Jump to content

Απεργία ΚΑθηγητών στο ΑΠΘ


Recommended Posts

Απεργία διαρκείας στο Αριστοτέλειο

«E» Online 17:55

Σε απεργία διαρκείας, από την 1η Ιουνίου κατέρχεται ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, συμμετέχοντας σε σχετική πρόσκληση που απηύθυνε στους πανεπιστημιακούς της χώρας η πανελλήνια ομοσπονδία (ΠΟΣΔΕΠ), διαμαρτυρόμενη για τις αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Στη γενική συνέλευση του ΕΣΔΕΠ του ΑΠΘ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπερψηφίστηκε με ισχυρή πλειοψηφία η συμμετοχή στην απεργία. Ωστόσο, οι πανεπιστημιακοί θα αποφασίσουν σε νέα γενική τους συνέλευση, την Τρίτη 6 Ιουνίου, για το μέλλον της κινητοποίησης.

Στο μεταξύ, συνέχιση της κατάληψης της πρυτανείας του ΑΠΘ, έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου, αποφάσισε το Συντονιστικό των Συλλόγων Φοιτητών του ΑΠΘ, ενώ στα 19 ανήλθαν τα τμήματα του πανεπιστημίου που τελούν μέχρι στιγμής υπό κατάληψη, με αποφάσεις των φοιτητικών Συλλόγων. Σύμφωνα με την επιτροπή καταλήψεων, ο αριθμός τους αναμένεται να ανέλθει σε 25, ενώ το ενδεχόμενο καταλήψεων εξετάζουν φοιτητικοί σύλλογοι και στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 weeks later...

Γνωρίζει κάποιος εάν οι καθηγητές και το λοιπό προσωπικό θα προβεί emconfused σε απεργία το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο;;;;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.