Jump to content

Να δείξουν μεγαλείο και να μην αποδοκιμάσουν καλεί τους Γάλλους οπαδούς ο Ντομενέκ


BLV

Recommended Posts

Eνημέρωση 5/9/2006 20:28

Αφήνει τον τελικό στο παρελθόν

Να δείξουν μεγαλείο και να μην αποδοκιμάσουν καλεί τους Γάλλους οπαδούς ο Ντομενέκ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ρεϊμόν Ντομενέκ, κάλεσε τους συμπατριώτες του να δείξουν «μεγαλείο», να χειροκροτήσουν την εθνική Ιταλίας και σε καμία περίπτωση να μην ακουστούν αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της.

Μία ημέρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι των προκριματικών του EURO 2008 ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ντομενέκ ζήτησε από τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Τετάρτη στο Σεν Ντενί «... να αναγνωρίζουν την αξία των Ιταλών και να μην αποδοκιμάσουν τον ύμνο τους.

» Είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, κατακτώντας άξια αυτόν τον τίτλο. Δεν τον έκλεψαν από κανέναν».

Η ήττα των «τρικολόρ» 5-3 στα πέναλτι στον τελικό του Βερολίνου και κυρίως το επεισόδιο Ματεράτσι-Ζιντάν έχουν δημιουργήσει ένταση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ντομενέκ έζησε πολύ πρόσφατα μια αρνητική εμπειρία, καθώς το περασμένο Σάββατο ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο γήπεδο της Τιφλίδας την ώρα της ανάκρουσης της «Μασσαλιώτιδας», δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα Γεωργίας-Γαλλίας (0-3).

«Οι Ιταλοί αξίζουν το χειροκρότημά μας. Τα σφυρίγματα εναντίον των αντιπάλων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι κάτι λογικό, αλλά όχι κατά τη διάρκεια των εθνικών ύμνων.

» Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι ακούστηκαν σφυρίγματα, ενώ ακουγόταν ο εθνικός ύμνος μας στη Γεωργία το Σάββατο» κατέληξε ο Γάλλος προπονητής.

news.in.gr με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, τώρα σωθήκαμε...

Με τα νεύρα που έχουν οι Γάλλοι από τον τελικό του Μουντιάλ, όχι αποδοκιμασίες, αλλά ολόκληρο το λεξιλόγιο του λούμπεν προλεταριάτου των βορείων προαστείων του Παρισιού θα κατεβάσουν στον ιταλικό Εθνικό Ύμνο.

Ελπίζω (αλλά δε νομίζω) να βγω ψεύτης...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.