Jump to content

Φίμωση; Δε νομίζω


Sovereign

Recommended Posts

Δέχθηκα pms διαμαρτυρίας από μέλη στα οποία ανέβασα το warn level. Πρέπει να σημειωθεί ότι το warn δεν είναι ban, ούτε και τους απαγορεύθηκε η δημοσίευση στο μέλλον.

Είναι σημαντικό να καταλάβουν κάποιοι ότι παρότι απλά γράφουμε σε ένα forum στο internet πίσω από ανώνυμα nicknames, αυτό δεν δικαιολογεί τις ανταλλαγές ύβρεων σε χυδαίο επίπεδο. Γράφουμε σε ένα forum για φοιτητές Ιατρικής και ιατρούς και οφείλουμε να κρατάμε ένα κάποιο επίπεδο, παρά τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε και που μας γεμίζουν οργή και αγανάκτηση.

Από εδώ και πέρα, όποιος χυδαιολογήσει στα fora που είμαι mod, και για όσο θα είμαι, θα χρειαστεί να υπομείνει το warn και αν το παρατραβήξει, το ban. Σε απάντηση όσων θέλουν να λένε ότι είμαι ρατσιστής, ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες "ποινές" επιβλήθηκαν σε εκπροσώπους και των δύο στρατοπέδων, άσχετα αν κάποιοι εξ αυτών γράφτηκαν στο site αμέσως μετά με άλλα nicks για να συνεχίσουν το ίδιο τροπάριο.

Dudes, get a life. Είμαι σίγουρος ότι από κοντά δεν θα τολμούσατε να μιλήσετε τόσο προσβλητικά για συνάνθρωπό σας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γράφουμε σε ένα forum για φοιτητές Ιατρικής και ιατρούς και οφείλουμε να κρατάμε ένα κάποιο επίπεδο, παρά τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε και που μας γεμίζουν οργή και αγανάκτηση.

emgoalemgoalemgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.