Jump to content

The MED SHOW


Filippos

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;;;;  

1 member has voted

  1. 1. Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;;;;

    • BarKingdom
      8
    • BK
      3
    • Barky
      3


Recommended Posts

Μια που φτάσαμε να συναντιόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι, νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να κάνουμε το επόμενο βήμα! Να συζήσουμε!!! Επειδή μάλιστα αρκετοί εδώ μέσα δεν μπορούμε χωρίς κοινό, νομίζω ότι η μοίρα μας είναι να κλειστούμε σε ένα σπίτι γεμάτο κάμερες και να γίνουμε reality σε ζώνη υψηλής θεαματικότητος. Προτεινόμενο όνομα, the MED SHOW! Εναλλακτικός τίτλος, "Η κλινική της ανωμαλίας"! Ο πρόεδρος Sovereign πρότεινε Κίττα για παρουσιαστή, αλλά η δική μου γνώμη είναι να δώσουμε μια περισσότερο cult μορφή στην εκπομπή με παρουσιαστή Παπαδόπουλο της φαρμακολογίας και τοποθεσία το άλσος του νοσοκομείου Σωτηρία. Αν και, στην περίπτωση αυτή, μάλλον με την φάρμα θα μοιάζουμε... 8)

Τέλος πάντων, επειδή πρέπει να διαβάσω και λίγο, θέτω το ζήτημα προς συζήτηση και για να μπείτε στο κλίμα, ξεκινάω μια δοκιμαστική ψηφοφορία για αποχώρηση. (Προτεινόμενη περιοχή εξορίας του παίκτη που θα αποχωρήσει, η Σάμος!)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έκτακτη η ιδέα του καραφλού πρίγκηπα του σεξ.Έχει απόλυτο δίκιο,ο Παπαδόπουλος της φαρμακολογίας(u know,αυτός με τη γατίσια τσιριχτή φωνή,τα σανδάλια,τη φάτσα Καρλ Μαρξ και το ενδιαφέρον για μαντζούνια και ψυχοφάρμακα) είναι ο καταλληλότερος για την περίσταση. Προτεινόμενο τηλεοπτικό δίκτυο είναι ο Jeronymo Groovy-τηλεπαρέα και κατάλληλη ώρα 3:00 το πρωί που η παρέα είναι στα φόρτε της.

Για κατοικίδιο δεν υπάρχει πιστεύω διαφωνία.. Η χελωνίτσα του Barky είναι ό,τι πρέπει και θα γίνει σύντομα η ψυχή του πάρτυ,με τα σκέρτσα και τις φιγούρες της.Ελπίζω μόνο να μην κατουράει στα χαλιά γιατί έχω μια περίεργη αλλεργία στα χελωνοϋγρά και εγώ θέλω να περπατάω ξυπόλητος κατά τη διάρκεια του show.Εκτός από τη χελώνα,μπορούμε να έχουμε σαν κατοικίδιο και τον Bloodomen,αλλά αυτός κάνει πολλή φασαρία και χοροπηδάει όλη την ώρα στριγγλίζοντας και βγάζοντας άναρθρες κραυγές,οπότε καλύτερα να πάρουμε τη χελώνα και να φιμώσουμε τον Bloody.

Wellcome to the MED SHOW

Οι γιατροί κλέβουν την παράσταση

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά, τα έχετε παίξει τελείως! :roll: Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι, ότι, ενώ δεν ξέραμε τί ψήφισαν οι άλλοι, ψηφίσαμε και οι τρεις το ίδιο! :o Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό ψυχιατρικά; Η προσωπική μου δικαιολογία για την ψήφο, είναι ότι (στα πλαίσια του show) εξακολουθώ να μισώ τον Barkingdom και να θέλω να ξεκουμπιστεί από το site κι από την Αθήνα! Να πάει στην πατρίδα του ρε!!! (Χιχιχιχιχι!!!) :evil:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα εγώ δε θέλω να φύγωωωωωωω!!! Είναι σίγουρα όλα στημένα. Αλλά εγώ αγάπη μου δεν έχω τακτικές και στρατηγικές. Εγώ ό,τι δείχνω, είμαι! Είστε όλοι κάλπικοι.

Επεδή πρέπει να ψηφίσω κι εγώ, άντε να τελειώνουμε! Αααααχχχ. Πραγματικά δε θέλω, αλλά δυστυχώς είμαι αναγκασμένος. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Θα ψηφίσω αυτούς με τους οποίους ταιριάζω λιγότερο στο site. Δίνω 2 αρνητικές (ή αρνητικούς όπως συνηθίζεται!) ψήφους στον BarKingdom γιατί είναι βρωμιάρης. Κατουράει τους τοίχους κι αυτό μερικές φορές με ενοχλεί. Επίσης νομίζω ότι την πέφτει στον Bloody, αφού είναι gay!!! Δίνω τη μία αρνητική ψήφο στον BarKingdom πάλι, γιατί νομίζω ότι είναι άγαρμπος και δε μ'αρέσουν τα μεγάλα του σόβρακα!

Επίσης προτείνω να διώξουμε τη Βασίλω με το έτσι θέλω γιατι είναι Raulεξαρτώμενη και δε δίνει σημασία σε άλλους άντρες. Επίσης είναι αγενής, κατσούφα (συνέχεια όμως) και δε μιλάει ωραία στην Αννέτα. Εκτός αυτού, παραλίγο να καταστρέψει ολόκληρο το λογιστικό σύστημα των AppleBees!!! (ξέρει αυτή!).

Επίσης θέλω μέσω του δωματίου επικοινωνίας, να απευθυνθώ στους χελωνοιδιοκτήτες. Σας παρακαλώ, στηρίξτε με με την ψήφο σας. Ο Dartanian περνάει τέλεια εδώ δε θέλει να φύγει. Παρακαλώ την WWF να παρέμβει!

Αυτά.

Υ.Γ. Ρε milko FIL, δεν είσαι άνθρωπος ρε. Τί έμπνευση είναι αυτή αγόριμ;;; Τί σε ταϊζει η μάνας;;; Πάρ'τα όλα. Υπουργεία, χρήμα, γυναίκες, champions league, τα 50 στη φάρμα, όλα!

Υ.Γ. Μωρή Βασίλω, που να σου καούν τα μπουζί σου ρε! Εμένα μισείς μωρή αντίκα;;; Δε φεύγω ρε. Εδώ θα μείνω. Θα ιατρεύω τους σαμιώτες μέσω net.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ δε θέλω να συγκατοικήσω μαζί σας.Πρώτον,δεν είστε σοβαροί και μου χαλάτε το ίματζ.Δεύτερον,δεν είστε ούτε αστείοι και μου χαλάτε τη διάθεση. Τρίτον,δεν είστε άνθρωποι.Τέταρτον,δεν είστε χιονάνθρωποι. Πέμπτον,βαρέθηκα να αποχαιρετώ τον Μπάρκη και φανταστείτε πόσα αποχαιρετιστήρια πάρτιζ θα χρειαστεί να κάνουμε όσο θα πλησιάζει η ώρα του αποχωρισμού.Πέμπτον,δεν αντέχω τους αποχωρισμούς,σπάω και κλαίω. Ενίοτε έχω και μύξες. Έκτον,δεν θέλω να μείνω με τον καραφλό πρίγκηπα του σεξ,με φοβίζει η φάτσα του.Έβδομον,δεν θέλω να μείνω με την παθέτικ γιατί θα με βιάσει.Όγδοον,δεν θέλω να μείνω με την Ζουκουβίνα γιατί δε θα με αφήνει να βλέπω τσόντες τα βράδια.Ένατον,δεν θέλω να μείνω με τον Βλαδίμηρο γιατί σκούζει όλη την ώρα.Δέκατον και κυριότερον,δεν θέλω να μείνω με τον Μπάρκη γιατί είναι Άραβας και εγώ έχω μάθει να τους φοβάμαι αυτούς τους βρωμερούς τύπους που βγάζουν κάτι άναρθρα σαλαμ-σανταμ-παραμπαπαμ,άσε που πάντα υπάρχει περίπτωση να σκαρώνουν μια σκευωρία εναντίον του πολιτισμένου κόσμου.

Βρείτε ένα νέο consensus συνεργασίας,ξανακοιτάξτε τις ρήτρες και βρείτε όλα τα παραθυράκια και έρχομαι.Τότε μόνον θα λάμψει όλη η αλήθεια ρομέρο κορτέζ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι τρελόοοος, είναι τρελός ο προεδρόοοοοος...

Χαίρομαι αφάνταστα που δεν έχει κανείς πρόβλημα να συγκατοικήσει μαζί μου! Τελικά, πρέπει να είμαι περισσότερο βολικός από ότι περίμενα! Μέχρι να τελείωσει το reality κανείς δε θα έχει καταλάβει οτι πίσω από κάθε δική σας αποχώρηση βρισκόταν ένα υποχθόνιο dark elf... Και στο τέλος θα νικήσω εγώ, αφού θα σας έχω αφήσει να φαγωθείτε και να αλληλαποχαιρετιστείτε δεκάδες (και λίγες λέω) φορές. Τι καλά.......

Υ.Γ.: Ρε BK, αμάν πια... Όλο υποσχέσεις είσαι... ΦΥΓΕ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ ψήφισα ΜπιΚέυ γιατί είναι αυτός που συμπαθώ λιγότερο σε σχέση με τους τρεις που προτάθηκαν, ενώ θεωρώ τους άλλους δύο πολύ καλά παιδιά/όχι ότι έχω κάτι με το αυτόν αλλά να τόσο καιρό στο σπίτι δεν ...καταλαβαίνετε..δεν μου ανοίγεται ...με κρατάει σε απόσταση...αλλά και για λόγους σκοπιμότητας τον ψήφισα διότι όπως θα ξέρετε δεν κλειστήκαμε εδώ μεσα για να βρούμε γκόμενες αλλά για να βγούμε νικητές. Επειδή τις προάλλες κλώτσησε το Μιλού πιστεύω ότι θα δραστηριοποιηθούν οι ζωόφιλοι και θα τον μαυρίσουν. Εκτός αν νομίσουν οι Πόντιοι ότι είναι πατριώτης τους και τον στηρίξουν...στηρίζομαι στις αποκαλύψεις του Σοβ για την Αραβική καταγωγή του...Να δούμε με το Φίλιππο που είναι και Πόντιος πως θα τα βγάλουμε πέρα....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

A! By the way, χρόνια πολλά στον Μιλού για σήμερα! (Ελπίζω οι φιλόζωοι να το εκτιμήσουν, τί, νομίζεται οτι δεν έχω στρατηγική επειδή είμαι μικρός;;;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λοιποοοοοοοοόν...

Θα δώσω τις 2 αρνητικές μου ψήφους: στο Barky -γιατί δε βοηθάει καθόλου στις δουλειές του σπιτιού!(κάθεται όλη μέρα στο μπάνιο και μιλάει στον καθρέπτη...)

Τη μία αρνητική μου ψήφο θα τη δώσω: στο BK -γιατί θέλω να δω αν θα αλλάξει η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι,τώρα που θα είναι προτεινώμενος(σίγουρα θα τον φηφίσουν και όλοι οι υπόλοιποι γιατί είναι αντιπαθητικός,μιλάει άσχημα και απότομα και συνέχεια αποκαλεί τα αγόρια milko και τα κορίτσια κότες)

Τη θετική μου ψήφο θα τη δώσω : στο BarKingdom -γιατί αυτήν την εβδομάδα ήταν πολυ καλός bar leader και οργάνωσε πολλά επιτυχημένα events!(ωχ,λάθος...αυτό είναι από άλλο reality show...)

:lol:

Υ.Γ.1 Προ,εγώ δε θα σε καταπιέζω..μπορείς να βλέπεις όποια ταινία θέλεις!

Υ.Γ.2. Δηλώνω ότι ΔΕ θέλω να συγκατοικήσω με τον elf...μόνο και μόνο για να μη χαίρεται,νομίζοντας ότι κανένας δεν έχει πρόβλημα να συγκατοικήσει μαζί του...!Elf,δε θα τα πάρεις εσύ τα 50!!!

Υ.Γ.3 Τι είναι σήμερα και γιορτάζει ο Μιλού?????

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ημέρα για την προστασία των ζώων (νομίζω)!!! Φιλόζωοιιιιι!!! Καταψήφιση της zkw για την άγνοιά της!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άμα λέω εγώ ότι είμαστε έτοιμοι για την τηλεόραση...

Λοιπόν, Τεν-Τεν, κατ'αρχάς, δεν είμαι Πόντιος, αλλά Θραξ (κυρίως), οπότε δεν έχω οργανωμένους υποστηρικτές. Επίσης, τον Elf τον θέλουν όλοι γιατί είναι μικρός και κάνει τα θελήματα. Τηλεόραση δεν θα υπάρχει, οπότε ο πρόεδρος να πάρει περιοδικά, αν θέλει τσόντες. Μια οθόνη θα έχουμε, μόνο, και θα δείχνει συνέχεια αξονικές και μαγνητικές.

Πρέπει να τονίσω ότι η εκπομπή είναι υπερπαραγωγή και η επικείμενη αποχώρηση του ΒarKingdom δε θα γίνει με ψωρολιμουζίνες, όπως σε ανταγωνιστικά προγράμματα, αλλά με ολόκληρο πλοίο! Έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες κομπάρσοι, που θα έχουν την τύχη(; ) να συνταξιδέψουν με τον εκλεκτό αντιπρόεδρο.

Υ.Γ.1 Διαψεύδονται δημοσιεύματα που θεωρούν την ψηφοφορία στημένη και το αποτέλεσμά της προδιαγεγραμμένο!

Υ.Γ.2 Καταγγέλω την τακτική της zkwίνας να γράφει 2-3 συνεχόμενα post τη φορά, για να φαίνεται ότι γράφει πολύ! Zkwίνα, θα μας μαγειρέψεις καμμιά φορά;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρέπει να παραδεχτώ πως ο Φίλιππος επιδυκνείει λεβέντικη στάση καθώς θα μπορούσε να αφήσει να αιωρείται η υποψία πως είναι Πόντιος ώστε να κερδίσει ψήφους, αλλά είναι τόσο Πόντιος που βγήκε και το διέψευσε!!!Τον παραδίδω στο ένστικτο του λαού το οποίο θα τον βγάλει πάραυτα έξω από το σπίτι διότι υποβιβάζει τη νοημοσύνη μας κυρίες και κύριοι...Σημείωση προς το λαό που παρακολουθεί...Αν είναι αν με βγάλετε κάντε το γρήγορα ώστε να προλάβω να βάλω υποψηφιότητα για Δήμαρχος!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ένας από τους παίκτες, συγκέντρωσε το 63% των ψήφων... Ο ίδιος παίκτης συγκέντρωσε και το υπόλοιπο 37% των ψήφων... Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι, με νέο ρεκόρ ψήφων, αποχωρεί ο... BarKingdom!!!

Η πολυαναμενόμενη αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή 6/10/2002, με πλοίο από τον Πειραιά! Η υποδοχή στη Σάμο, παρά την μεγάλη συγκίνηση της τοπικής κοινωνίας, θα είναι διακριτική, για να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο με την Τουρκία, η οποία δεν βλέπει με καλό μάτι την άφιξη του βαρέος πυροβολικού του ελληνικού συστήματος υγείας στο ακριτικό νησί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Απλά θέλω να αναφέρω ότι ΚΑΙ σ'αυτή την ιστορία είχαν εμπλακεί οι φατσούλες!

(ok, ok...I'm leaving again γενικά!)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται.... :-?

Με εμένα ποιός θα συγκατοικήσει????

Θα πλένω...θα μαγειρεύω...θα σκουπίζω...θα καθαρίζω...θα τα κάνω όλααααα(νταξ σχεδόν όλα)...γενικά τα κάνω όλα :eeeetsi: ...(ακόμα και δακτυλική...τώρα που έμαθα :lol: )

Μετά απο σύσκεψη με τον εαυτό μου :forum: ...αποφάσισα να φύγει ο...ο....ο...ο Βαρκουλήθρας(τι όνομα και αυτό)

ΥΓ.πιστεύετε οτι είμαι εντός θέματος?? :offtopic:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΧΑ!

Γιατροί ,είστε απίστευτα σούργελα!Σας προτείνω να εργαστείτε σε κλινική γέλιου!

Υ.Γ.Άντε βρε!Σε καλό να μας βγεί!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι,ετσι ειμαστε εμεις..................Αστειοι.........................Διασκεδαζουμε τον κοσμο........ :P:P:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.