Jump to content

Προϋποθέσεις αλλαγής κλινικών στο 6ο Έτος


Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να γράψει τις προϋποθέσεις για αμοιβαία αλλαγή;

Για παράδειγμα: Είμαι Γ ομάδα. Μπορώ σε όλες τις περιπτώσεις να αλλάξω με άτομο της ίδιας ομάδας π.χ. μόνο τη χειρουργική ή μόνο την παθολογία; Παίζει κάποιο ρόλο η σειρά του ονόματός μου μέσα στην υποομάδα μου;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχει απαντήσει η Καλυψώ στο θέμα στο pasp-med.

Για την παθολογία ισχύει the Bosman ruling (free transfer και τέτοια), αλλά πρέπει πιθανόν να ρωτήσεις και την Ιατροδικαστική που είναι ταυτόχρονα με την παθολογία (κάτι που μάλλον δε θα είναι πρόβλημα).

Πεό-βλημα υπάρχει στη χειρουργική- γυναικολογία, όπου πρέπει να ξεκινάτε μαζί χειρουργική, για να παιχτεί η αλλαγή μόνο της μιας εκ των δύο κλινικών.

Αν δεν ξεκινάτε μαζί, πρέπει να αλλαχτούν και οι δύο ταυτόχρονα.

Άρα, αν αλλάξεις χειρουργική με άτομο που ανήκει στο άλλο (από το δικό σου) μισό της ομάδας ΤΟΥ και η γυναικολογίες σας είναι ίδιες, απλώς θα ασκηθείς με ΑΛΛΗ ομάδα στη γυναικολογία.

Κατάλαβες; Όχι; E, welcome to the suck!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τώρα σκέφτηκα το άλλο. Σημασία έχει σε ποιο μισό της ομάδας είσαι χειρουργική ή σε ποιο μισό της ομάδας είσαι στη γυναικολογία; Π.χ. Είμαι στο πρώτο μισό του Γ4 στη χειρουργική και στο δεύτερο μισό του Γ2 στη γυναικολογία. Ποιο από τα δύο είναι το σημαντικό; emhelp

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.