Jump to content

Recommended Posts

Εχουμε δερματολογια με 6 χρονια αναμονης ακομα και μη ενδιφερον απο εμου στην αισθητικη χροια της ειδικοτητας και χωρις μπατζετ για εναρξη ιατρειου με μηχανηματα και εχουμε και παθολογια με σαφως μικρη αναμονη (2-15 μηνες) και ανησυχιες για μη ποιοτικη ζωη στο μελλον λογω ειδικοτητας. Τι λετε?? Ευχαριστω...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άντρας είσαι ή γυναίκα; Προτείνω δερματολογία ,ειδικά αν είσαι γυναίκα.Ξέρω παθολόγους που συστεγάστηκαν,έκλεισαν,πήγαν επικουρικοί, δίστασαν να ανοίξουν.Δερματολόγο όχι.Έχει μεγαλύτερο profit margin σε σχέση με την παθολογία.

Επίσης δικτυώσου με όποιον τρόπο μπορείς.

Καλή σταδιοδρομία να έχεις.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι δερματολόγοι δουλεύουν μια χαρά κι εν μέσω κρίσης.

Όχι όπως στο παρελθόν που γνωστός μου πήρε 150k δάνειο για Ιατρείο σε κεντρική λεωφόρο κι το αποπλήρωσε σύντομα, αλλά δουλεύουν.

Το θέμα είναι τι θα κάνεις αυτά τα 6 χρόνια της αναμονής τα οποία είναι πολλά, πόσα πια αγροτικά να κάνεις... μπορείς να δοκιμάσεις κι εκτός, αν κι π.χ Γερμανία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις θέση Δερματολογία.

Καλή επιλογή, να έχεις τα αυτιά σου κι τα μάτια σου ανοικτά, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Υ.Γ

Για να δουλέψεις ως Παθολόγος, να είσαι προετοιμασμένος/η να πας επαρχία. Εκεί έχει ακόμα ψωμάκι, όχι όπως η Δερματολογία φυσικά, αλλά ζεις αξιοπρεπέστατα. Αθήνα δεν έχει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απλά τα πράγματα: έχεις κάποια πηγή εσόδων (ελβετικά ομόλογα, νοίκια, σύζυγο με καλή δουλειά, 300 στρέμματα ελαιώνα...) που να σε ζει κατά τη διάρκεια της τεράστιας αναμονής; Αν ναι δεν τίθεται θέμα διλήμματος, λες "κρίμα τα χρόνια που σπούδασα γιατρός" (γιατί ως αισθητικός πολυτελείας θα δουλέψεις) και δηλώνεις με τη μία δερματολογία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.