Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ]Underworld


BloodOmen

Recommended Posts

Η μάχη των δύο διαφορετικών 'ομάδων αίματος΄ .....

χεχεχεχε......

Βρυκόλακες εναντίον Λυκάνθρωπων....

είμαι οπαδόν αυτού του είδους ταινιών αλλά δε μπορώ να της βάλω πάνω από 2.5/5

:cinema: :cinema: και μισό !!!!!

Δε με ενθουσίασε....βέβαια δεν την παρακολούθησα σε κατάλληλη ψυχολογική διάθεση...αλλά πιστεύω πως αν μου άρεσε αρκετά, θα μου την έφτιαχνε κιόλας....

Εφέ, ξυλίκι, πυροβολισμοί, απλό σενάριο με τις αναμενόμενες πάνω κάτω ανατροπές.....

Ευχάριστο δίωρο μόνο εάν σας αρέσουν αυτές οι ταινίες, αλλά τπτ παραπάνω....

Οι περισσότερες γυναίκες, λόγω του συνόλου των γονιδιακών ανωμαλιών που τις χαρακτηρίζουν (όπως πχ η εγγενής τους αδυναμία να κατανοήσουν τον κανόνα του offside), θα περάσουν δύο εντελώνς μίζερες ώρες.....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μπαααα

δε θεωρώ πως μπορεί να έχει συνέχεια....

απλα το τέλος πιθανολογεί τη δημιουργία μίας τηλεοπτικής σειράς!

ή απλά τελειώνει έτσι!!!!!!

γιατί πρέπει να έχει ένα ΣΑΦΕΣ ΤΕΛΟΣ?!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ προσωπικά την λάτρεψα!!!

Δεν ξέρω γιατί, δεν είναι απλά το σενάριο -που έχει δανειστεί πολλά από το

Vampire: The Masquerade-, αλλά κάτι πάνω σε αυτήν την ταινία μου έκανε κλικ, το ίδιο είχα νιώσει όταν είχα δει εκείνη την παλιά ταινία του Clive Barker, το (supercult!) Nightbreed, καμία ιδιαίτερη σχέση δεν έχουν σαν σενάριο αλλά απλά κάτι πάνω τους με ενθουσίασε (και δεν ήταν απλά η πρωταγωνίστρια :P ) με τον ίδιο τρόπο.

Και όπως και το Nightbreed άφηνε hints για συνέχειες (που δεν βγήκαν ποτέ λόγω της εμπορικής αποτυχίας του πρώτου) έτσι και το Underworld στην καλύτερη περίπτωση να βγάλει καμία straight to video συνέχεια (και θα αναγνωριστεί ελπίζω κάποτε ως το cult classic που είναι).

Αντικειμενικά τώρα, το Underworld είχε διάφορα λάθη (λίγα στο σενάριο και μερικά οφθαλμοφανή στην σκηνοθεσία) αλλά είχα καιρό πάντως να δω εφέ που να βασίζονται περισσότερο στην παλιά καλή τεχνική των 80's από ότι στο CGI.

10/10 ακατέβατο!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...

Γράφοντας για το Underworld (2): Evolution, διαπίστωσα ότι δεν έχω γράψει τίποτα για το πρώτο μέρος, παρότι το είχα δει στον κινηματογράφο και αυτό και το έχω τουλάχιστον 2 φορές σε DVD (να'ναι καλά οι εφημερίδες και τα περιοδικά)!!!

Καταρχήν, αποστασιοποιούμαι σαφώς από τη μέτρια κριτική που ΤΟΛΜΗΣΕ να ασκήσει ο BloodOmen. Η ταινία βλέπεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, τα εφέ είναι πολύ όμορφα και η Kate Beckinsale (στο ρόλο της Σελήνης) στέκεται πολύ καλά για 600 χρονών βαμπίρ-εκτελέστρια... σχεδόν υπερβολικά καλά :P

Η ταινία, παρότι θάφτηκε ελαφρώς από τους κριτικούς (φαντάζομαι το 90% αυτών είναι γυναίκες που νομίζουν ότι στη γραμμή της σέντρας εκτελείται το κόρνερ ή άβουλα όντα που την είδαν με αυτές ακριβώς τις γυναίκες παρέα και φοβήθηκαν τον πλάστη) σημείωσε τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το τωρινό σίκουελ Underworld: Evolution αλλά και, σύμφωνα με τις φήμες, ένα πρίκουελ αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η ταινία καταπιάνεται αρχικά με το παραδοσιακό θέμα της μάχης καλού με κακό και μα τον πόλεμο βρυκολάκων με λυκανθρώπους, για να προχωρήσει σιγά-σιγά σε μια ερωτική ιστορία με πραγματικά πολύ βίαιο και αιματηρό ντεκόρ. Είτε με ανατροπές της πλοκής, είτε με εξώκοσμη βία είτε με τον βαμπιρολυκανθρωπικό έρωτα της Μπεκινσέιλ με τον μπούλη Σκοτ Σπίντμαν, η ταινία κρατά χαλαρά το ενδιαφέρον του θεατή ως το τέλος και βλέπεται πολύ ευχάριστα 2-3 φορές ακόμα!

empopcorn empopcorn empopcorn empopcorn /5!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.