Jump to content

Θέσεις εργασίας!


Recommended Posts

smile.gif Όπως γνωρίζετε αυτή η ιστοσελίδα είναι ανεξάρτητη από κόμματα και οργανώσεις.
Δημιουργήθηκε από το μεράκι και την όρεξη μερικών ανθρώπων για έναν διαδικτυακό χώρο ελεύθερο, ανεξάρτητο και ευέλικτο με σκοπό να φέρει τους φοιτητές ιατρικής (και όχι μόνο) πιο κοντά μέσω της αλληλοβοήθειας, της συνεργασίας και της κουβέντας!

smile.gif Οι πληροφορίες και η ενημέρωση, που παρέχει αυτή η ιστοσελίδα προέρχεται άμεσα από όλους εμάς, τους χρήστες των fora. Όλοι εμείς είμαστε αυτοί, που εξασφαλίζουμε μία καλή, ποιοτική, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

smile.gif Παρ'όλα αυτά εάν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται για μία πιο υπεύθυνη θέση, μέσα σε αυτό το χώρο είναι πέρα για πέρα ευπρόσδεκτος. Με άλλα λόγια αναζητάμε άτομα-χρήστες που θα τους ενδιέφερε μία θέση moderator σε κάποιο θέμα της επιλογής τους. Καταλαβαίνετε πώς οι κύριες ανάγκες είναι στις ανακοινώσεις και γενικότερα τα θέματα της σχολής.

smile.gif Συγκεκριμένο ωράριο η θέση δεν έχει, μερικά λεπτά την εβδομάδα είναι συνήθως υπεραρκετά. Προυποθέσεις είναι η όρεξη να βοηθήσετε τους συμφοιτητές σας. Αμοιβή σας η ευγνωμοσύνη όλων εμάς,

smile.gif Αν λοιπόν σαν ακούγεται το παραπάνω ενδιαφέρον και θέλετε να συνεργαστούμε δεν έχετε παρά να στείλετε στον mixmavros, στον Λύκο ή σε εμένα ένα ΠΜ με τις σκέψεις σας!

smile.gif Σας ευχαριστούμε πολύ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.