Jump to content

[Θεατρο]Εκει, εκεί στη κόλαση!


tik-tak

Recommended Posts

"Εκει, εκεί στην κόλαση" από τη θεατρική ομάδα ab ovo

θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 15, σταση μετρό Μεταξουργείο, έξοδος Δηληγιάννη, περνάμε στο απέναντι πεζοδρόμιο και προχωράμε απομακρυνόμενοι απο την πλατεία, 3ο στενό αριστερά μετά το θέατρο Περοκέ)

φοιτητικό εισιτηριο:8 Ε με ποτό

η παράσταση θα παεί μεχρι τέλη Φεβρουαρίου.Κατα τον Ιανουάριο, θα υπάρχει παράσταση και τις Δευτέρες.Φροντίστε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια (ακομη και με τηλεφωνική κράτηση)

οι θέσεις δεν ειναι αριθμημένες, μόλις ανοιξει η πορτα μην καθυστερήσετε να πιάσετε το καλύτερο καζάνι....εεεεε.....θέσεις. Ειναι σε υπόγειο με πάγκους και καρέκλες.

emdevil

Πολύυυυυ διασκεδαστική παράσταση! Γέλιο ,γέλιο, γέλιο...γέλιο που προκύπτει απο ευφυείς ατάκες και από πολύ καλές ερμηνείες.

Νεανικό, σπιντάτο,αστείο....

υπόθεση: Ο αρχιδιάολος με τους 2 δαίμονές του μας καλωσορίζουν στο καμπαρέ τους. Θα προσπαθήσουν να μας αποκαλύψουν την αλήθεια για να πάψουμε πια να παραμένουμε πιστοί μόνο απο φόβο....όλοι είμαστε κατα βάθος αμαρτωλοί ...ε,και τι μ'αυτό;

το κείμενο ειναι πολύ καλό και οι ερμηνείες των νεων αυτων παιδιων απολαυστικές.Δεν ειναι μια απλή παρωδία των θρησκευτικών ιστοριών...υπάρχουν σημεία που μέσα απο το γέλιο και το χιούμορ θίγονται κακώς κείμενα, σατιρίζονται καταστάσεις και αμφισβητούνται θεσμοί...Οι ηθοποιοί έχουν μεράκι, έχουν κέφι και το μεταδίδουν....συχνά αυτοσχεδιάζουν...παίζουν με το κοινό...

Η μουσική ειναι ζωντανή--δυο μουσικοι ειναι επι σκηνής και συνεισφέρουν στην παράσταση.

Η σκηνή ειναι σε υπόγειο, μαύρο με κόκκινους προβολείς: ό,τι πρέπει για καμπαρέ της κόλασης...

την παράσταση αυτή θα έπαιρνα το θάρρος να την προτείνω!!! (άρεσε πολύ ακόμη και σε παιδιά που δεν πηγαινουν συχνά στο θέατρο....να'μαστε καλά θα ξαναπάμε....στο διάολο!....χιχιχι)

4 / 5 emdevil

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

-Ριρή,αξίζει κανείς να έρθει να το δει?

-Μα πριτιφά! :P

4/5,προτεινόμενο

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εξυπνο έργο !!

θα συμφωνησω με την τικ-τακ , η θεατρικη της αποψη εγγυηση :rolleyes: ,ότι δεν προκειται απλά για ένα κειμενο που περιοριζεται σε ευφυολογηματα , υπάρχει κατι πιο βαθυ στις σπιρτοζικες ατακες, αλλοτε σαρκαστικο , αλλοτε εντεχνα κρυμμενο μελαγχολικο.Υπαρχουν σημεια που ξεσκεπαζεται μπροστα σου το ματαιο και η κακη πλευρα της ψυχης-το παντρεμενο ζευγαρι που αλληλοτρωγεται στο ονομα της θυσιας των ονειρων με ανταλλαγμα μια πνιγηρη κοινη « ευτυχια » με στεναχωρησε .Ενώ κι ο ηρωας , εκει που πας να ελπισεις ότι υπάρχει και το καλο , σε κλονιζει από την ελπιδα και αναρωτιεσαι βρε μπας…?

Εάν θα μου άρεσε κατι πιο πολύ και επειδη μ αρεσει να θεωρω το θεατρο όχι μονο ψυχαγωγικο αλλα και ψυχοθεραπευτικο , αυτό είναι , ότι θα ηθελα καπου να βγει σαν έπιμυθιο οτι υπάρχει κι η ελπιδα, καπου αυτή εκπεμπει αμυδρα ένα φως στο προτελευταιο σκετσακι του δηθεν δικηγορου του Ιησου –ότι τελικα το νοημα της χριστιανικης ή της οποιασδηποτε θρησκειας δεν είναι τα γραφομενα στα βιβλια αλλα το καλο και το κακο όπως αυτό γραφεται σε κάθε ανθρωπινη ψυχη και όπως το γνωριζουμε όλοι.

Η ιδεα της ζωντανης μουσικης ζωντανευει ακομη πιο πολύ την παρασταση , ταιριαζει φινα με το γενικοτερο κλιμα !

Οι ηθοποιοι εξαιρετικοι!!Διαβαζα ότι οι πιο πολλοι από αυτους εχουν σπουδασει physical theatre στην Αγγλια , κατι που στην Ελλαδα δεν είναι ακομη διαδεδομενο και μεταφραζεται σαν Σωματικο-Ενεργειακο Θεατρο . Τα παιδια είναι απιστευτα στο πώς χρησιμοποιουν το σωμα τους , τις κινησεις τους σαν εργαλειο , σαν μερος του ταλεντου τους , η σταση τους δεν ακολουθει απλα το κειμενο , είναι συμμετοχος στο θεατρικο παιχνιδι!

Ιδιαιτερα μου αρεσε η Βασω Καβαλιερατου , η μονιμα καμπουριασμενη βοηθος του διαβολου , απορησα με την σωματικη της αντοχη χωρις να χανει στιγμη ο,τι εκπεμπει και με τον λογο!!

Περα από το υποκριτικο ταλεντο του , μ αρεσε πολύ και ο Σαρακατσανης που η αρχικη ιδεα του κειμενου είναι δικη του , ευφανταστη πένα , κριτικη σκέψη , χιουμορ, και φαντασια !

Ολη η ατμοσφαιρα είναι ταιριαστη , ακομη κι ο χωρος είναι καταλληλος με την παρασταση , φαινεται να απευθυνεται σε ένα νεανικο κοινο , που είναι και η πλειοψηφια των θεατων

Αυτά τα παιδια μου δινουν την εντυπωση ότι εκφραζουν τέλεια το πώς ο αυτοσχεδιασμος κι η φαντασια σε μια δεμένη ομαδα μπορουν να οδηγησουν μια ακατεργαστη πρωτη σκέψη στη δημιουργια!!

Υγ1-η δεσποινιδα Διαβολος μας ενημερωσε ότι οι παραστασεις θα συνεχιστουν για ολο τον Φλεβαρη!!Δειτε την!

Υγ2-ο κυριος Doctor-x παραλιγο να ανεβει στη σκηνη!! :P όταν τον εδειξε η δεσποινιδα Διαβολος χοροπηδησε η ψυχη μου!! :anavwfwties:

Υγ3-μια χαρα φαινεται στη κολαση!!ας αρχισουμε τις αμαρτιες! emblush

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...

το "εκει-εκει στην Κολαση" θα ανέβει στα πλαισια

του bob-festival για τις νεανικές θεατρικές ομάδες

στο θέατρο Χωρα το Μάιο του 2009

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.