Jump to content

ΑΙΣΧΟΣ!!!


AMANDA.

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΙ ΤΟ 3ΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΣΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ 1 ΤΗΣ ΛΙΠΩΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΙΑ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΤΕ... ΚΟΥΚΛΑ! ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΩ ΦΕΚ ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΑ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ελλαδισταν το μεγαλειο σου! :splats:

Και πειτε μου σε ποια αξιολογη ευρωπαικη χωρα θα βλεπαμε τετοιον ξεφτιλισμο της αξιοκρατειας και υποβιβασμο των ιατρικων αρχων και αξιων. Με τον σταυρο στο χερι δεν γινεται τιποτα σε αυτη την χωρα. Ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση!

Κα Νατασα Καραμανλη, μετα την επιτυχη αφαιρεση λιπωματος του συναδερφου σας, μας αφησατε ολους υπερηφανους! Εσας ονειρευοταν για το μελλον της ιατρικης ο Ιπποκρατης!!!

Και να προτεινω στην ιατρικη Αθηνων να εισαγονται μονο οσοι γραφουν 19.99 και πανω. Απο εδω και περα θα διδασκει η Καραμανλη εκει. Μην της ριξουμε το επιπεδο! :splats:emkwlos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπορεί please κάποιος να μου εξηγήσει πως κάνει ειδικότητα; Έχει σπουδάσει ιατρική;

Όσο το πήρες εσύ φίλε μου χαμπάρι άλλο τόσο το πήρε και αυτή !!!!!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Με βόλτες από κλινικές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας(ναι,και από τις 2 όπως φαίνεται)

με διδακτόρικό μούφα για το κάπνισμα στους φοιτητές ιατρικής

η Νατασσσσσσα βρέθηκε με απ'όλα(σαν τις πίτες).

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να με παρηγορήσει είναι ότι αν το

σκεφτούμε έχει το μεγαλύτερο μέσο που υπάρχει.. :P:splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και το περί ου ο λόγος μέσον έχει αναλάβει, λέει, προσωπική δέσμευση για την προώθηση τής μεταρρύθμισης στην ανωτάτη παιδεία μέσω τού συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Είναι λέει προσωπικό του όραμα :splats:;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά όπως έχει αναφερθεί και στο άλλο τοπικ που ανοίχτηκε για τη Νατάσα η εγχείρηση έγινε πριν 2 χρόνια (!) όταν ήταν φοιτήτρια 6ου έτους.

Βεβαια αυτο περασε στα ψιλά γραμματα αφού το ζητούμενο ήταν η προβολή, η οποία έγινε με τρόπο γελοιοτέρο όλων

Φανταστείτε τι βίντεο έχουν να παίξουν όταν θα πλησιάζουν βουλευτικές εκλογές, μέχρι και εγχείρηση bypass θα μας λενε ότι έκανε ολομόναχη

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

«Σκανδαλίζει»... η ιατρική μπλούζα

......................................................................................................................................................

H μεταπήδηση. Επίσης, ενόχληση στο Μαξίμου προκαλούν και τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θεωρείται εντελώς αφύσικη η μεταπήδηση τής κ. Καραμανλή από την Παιδαγωγική Ακαδημία στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με κατατακτήριες εξετάσεις, δεδομένου ότι δεν είναι καν συγγενικές σχολές, όπως επίσης και η χαρακτηριζόμενη - από ορισμένους - ως προνομιακή για έναν φοιτητή ενασχόλησή της στο εργαστήριο της πρώην αντιπρυτάνεως κ. Γκίμπα-Τζιαμπίρη, η οποία με τη νέα διακυβέρνηση διορίστηκε πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών... Σύμφωνα με πληροφορίες το Μαξίμου προσανατολίζεται να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κ. Καραμανλή θεωρώντας πως οι άλλοτε επιτυχείς εμφανίσεις της μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ για την κυβέρνηση.

ΤΑ ΝΕΑ , 28/05/2005 , Σελ.: N10

Κωδικός άρθρου: A18249N101

http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?...8249&m=N10&aa=1

Κάθε χρόνο, ίδια εποχή μας «σκανδαλίζει»!!!!!!!??????

Έχει και φωτο, καθώς τελειώνει άλλη μια κοπιαστική μέρα δουλειάς τηρώντας κατά γράμμα τον όρκο του Ιπποκράτη και κατευθύνεται προς το σπιτάκι της μετά συνοδείας!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βιογραφικό Σημείωμα

Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή

Η Αναστασία Παζαϊτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος και διδάκτωρ του Τμήματος ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. σε θέματα συμπεριφοράς στο εργαστήριο του τμήματος Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστόνης. Η διδακτορική της διατριβή είναι μία πειραματική έρευνα που μελετά την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικής εγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και την νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.

Είναι ιδρύτρια και εκλεγμένη πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Ανέμη», που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός της όχι ως παθητικό δέκτη, αλλά ως ενεργητικό συμμέτοχο στην πλούσια πολιτισμική, παιδαγωγική και κοινωνική της δραστηριότητα έξω από τα κέντρα των μεγαλουπόλεων.

Τα παιδιά προσεγγίζουν την τέχνη στις διάφορες εκφάνσεις της και το βιβλίο, μέσω δράσεων που αναπτύσσουν πνεύμα φιλαλληλίας, οικολογικής ευαισθησίας και πολιτισμικής αυτοσυνειδησίας.

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καραμανλή και μητέρα διδύμων, του Αλέξανδρου και της Αγγελικής.

Το κειμενο το βρηκα στην παρακατω σελιδα: http://www.primeminister.gr/gr/cv_pazaiti.htm

Και ποσα βιογραφικα ξερετε εσεις να μην αναγραφουν τις ημερομηνιες που αντιστοιχουν στο καθε επιτευγμα;;;

Τα σχολια δικα σας!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χάνετε τον χρόνο σας καλοί μου φίλοι... Εμείς καθόμαστε και "ξεθυμαίνουμε" εδώ και η κάθε κυρία και κύριος συνεχίζουν ανενόχλητοι την όποια πορεία τους.

Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι, ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια!

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Την περικυκλώνει η βλακεία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χριστέ μου... παραδέχεται ότι είναι διδάκτωρ ιατρικής. Μέχρι τώρα οι κύκλοι της ισχυρίζονταν ότι ήταν διατμηματικό πρόγραμμα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Να που τελικά η διατριβή της εκπονήθηκε στην ιατρική ενώ αυτή ήταν στο έκτο έτος.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ. Ένα ωραίο κόκκινο βιβλιαράκι που μας είχαν δώσει στο πρώτο έτος και ονομάζεται οδηγός σπουδών ορίζει ως ελάχιστη διάρκεια εκπόνησης διδακτορικής διατριβής τα 5 έτη (ο όρος αυτός έχει απαλειφθεί απ'τους μετέπειτα οδηγούς), πράγμα που σημαίνει ότι η νατάσα (επίτηδες με μικρό γράμμα, όσο μικρή είναι και αυτή σαν άνθρωπος) ξεκίνησε στο πρώτο έτος. Μαζί με τη χημεία και τη στατιστική, έκανε και ένα διδακτορικό. Και αν δεν βαριόταν θα ξεπετούσε και μια διατριβή επί υφηγεσία σε ένα απόγευμα.

Πού είναι οι δαπίτες? Πουθενά. Stop thinking start dancing και ξερό ψωμί. Ε ρε κρέμασμα που θέλουν μερικοί

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παρακαλώ πηγαίνετε στο PubMed και εισάγετε το Pazaiti A στο search...

Χερχερχερ

(κάθε φορά που σκέφτομαι ο !@#%!#% πόσο !@^#$%@#$ είμαι, παρατηρώ ότι η λύση "φωτιά και τσεκούρι" γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι ενδιαφέρουσα η ύπαρξη πολλαπλών παραλλαγών στο θέμα "Νατάσσα". Προσωπικά, δεν υφίσταται θέμα. Όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν κάνει τίποτα. Άρα το πρόβλημα δέν υπάρχει.

Και ενώ πέφτει άγριο ξύλο σε πορείες και συγκεντρώσεις, τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Επιβλάκωσης) έχουν φαίνεται δεχθεί moratorium όσον αφορά τις αναφορές στο όλο θέμα και παρουσιάζουν το όποιο άσχετο ρεπορτάζ μεταξύ των πραγματικών ειδήσεων της χώρας (των διαφημίσεων).

Και εδώ δεν τίθεται θέμα. Κάποτε δεν ήθελαν τον κόσμο στο δρόμο. Τώρα τον αφήνουν ελεύθερο να "εκφράσει" την άποψή του. Ούτως η άλλως δεν τίθεται θέμα.

Τον πιλότο τον ψάχνουν ακόμη. Τον Άλεξ τον ψάχνουν ακόμη. Το λίπωμα όμως το βρήκα(μ/ν)ε άμεσα. Και όσον αφορά για τις έρευνες του συμπαθούς και κατά τα άλλα εύγλωττου κκ. Ευθυμίου Τριανταφυλλόπουλου, ώς συνήθως είναι όλοι αθώοι, αφού δεν έχει υπάρξει ΜΙΑ υπόθεση που με το πέρας της "εξιχνιάσεως" να έχει δοθεί μία ουσιαστική απάντηση στο πώς επανορθώνεται η όποια ζημιά στο κοινωνικό σύνολο. Άρα δεν έχει νόημα η όποια επιστολή. Νομίζετε οτι δέν θα συνέχιζε η ίδια τακτική?

Τα παραπάνω συντείνουν στο γεγονός οτι η δημοσίευση οποιουδήποτε θέματος στα ΜΜΕ έχει σκοπό ή τη γελοιοποίησή αυτού ή/και την προσβολή του γονιδιακά εξασφαλισμένου επιπέδου ευφυίας του μέσου πληθυσμού. Όχι την χειραγώγηση. Αυτή είναι εξασφαλίσμένη μεσω της έλλειψης παιδείας.

Το να θέλει η όποια κυρία να φαίνεται οτι κάτι είναι, δεν σημαίνει οτι και είναι αυτό που φαίνεται. Ποιός έχει δίκαιο και ποιός έχει άδικο είναι τόσο εμφανές όσο και το παροιμοιώδες "... ο βασιλιάς είναι γυμνός!" του Andersen.

Ο λόγος που έγραψα το μήνυμα αυτό είναι απλός. Ας σεβαστούμε τα πτυχία μας. Που ο καθένας μας γνωρίζει την αλήθεια για το πώς τα κατάφερε...

Με συγχωρείτε για τα όποια μή - ελληνικά μου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ανατριχιαζω στην ιδεα του ποσες κρυφες Νατασσες υπαρχουν...που για παραδειγμα ο πατερας τους ειναι καθηγητης στην ιατρικη Αθηνων.Εγω ξερω 5 τον αριθμο....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

διετους βρεφονηπιοκομος

ισοτιμια στα γιαννενα με πανεπιστημιακη σχολη

κατατακτηριες στην θεσσαλονικη στην ιατρικη και εναρξη διδακτοριου

κραξιμο απο κακουνακη επι μηνες

μεταφορα διδακτορικου στην λαρισσα

2 διδακτορικο και καθηγητρια στο ταφτς της αμερικης οπου το ιδρυμα καραμανλη εχει ιδρυσει και συντηρει τμημα ελληνικων σπουδων (γιανης κερνα γιαννης πινει)

επιασε αγροτικο ιατρειο οπου με αποσπαση παει στο κ.υ. νεμεας

απο εκει με νεα απο0φαση νοσοκομειου υπηρετει μονο 1 φορα την εβδομαδα στο κ.υ. και τις υπολοιπες στο νοσοκομειο διπλα απο το εξοχικο τους.

σε παρακολουθηση δεν εμφανιζεται ποτε παρα μονο 1 φορα τηνε βδομαδα οταν δεν λειπει στο εξωτερικο 12¨30-13¨00 οπου τρεπεται σε φυγη με την ΒΜW της και τους φουσκωτους (ενιοτε στη νεμεα πηγαινε με το ταπεινο της αυτοκινητο να μην προκαλει)

εκπαιδευεται στην αθηνα )σπουδαζει στην θεσσαλονικη αλλα χειρουργει στην αθηνα) με τους κορυφαιους καθηγητες κατα προτιμηση θυροειδη και συνεχιζει τις διαλεξεις

βαζει τα χαρτια στο λαικο οπου σε καθε ανοιγμα νεων θεσεων ανοιγουν νεες θεσεις χειρουργικης για να πεσει και αλλο η αναμονη χωρις να προκαλουν πολυ

να μην συνεχισω...

γιατι αυτα πουλανε και οχι οι μαλακιες που θα κανουν

πχ εξετασεις για αδεια επαγγελματος που θα μπουν νυχτα οσο οι φοιτητες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου και κανουν καταληψεις

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ούτε εγώ θυμάμαι οποιαδήποτε αντίδραση όλα αυτά τα χρόνια σ' αυτά τα φαινόμενα αναξιοκρατίας που προβάλλονταν σαν επιτεύγματα από τα Media.

Εάν αληθεύει πως η κυρία Καραμανλή θα πάρει έδρα στον τομέα Χειρουργικής του Παν/μίου Αθηνών, γιατί δεν αντιδρά ο ιατρικός κόσμος;

Αλήθεια, εγώ που προέρχομαι από τη νομική, μπορώ σε μια πενταετία να πάρω πτυχίο, να ολοκληρώσω μεταπτυχιακό και να παραδώσω και τη διδακτορική μου διατριβή; emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όσο κανείς μας δεν αντιδρά, αυτά θα συμβαίνουν.

Απλό είναι. Αν κάποιος απο εμας μάθαινε να κάνει κάτι εύκολά, έστω και παράνομα, και κανείς δεν αντιδρόυσε, κανεις δεν του λεγε τίποτα, θα άλλαζε τακτική;

Η φύση του Ελληνα βλέπετε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λοιπόν...για να τα πάρουμε από την αρχή.

Το διδακτορικό ναι το έκανε όσο ήταν στην ιατρική ΑΛΛΑ ως πτυχιούχος μιας άλλης σχολής. Ξέρω παιδιά που είχαν τελειώσει νοσηλευτική ή αισθητική, είχαν έρθει με κατατακτήριες στην ιατρική και είχαν πάρει διδακτορικά στην ιατρική σχολή αλλά ως πτυχιούχοι νοσηλευτικής ή αισθητικής ή μαιευτικής.

Τα πήραν με μέσο; Φυσικά! Και οι 3 ήταν φιλεναδούλες μεγαλοκαθηγητών. Τα πήραν νομότυπα; Φυσικά! Αφού η ιατρική σχολή μπορεί να δώσει σε όποιον θέλει θέμα για διδακτορική διατριβή αρκεί να έχει τελιεώσει μια σχολή πχ φαρμακοποιοί, βιολόγοι, βιοχημικοί, μαθηματικοί-στατιστικολόγοι κλπ κάνουν διδακτορικά στις ιατρικές σχολές όλης της χώρας. Δεν κάνουν μόνο οι γιατροί έρευνα σε ιατρικά θέματα...ένα σωρό επαγγελματικές ιδιότητες ασχολούνται.

Και μεταξύ μας...σιγά το επίτευγμα...διδακτορικό στην ιατρική αθηνών. Αλλά τέλος πάντων για κάποιους είναι σημαντικό.

επόμενο...ασχολήθηκε σε εργαστήριο όσο ήταν φοιτήτρια. Κι εγώ το ίδιο έκανα. Και χωρίς να είμαι γυναίκα πρωθυπουργού ούτε κόρη καθηγητού ή υπουργού ή μεγαλοβιομήχανου. Αν βρείτε καλόβολους καθηγητές που θέλουν άμισθα χέρια να τους βγάζουν δουλειά, κι εσείς μπορείτε να πάτε. Βέβαια για την νατάσσα αμφιβάλλω ότι όλα είναι τόσο αθώα αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είναι μεμπτα.

Neeeext...μετεκπαίδευση στο Tufts. Όταν ακούτε γενικά μετεκπαίδευση αυτό σημαίνει bullshit (λατρεμένη καινούργια έκφραση). Bullshit είναι τα φούμαρα...οι παπάδες όπως έλεγα παλιότερα. Τί είδους μετεκπαίδευση είναι αυτή; ήρθε καμιά βδομάδα, συστήθηκε με τα παιδιά στην φαρμακολογία και έφυγε; Ε ας το βάλει στο cv...τόσοι και τόσοι το ίδιο κάνουν και το βάζουν.

Τα πραγματικά πιστεύω παράνομα είναι το πώς έκανε ιατρική σε 3 πόλεις ταυτόχρονα (αν ισχύει και αν δεν ισχύει πώς πήρε τις μεταγραφές), το πώς έκανε το αγροτικό (που εδώ υπάρχει μεγάλο φάουλ γιατί υπήρχε διάκριση ανάμεσα στο πώς φέρθηκαν στην αγροτικό νατάσσα και στους άλλους αγροτικούς) και το πώς μπήκε στην ειδικότητα (που τώρα λένε δεν μπήκε αλλά ήταν παλιό βίντεο κλπ).

Τα υπόλοιπα παίδες, δεν είναι νόμιμα στο σύνολό τους αλλ, πολύ λυπάμαι...είναι νόμοτυπα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάντως για να τα λέμε σωστά...δεν είναι απαραίτητη η συνάφεια του πτυχίου της προηγούμενης σχολής για κατατακτήριες!

Θα μπορούσε κάποιος να έχει τελειώσει θεολογία και να γραφτεί στην ιατρική!

(να αναφέρω και κάτι κουλό: αν κάποοις με πτυχίο ιατρικής "Λίαν Καλώς" πάει για κατατακτήριες στο ΤΕΙ νοσηλευτικής όπου η εισαγωγή γίνεαι με το βαθμό πτυχίου και μόνο...ή τουλάχιστον έτσι ήταν πριν από κάποια χρόνια που το είχα ψάξει και πάει κι ένας φιλόλογος με πτυχίο "άριστα" θα προτιμηθεί ο δεύτερος!!!)

Επίσης δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει κάποιος την ιατρική (ούτε αν να κατέχει master που είναι απαραίτητο από τις άλλες σχολές) για να ζητήσει διδακτορικό από εκεί!

Το έχω σημειώσει ξανά άλλωστε ότι και μόνο με το πτυχίο του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης (έχει πάψει να λέγεται Παιδαγωγική ακαδημία εδώ και κοντά είκοσι χρόνια και είναι έκτοτε 4ετούς φοίτησης) μπορεί κάποιος να αιτηθεί για διδακτορικό.

Τώρα το αν θα γίνεις δεκτός από κάποιον καθηγητή αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Όπως επίσης και η φοίτηση σε τρεις διαφορετικές σχολές.....ασχολίαστο κι αυτό!

Πάντως όλα έχουν γίνει νομότυπα!

Σημείωση για τους φοιτητές στην Αθήνα!

Πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει πια ο Κασιάμπαλης! ο ασθενής-ιατρός που δέχθηκε την επέμβαση...)

Δε φτάνουν τα καντήλια που κατεβάζει κάθε φορά στα χειρουργεία και το πόσο άξεστος είναι ως ιατρός και περισσότερο ως άνθρωπος...έπρεπε να φτάσει τόσο χαμηλά για λίγη προβολή?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χαλια, συμφωνω μαζι σου. Γενικα το συστημα ευνοει καθε "κουλο" και καθε ειδους ευτραπελο. Δεν υπαρχει καποια ισορροπια. Αυτο, μαλλον, δεν θα αλλαξει. Αλλα ως προς το τελευταιο, τον επονομασθεν κυριο δεν ειχα την ατυχια να τον γνωρισω, αλλα θα ηθελα να επισημανω το εξης... αυτος λες, αντε...ενα λιπωμα ειχε του το εβγαλε...ενταξει λογικο την στιγμη που ο ανθρωπος δεν ειχε εγκεφαλο, για να ασχοληθει η εξειδικευμενη ιατρος νατασα του κυρ κωστα. Ειδες τι σου κανει το "του"...μεγαλο πραγμα τελικα!!!

Αλλα σκεφτειτε το εξης: Εως που μπορει να φτασει η αλαζονια ενος καθηγητη πανεπιστημιου ιατρικης, ωστε με βλεψη το προσωπικο του συμφερον, να παρακαμπτει τις αρχες του αξιωματος του και να προβιβαζει μια φοιτητρια ιατρικης, οχι επειδη το αξιζει αλλα επειδη ειναι η γυναικα του αρχηγου ενος κομματος... και ποσο καραγκιοζης (οχι ο ιδιος, αλλος...υπαρχουν πολλοι του ειδους) μπορει να ειναι ωστε να της δινει διδακτορικο -νομοτυπα μεν- αλλα μην κοροιδευομαστε οτι σαν παιδαγωγος μπορεις να περατωσεις τετοιο θεμα διδακτορικου! emeleos Βεβαια, εννοειται πως αυτη η κυρια σε μερικα χρονια θα διδασκει τους φοιτητες ιατρικης, αλλα τι λεω... το ξεχασα... δινει ηδη διαλεξεις για τους πανεπιστημιακους... χαχαχαχα, αντε παλι γελασαμε σημερα!

:antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.