Jump to content

alfa spider


mixmavros

Recommended Posts

Με το ξεκίνημα της παρουσίας της στη διεθνή σκηνή, την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση της Γενεύης, η Alfa Spider κέρδισε και το πρώτο της σημαντικό βραβείο. Πρόκειται για την ανακήρυξή της σε «κάμπριο της χρονιάς» για το 2006 από μία διεθνή επιτροπή που αποτελείται από 23 ειδικούς δημοσιογράφους από 12 χώρες.

Τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία έπρεπε να παρουσιάζονται για πρώτη φορά φέτος στην έκθεση της Γενεύης και να μη κοστίζουν περισσότερο από 60.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 38.500 ευρώ). Είναι η δεύτερη φορά που ένα αυτοκίνητο της Fiat Auto κερδίζει αυτόν τον τίτλο: το 1995 η επιτροπή είχε ανακηρύξει ως «κάμπριο της χρονιάς» το Fiat Barchetta. Το βραβείο παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Διεθνούς έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης σε μία τελετή στο περίπτερο της Alfa Romeo και παραλήφθηκε από τον επικεφαλής της μάρκας, Antonio Baravalle.

«Είναι ένα σημαντικό βραβείο», ανέφερε ο κ. Baravalle, «γιατί αναγνωρίζει την πρόθεση της μάρκας να παραμείνει ανταγωνιστική στον τομέα των ανοιχτών αυτοκινήτων. Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ήταν πάντα πολύ σημαντικός για την Alfa Romeo, που κατασκεύασε ορισμένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν ποτέ: ξεκινώντας από τη Giulietta Spider στη δεκαετία του 50, περνώντας από τη Duetto και φτάνοντας στη Spider της δεκαετίας του 90».

από το contra.gr

Ό,τι και να συμβεί στη fiat, η alfa θα συνεχίσει να μας παρέχει αυτοκίνητα αν μη τι άλλο με στυλ... emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.