Jump to content

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!


Filippos

Recommended Posts

Δεδομένο πρώτο: Ο Ραούλ ήταν χώμα στο χθεσινό παιχνίδι και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.

Δεδομένο δεύτερο: Η Βασίλω ήταν πολύ κουρασμένη χθες το απόγευμα, ζαλιζόταν και γενικότερα ήταν εξαντλημένη, αν και μονίμως χαμογελαστή.

Προφανέστατο συμπέρασμα: Την Τρίτη το βράδυ, ο Ραούλ και η Βασίλω πέρασαν μια νύχτα πάθους και έρωτα σε μυστική τοποθεσία!!! Ο μεν Ραούλ, παρά την καλή του φυσική κατάσταση, δεν άντεξε στην ευχάριστη μεν, σκληρή δε, δοκιμασία και έκανε άθλια εμφάνιση, η δε Βασίλω, παρά την κούραση της από το ολονύχτιο σεξ, είχε ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά, όλη την επόμενη μέρα. Είχε βέβαια και κάτι μυστήριες ζαλάδες, οπότε δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να μας προκύψει κανένα ναζιάρικο Ραουλάκι με φοβερό σουτ και μεγάλο χαμόγελο!

Κατόπιν τούτου, προτείνω:

1.Να πάρει και η Βασίλω πριμ για την ισοπαλία της ΑΕΚ. Περισσότερα... έπιασε ο Χιώτης, δηλαδή;

2.Να ανακηρυχθεί σε επίτιμο υπουργό αθλητισμού, λόγω της μεγάλης της προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό.

3.Να χριστεί επίτιμη πρόεδρος του Ελληνοισπανικού συνδέσμου φιλίας (σ'αυτόν πρέπει να ανήκει και ο Σαράντος, μετά το φετινό καλοκαίρι).

4.Να διευρύνει τις δραστηριότητές της και προς τον φλούφλη τον Μπέκαμ, μήπως δει και ο Ολυμπιακός καμμιά άσπρη μέρα, και τέλος

5.Να δοκιμάσει και την δωροδοκία με σοκολατομπαλίτσες, αν κουραστεί από τις νύχτες πάθους. Τι στο καλό, μόνο στην zkwίνα πιάνει;

Υ.Γ. Βασίλω, μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις τα γεγονότα! Έχω φωτογραφίες από την Δευτεριάτικη προπόνησή σου με οργασμούς και ευμεγέθη υποκατάστατα... Ραούλ σε γνωστό εστιατόριο!

Υ.Γ. Βασίλω, είσαι μορφή ρε!! :lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τί να πω τώρα; Πραγματικά με αποστόμωσες! Παιδιά. αυτός είναι μέγα ταλέντο!!! Κι λες εμένα μορφή! :lol: Κρίμα μόνο, που αυτά τα δημοσιεύουμε prive και δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι! Ο συνειρμός σου Fil ήταν εκπληκτικός! :wink: Ε ναι λοιπόν, εγώ έφταιγα!!!!! :Iloveyou:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα δεν τα βλέπουμε μόνο εμείς! Απλώς να γράψουμε μπορούμε μόνο εμείς. Επίτηδες το έγραψα εδώ, για να μην μπορεί να γράψει ο Ραούλ και αποκαλύψει μυστικά που θα σε εκθέσουν. Διότι, όπως εσύ είσαι κυρρρρρρίιιιιιιαααααααα, προσπαθούμε κι εμείς να είμαστε κύριοι και να προστατεύουμε τις γυναίκες της κυβέρνησης από κακεντρεχή σχόλια για την προσωπική τους ζωή. Εξαίρεση αποτελεί μονίμως ο ΒarKingdom, που δεν έχει ίχνος διακριτικότητας και είναι κουτσομπόλης και άθλιος! Άσε που δεν φεύγει κιόλας!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θα ήθελα να επικροτήσω την ελληνοισπανική προσέγγιση διότιως μεσογειακοί λαοί έχουμε πολλά κοινά με τους Ίβηρες τα οποία τα μέλη του σάιτ μας φροντίζουν να τονίζουν και με πολύ όμορφο και κομψό τρόπο διευρύνουν τις σχέσεις των δύο λαώνε...Εγώ αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια θα προτείνω τη δημιουργία ενός gadget το οποίο ο η Βασίλω και ο Σαράντος μπορούν να προωθήσουν στην ΕΕ, την "Ελληνοϊσπανική πίπα".Θα είναι κάτι όπως η πίπα της Ειρήνης (έχουμε καμιά Ειρήνη στο σάιτ;) που είχαν οι ινδιάνοι και προτείνω να είναι από ξύλο ελιάς, σύμβολο των ελαιοπαραγωγών χωρών μας.Ενόψει μάλιστα 2004 πιστεύω ότι θα κάνει θραύση το προϊόν....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

φίλε 10-10

αυτή η πρότασή σου για την πίπα πολύ με συγκίνησε ρε αγόρι μου....

τώρα από ξύλο θα είναι, από κρέας....αυτό μένει να συζητηθεί...

Προτείνω να κάνουμε μια τριμελή έπιτροπή από 4-5 άτομα η οποία θα αποφασίσει ποιος BloodOmen, 10-10 και λοιποί θα ταξιδέψουν στην ισπανία για να δώσουν με χαρά την πρώτη ύλη για αυτό το τόσο χρήσιμο gadget....

Όσο για το Raul, έχω πληροφορίες ότι μετά το 3-3 η Βασίλω εθεάθη επάνω σε μοτοσακό να κυνηγάει το πούλμαν της ισπανικής ομάδας και να φωνάζει

"πού πας αγάπη μου, έλα στη ράφτρα να σε παρηγορήσει......"

Δυστυχώς μια λακκούβα της ανέκοψε τη πορεία και βρέθηκε σωριασμένη σε ένα χαντάκι.....

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Σωτηρία αναίσθητη.

Όταν η γιατροί προσπάθησαν να της αφαιρέσουν την μπλούζα της, αυτή ξύπνησε και άρχισε να τσιρίζει και να φωνάζει -όχι, όχι δε θα μου τη βγάλετε, θέλω το Raul μου....-

Όπως καταλαβαίνετε, φόραγε τη μπλόυζα της Real...

Για να μην πολυλογώ πάντως, η Βασίλω αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο Σωτηρία, στο διπλανό δωμάτιο με τον πρόεδρο, σε καταστολή....χωρίς την μπλούζα της.

Θα προσπαθήσω να επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Ραουλ μου λέει ότι είστε άθλιοι και θα σας σπάσει στο ξύλο, άμα σας πετύχει πουθενά!!! Άκου εκεί ελληνοισπανική πίπα!!!!! :P :oops: :P :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βλέπω ότι διατηρείτε στενή επαφή με τον Ραούλ, ε Βασίλω; Η εξέλιξη της σχέσης σας πρέπει να είναι ραγδαία, γιατί έμαθα ότι οργάνωσες πάρτυ στην κλινική. Δεν θα αναφερθώ στο ότι δεν μας κάλεσες :cry: Απλώς θέλω να μας πεις ειλικρινά αν είναι αλήθεια ότι το πάρτυ έγινε για να γιορτάσεις τους αρραβώνες σου με τον Ραούλ. Άντε και νυφούλα βρε!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.