

Έτσι λοιπόν, οι τελειόφοιτοι φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων καλούνταν πλέον να προλάβουν τους 1200 επιτυχόντες του ΔΟΑΤΑΠ.

Η παραπάνω πραγματικότητα σε συνδυασμό με τις καταλήψεις του Ιουνίου και τη χαμένη καλοκαιρινή εξεταστική μεταφραζόταν σε κατακόρυφη αύξηση του χρόνου αναμονής για έναρξη ειδικότητας και εύρεση θέσης αγροτικού.

Αλλά σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ΔΟΑΤΑΠ με παρασκηνιακές ύποπτες κινήσεις ανοίγει τις δημόσιες υπηρεσίες του υπουργείου Κυριακάτικα για να εξυπηρετήσει τους ήδη ευεργετηθέντες επιτυχόντες του οι οποίοι θα προλάβαιναν την ορκωμοσία της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ!

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής χωρίς να χάσει χρόνο, έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης και απαίτησε να βρεθεί μια άμεση χειροπιαστή λύση. Ύστερα από έντονες πιέσεις στο Υπουργείο αλλά και την καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής αλλά και του Πρύτανη του ΑΠΘ, δόθηκε το πράσινο φως, η ορκωμοσία της Ιατρικής ΑΠΘ να γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ώστε οι πτυχιούχοι από την επόμενη μέρα να προλάβουν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους.

Αντίστοιχα με τα προ έτους σουρεαλιστικά που κατέγραφε το Greekmeds στη νομαρχία Αθηνών, το site των Θεσσαλονικιών δημοσιεύει αντίστοιχες φωτογραφίες με το όνειδος στη νομαρχία Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση http://www.bluemed.gr/web/index.php?option...;catid=105#3425

Το κείμενο είναι το παρακάτω:

Αγαπητοί συνάδελφοι, σήμερα πράγματι έγινε η ορκωμοσία των τελειοφοίτων της σχολής μας, ύστερα από την τεράστια μάχη που έδωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τις προηγούμενες μέρες.

Με συντονισμένες κινήσεις και συμπαραστάτες τη διοίκηση της σχολής μας καταφέραμε και πείσαμε τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης που έδωσε το πράσινο φως.

Όσοι ήταν στην ορκωμοσία, μπόρεσαν να ακούσουν τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να μιλάει για το γεγονός και για τη μάχη που δόθηκε αναγνωρίζοντας τη νίκη που πετύχαμε απέναντι σε οργανωμένα συμφέροντα.

Το δυσάρεστο ήταν, πως οι νεοι ιατροί συνάδελφοι μας, δεν μπόρεσαν καν να χαρούν την επιτυχία τους, αφού έσπευσαν στη Διεύθυνση Υγιεινής να πιάσουν σειρά.

Οι ουρές βέβαια είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου όπου άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την κλειδωμένη υπηρεσία. Τα ξημερώματα της Κυριακής και το πρωί, συστήθηκαν αυτοσχέδιες λίστες προτεραιότητας από συναδέλφους μας και ΔΟΑΤΑΠάδες χωρίς ευτυχώς να συμβούν έκτροπα ή να ξεφύγει η κατάσταση. Όταν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής πέρασε από τη Δ.Υ. τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα, καθώς οι ενδιαφερόμενοι είχαν συμφωνήσει σε προκαθορισμένες ώρες (ανά 3-4 ώρες) και έπαιρναν παρουσίες, για να επιβεβαιώνουν τη θέση τους στη λίστα...

Νεότερα θα ακολουθήσουν αργότερα, περάσουμε ακόμα μια βόλτα το βράδυ.

Η κατάσταση είναι τραγική. Ουρές έχουν σχηματιστεί ξανά, αλλά ποτέ 48 ώρες πριν. Το να αντικρύζεις νεαρούς ιατρούς με sleeping bags καρεκλάκια, είδη εκστρατείας έξω από δημόσια υπηρεσία να περιμένουν να ζητιανέψουν μια θέση, έτοιμοι για όλα είναι λυπηρό και εξοργιστικό.

Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω το πως βρέθηκαν εκεί, με τι θυσίες οι συμφοιτητές μας και πως οι συνάδελφοι από το εξωτερικό. Δεν είναι άξιο λόγου. Βέβαια δε φταίνε τα παιδιά. Δεν καταλογίζω σε αυτούς το φταίξιμο αλλά στο άθλιο σύστημα, στις κακές πολιτικές ηγεσίες, σε αυτούς που θησαύρησαν από το παρακύκλωμα της εισαγόμενης παραγωγής ιατρών.

Ο ΔΟΑΤΑΠ και οι τακτικές του αποτελεί κόκκινο πανί για εμάς και θα μας βρει μπροστά του αλλά κάτι πρέπει να γίνει ώστε εικόνες σαν και αυτές να πάψουν να υπάρχουν είναι ντροπή:

Συγκεντρωμένοι ιατροί έξω από τη Δ.Υ.. Θέαμα για γέλια και για κλάματα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά, σας χαιρετώ!

Μετράω επίσημα πλέον 5 μέρες ως νέος γιατρός, μετά την επεισοδιακή ορκωμοσία της Κυριακής.

Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που έγινε, μια μέρα γιορτής για όλους τους τελειόφοιτους του ΑΠΘ μετατράπηκε σε ένα αγώνα δρόμου (ο οποίος για πολλούς από μας είχε αρχίσει από την προηγούμενη μέρα) για να προλάβουμε τους ΔΟΑΤΑΠάδες.

Ευτυχώς εγώ στην Δ.Υ Καστοριάς όπου και δήλωσα δεν αντίκρυσα την κατάσταση των άλλων συναδέλφων στη Θεσσαλονίκη και ειδικά στην Αθήνα. Έφτασα εκεί απόγευμα Κυριακής, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία και γράφτηκα ως 11ος στην ήδη αναρτημένη λίστα που υπήρχε στην πόρτα της Νομαρχίας. Το ευτύχημα για μένα ήταν ότι οι υπόλοιποι 10 που είχαν ήδη μπει μπροστά μου προορίζονταν να δηλώσουν Παθολογία κ έτσι ήμουνα ο πρώτος στη σειρά για τη Χειρουργική.

Φυσικά ακολουθήθηκε και στην Καστοριά το σύστημα που έγινε και στις άλλες Νομαρχίες: κάθε 3-4 ώρες φωνάζονταν τα ονόματα και λαμβάνονταν παρουσίες, οι απόντες διαγράφονταν.

Μετά από το ξενύχτι της Κυριακής έγιναν το πρωί της Δευτέρας οι δηλώσεις. Η θέση μου για χειρουργική αναμένεται να ανοίξει μέσα στο 2009, ενώ οι αναμονές της Παθολογίας έφτασαν το 2012 (!!!).

Ο πλέον ρεαλιστικός δρόμος είναι το εξωτερικό παιδιά... το σύστημα εισαγωγής νέων γιατρών στην Ελλάδα έχει καταρρέυσει. Όσοι σπουδάζετε Ιατρική αρχίστε από τώρα μια ξένη γλώσσα και ξεκινήστε να ψάχνετε πιθανές Ευρωπαϊκές χώρες για να συνεχίσετε την σταδιοδρομία σας. Καλή υπομονή και καλή συνέχεια!

Χρήστος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

που είναι η Κεντρική Επιτροπή Απλούστευσης Διαδικασιών του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να δηλώνουν οι ΔΟΑΤΑΠίτες χωρίς να κατασκηνώνουν από τη προηγούμενη μέρα? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ? Τα χάλια μας πρέπει να τα δεί όλος ο ιατρικός κόσμος για να μας αποκλείσουν από όλα τα συνέδρια-εκδηλώσεις ανα την υφήλιο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ειναι προφανης και κατηγορηματικη η πολιτικη βουληση ολων των πτερυγων της βουλης να βολεψουν ΟΛΟΥΣ τους εν αναμονη ανατολικοευρωπαιους (μεσω του νεου δοαταπ η μεσω της αυτοματης αναγνωρισης λογω ε.ε.)

ημετεροι και ψηφοφοροι τους γαρ! ποιοι εστησαν το παραμαγαζο στο κατω κατω? :lol:

οταν και ο τελευταιος απο αυτους θα εχει καρφιτσωσει στο πετο το τενεκεδενιο παρασημο του ΙΑΤΡΟΥ θα αρχισουν τα "ριζικα μετρα" :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετά τα όσα εμετικά ζήσαμε προ ημερών, φαντάζομαι ότι όλοι έχουμε και από μια ιστοριούλα. Η καλύτερή μου νομίζω είναι μια καλή απάντηση προς τους δικατσάδες σχετικά με τη δυσκολία των εξετάσεών τους. Ήταν μια βουλγαρόφωνη ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΠΑΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ DOATAP VERY EASY. Γεννημένη στην Ελλάδα, μεγάλωσε στη Βουλγαρία με τους Βούλγαρους γονείς της και δεν έμαθε Ελληνικά. Και όμως, πέρασε το δικατσά.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 2500 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠ'ΕΞΩ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝ ΤΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

βλεπεις κανεναν να ενδιαφερεται γιαυτο το ζητημα?

νοιαζεται κανεις να αλλαξει ??

καποιοι πικραμενοι λενε τον πονο τους κατα καιρους και μετα παιρνουν το δρομο τους ο καθενας μονος του οπως μπορει κι οπου τον βγαλει.

καλο βολι συντροφοι :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΠΘ ΟΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΤΑΧΑ. ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ. Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΛΧΟΖ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ( ΣΟΡΡΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ) ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΟΑΜΟΙΒΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΙΚΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ? ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φταίμε και εμείς που επιλέξαμε να σπουδάσουμε ιατρική. Ας κάναμε μία έρευνα αγοράς πριν αποφασίσουμε να γίνουμε όλοι μεγαλογιατροί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.