Jump to content

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ????????


spidy

Recommended Posts

Πήρα το πρωί τηλέφωνο την κεντρική γραμματεία και μου είπαν ότι Σύγκλητος δεν έγινε και θα γίνει τελικά την Πέμπτη όπου θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει εξεταστική για τους επί πτυχίω. Δεν ήθελε να μου δώσει προγνωστικά αλλά μου είπε να μη βιαστώ να γυρίσω Γιάννενα...

Χμμμ... δεν απάντησα ακριβώς στην ερώτησή σου. Για διπλή Σεπτεμβρίου δεν έχει παρθεί επίσημη απάντηση αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι γίνεται με τυχόν εξεταστική Ιουλίου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η Σύγκλητος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εξεταστική για το πτυχίο. Δευτέρα και Τρίτη πρέπει να δηλώσουμε ποια μαθήματα ζητούμε να δωθούν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

PS. I beg you... Anyone! How can I get rid of the english fonts? (no shft+alt is helping)

Δεν εξηγείς βέβαια πώς προέκυψε αυτό (επίσης θεωρώ ότι έχει windows XP) αλλά για να αρχίσουμε απο τα απλά -θεωρώντας ότι όλα πρίν δουλευαν καλά και απλά δεν ανταποκρίνεται το al+shift- μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικα΄με το ποντίκι στην μπλέ μπάρα κάτω (την λεγόμενη taskbar) κάνοντας κλίκ εκεί που λέει "EN" και αλλάζοντας το σε "EL". Αν δεν υπάρχει αυτό το εικονίδιο, κάνε δεξή κλίκ στην taskbar και επέλεξε toolbars --> language bar.

Αν ούτε αυτό δουλέψει, τότε τσέκαρε αν καταλάθος (???) απενεργοποιήθηκε το shortcut για το "Alt + Shift" ώς εξής: πήγαινε control panel --> regional and language options --> languages --> details --> key settings και βεβαιώσου ότι εκεί που λέει "hot keys for input languages" για την εναλλαγή μεταξή γλωσσών γράφει "left alt + shift". Αν δεν λέει κάτι τέτοιο, πάτα "change key sequence" και όρισε απο εκεί αυτό που θές...

Αν δεν δουλέψει ούτε με αυτό τότε δοκίμασε τα παρακάτω:

Control panel -> regional and language options -> στο πρώτο tab να είναι το πρώτο greek και το δεύτερο (κάτω) greece. Στο δευτερο tab "languages" πήγαινε στο details και άφησε μεν default input laguage "english - United States- αλλα πρόσθεσε και δευτερη γλώσσα "greek". Τέλος στο tab Advanced βάλε επίσης "Greek" και νομίζω θα είσαι Ο.Κ.

Πές μου μόνο ότι έχεις windows XP και ότι αντελήφθην σωστά το πρόβλημα γιατί αλλιώς τζάμπα τα έγραψα όλα αυτά...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.