Jump to content

Προς τους οπαδούς του Land Cruiser και των αντιπάλων τους


KonstantinosMD

Recommended Posts

από flash.gr

Με 1 στα 4 από τα συνολικά 1,13 εκατομμύρια αυτοκίνητα της BMW που πωλούνται κάθε χρόνο στην παγκόσμια αγορά να διαθέτουν το σύστημα τετρακίνησης xDrive, η γερμανική εταιρία δικαίως υποστηρίζει πως αποτελεί πλέον τον ηγέτη στα τετρακίνητα αυτοκίνητα των πολυτελών κατηγοριών. Η BMW μάλιστα αναμένει να διατηρήσει την πρωτιά αυτή και το 2006, προσφέροντας το σύστημα xDrive σε διάφορες εκδόσεις των Σειρών 3 και 5, καθώς και στις Χ3 και Χ5. Η BMW ανακοίνωσε επίσης, πως μέσα στο 2008 θα λανσάρει ένα εντελώς νέο μοντέλο, με αισθητική που θα παραπέμπει σε κουπε, σπορ χαρακτήρα, ψηλή θέση οδήγησης και σύστημα xDrive. Να θυμίσουμε πως το πρώτο μοντέλο της BMW με τετρακίνηση ήταν η 325ix το 1985, ακολουθούμενο από την 525ix το 1991. Η είσοδος στα SUV έγινε το 1999 με την Χ5, ενώ η Χ3 και το σύστημα xDrive προέκυψαν το 2003. Από εκείνη τη χρονιά και έπειτα, το εν λόγω σύστημα εφοδιάζει όλες τις τετρακίνητες εκδόσεις της BMW, οι οποίες ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο 21.

έτσι έτσι! :):P

στην Εθνική τράπεζα αριθμός λογαριασμού 2005/Konstantinos21-06 μπορείτε να καταθέσετε τον οβολό σας για το θεάρεστο έργο της αγοράς μίας BMW 330xi για προσωπική χρήση! Ευχαριστώ, ο θεός μαζί σας! :)

Ό,τι έχετε ευχαρίστηση, είναι ανάγκη μεγάλη!

:P:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παντως πολυ σουπα εχει γινει το Χ3...Κριμα emno ...Γουσταρω πιο πολυ το ΧC90 της Volvo...Προπερσυ μου φαινεται παρουσιαστηκε και η εκδοση PUV(Power Utility Vehicle) που βγαζει καμμια 500αρια αλογα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.