Jump to content

Χειμώνιασε κι έπεσε νύστα!


Filippos

Recommended Posts

Επειδή βλέπω ότι το chat έχει αποσυντονιστεί, κηρύσσω -με αρχηγικό ύφος και ηγετικό στόμφο- την έναρξη της χειμερινής περιόδου και την εφαρμογή του χειμερινού ωραρίου. Από εδώ και στο εξής, οι ώρες αιχμής μεταφέρονται από 1.30-3.00 την νύχτα σε 11.00-00.30, για να μην κουτουλάμε και στις κλινικές το πρωί!! Καλά δεν είναι;

Θυμίζω ότι το chat μας είναι στον server GRNET, στο κανάλι #iatriki. Όποιος επιθυμεί...επιστημονική συζήτηση, ας σπεύσει!! Άντε να μπει και κανένα πρωτάκι, γιατί παραμεγαλώσαμε!!!

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά να προσέχετε μην τυχόν βρεθείτε στο αυτοκίνητο του BloodOmen κανένα πρωί, πριν πιει καφέ!!! Έχει μια συνήθεια στο παρκάρισμα, να ...χαϊδεύει τρυφερα τα μπροστινά αυτοκίνητα!!! :help:

Το τσάκισε σήμερα το Fiat. Μήπως φταίει η διαφήμιση της ΝΔ για τις εκλογές;;; Ρε Bloody, το Φιατάκι δεν είναι η Φώφη, ασ'το ήσυχο!!! :o

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Έστειλε μήνυμα" το παιδί! Με τον δικό του, ξεχωριστό, ανεπανάληπτο τρόπο! Μην τον κατακρίνεις, γιατί θα το πάρω ώς λογοκρισία!

Όσο για το νέο ωράριο, συμφωνώ, γιατί άρχισαν εδώ και λίγο καιρό τα πρωινά ξυπνήματα! Βεβαίως βεβαίως, όποιος έχει άγριες διαθέσεις, πρέπει να τονιστεί οτι δεν επιβάλλουμε "απαγόρευση κυκλοφορίας" μετά τις 0:30!

Α, και σημείωσε οτι αυτό το "αρχηγικό ύφος και ηγετικό στόμφο" δε σου πάει! Μάλλον το περι αρχηγηλικίου το είδες στον ύπνο σου το βράδυ. Κοίτα γύρω σου! Ξημέρωσε! Bye!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μη μιλάς έτσι στον Φίλιππο! :evil: Τέτοιες αρχηγικές κινήσεις πρέπει να επιβραβεύονται! Εδώ δε θυμώνουμε εμείς, οι πραγματικοί αρχηγοί!!! :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ποιοι δεν θυμώνετε;;;;;; :roll:

Άντε καλά, δε σου τη λέω Βάσω, γιατί είσαι η μοναδική που με υπερασπίζεσαι :wink: Μήπως να κάνουμε συμμαχία για να ανατρέψουμε το καθεστώς; Με τον elfιδιάκο δεν ασχολούμαι, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν βουτάει την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει!! :P

Υ.Γ. Περιμένω την επιβράβευση!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.