Jump to content

DocMedGeorge

Prominent Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

DocMedGeorge last won the day on 23 Αυγούστου 2013

DocMedGeorge had the most liked content!

4 Followers

Πληροφορίες προφίλ

  • Τοποθεσία
    Στο μοναδικό ελεύθερο γαλατικό χωριό..
  • Σχολή
    Ιατρική
  • Sex
    Male
  • Ενδιαφέροντα
    Αντίσταση κατά των Ρωμαίων κατακτητών
  • Φύλο
    Male

Recent Profile Visitors

1.967 profile views

DocMedGeorge's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

9

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ....αν χρειαστώ κατι θα σε ενοχλήσω.....
  2. τα πλάνα φτιάχνονται για να υπάρχει μπούσουλας και κυρίως να παραμυθιαζόμαστε για να μη μας πέφτει βαρύ το άγνωστο. αφού ανέβω με το καλό πάνω θα εκτιμήσω τη πραγματικότητα και αναλόγως θα κινηθώ με τις συνεντευξεις μου....αυτά τα ολίγα.
  3. Αν κάποιος θέλει να κάνει μόνο μία ασφάλεια, αυτή είναι η Rechtschutzversicherung. Δεν υπάρχει πιο απαραίτητη ασφάλεια. Και δεν κοστίζει πολυ, εχω εχω janitos με 179ευρω το χρόνο. Μη διανοηθείς και δεν την κάνεις. Ξαναλέω, παραπάνω από απαραίτητη. Εγώ θα την έκανα ακόμα και αν κόστιζε 800ευρώ το χρόνο. Αντε φίλε μου καλό σου ταξίδι. Για γλώσσα ανεβαίνεις, για συνεντευξεις ή για δουλεια;Βασικά ανεβαίνω να δώσω για Β2 TELC fuer mediziner και μετά με το καλό συνέντευξη τελος Μάρτη και approbation μεσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη.....και ο θεός βοηθός........με τα γερμανικά ακόμα δε τη παλεύω όπως πρέπει για να εργαστώ εκεί αλλά πιστευω ότι μετά το πρώτο εξάμηνο εκεί θα έχω ανέβει αρκετά επίπεδο για να μπορώ να τα βγάζω πέρα άνετα. αυτό που πρέπει να κοιτάξω είναι να μην με πετάξουν έξω πριν το εξάμηνο και για αυτό το λόγο θα ξεκινήσω αν όλα πάνε καλά με την συνέντευξη κάπου περιφεριακά με σχετικά λίγες σε αριθμό ανάγκες....τουλάχιστον έτσι είναι το πλάνο.
  4. αν μας τα έχουν πεί καλά τα παιδιά του φόρουμ ΝΑΙ....
  5. παιδιά σα πολύ ησυχία δεν έχει πέσει στο τόπικ;
  6. Δεν αμφιβάλλω οτι θα γίνουν προσλήψεις σύντομα...αυτό που δε ξέρω και δε με πείθει με τίποτα οτι και να μου πούν πρίν πάρουν τους καινούργιους με το νέο καθεςτός είναι το επίπεδο αμοιβών των νεοδιορισθέντων.
  7. Προς τους αγαπητους moderators και καθε αλλο υπευθυνο : ΕΛΕΟΣ πια με τη ´´ προειδοποιήση ´´ ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - σε συνδιασμο με τη γερμανικη γλωσσα..... καντε κατι διοτι ειναι ακρως ενοχλητικο να διακοπτεται και καποιες φορες να χαλαει ενα κειμενο που ειναι γραμμενο ετσι κ αλλιως σε μια ξενη γλωσσα....ευχαριστω
  8. Για μετάφραση απο οτι έχω διαβάσει σε διάφορα τόπικς αυτό που συμφέρει οικονομικά είναι να πας στο μεταφραστικό του υπουργείου εξωτερικών.το αρνητικό είναι ότι καθυστερούν αρκετά κ ότι άμα σου κάνουν λάθος στη μετάφραση άντε να στο διορθώσουν....ίσως η καλύτερη εναλλακτική που έχεις είναι να πάς σε ιδιώτη ΕΠΙΣΗΜΟ μεταφραστή ο οποίος ναι μέν παίζει να σε γδάρει οικονομικά αλλά θα στα ετοιμάσει μπάμ μπάμ και με τον απαραίτητο αριθμό αντιγράφων και αν έχει κάνει λάθος στο διορθώσει σε χρόνο ρεκόρ. επίσης οι ιδιώτες επίσημοι μεταφραστές απο ότι ξέρω συνήθως κρατάνε ηλεκτρονικό αντίγραφο της μετάφρασης για τρία χρόνια, για μπορούν να σου κάνουν αντίγραφο όποτε θές και τσάμπα!!!Όσο αφορά τη σφραγίδα της Χάγης μπαίνει μονάχα σε πρωτότυπα και αν δε κάνω μεγάλο λάθος μόνο στη πόλη έκδοσης του πιστοποιητικού!!Τέλος να κοιτάξεις στις μεταφράσεις να έχει μεταφραστεί κ η σφραγίδα της Χάγης όπως επίσης να σου βάλουν τα απαραίτητα χαρτόσημα σε όλα τα αντίγραφά σου.
  9. Επειδη έχω σπουδάσει εξωτερικό,η εμπειρία μου λέει οτι η γλώσσα είναι το Α και το Ω....αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις δεν μπορείς και να λειτουργήσεις. Αναλόγως τη γλώσσα πιστεύω και εγώ οτι χρειάζεται μινιμουμ 1 χρόνος καθημερινής τριβής στη χώρα όπου μιλίεται ως επίσημη για να μπορείς να έχεις άνεση στην επικοινωνία στην επίσημη γλώσσα και στη γλώσσα του νοσοκομείου (ακαδημαϊκή και καθομιλουμένη), όμως για τα διαφορα ιδιώματα χρειάζονται πολλά χρόνια τριβής. Όσο για την επικοινωνία με τους ομοεθνείς γνωρίζουμε όλοι ότι η επικοινωνία επιτυγχάνεται απο το συνδοιασμό δυο πραγμάτων : α)γλώσσα του σώματος (80%) και γλώσσα του στόματος (20%).... άρα για να σε καταλάβει ο ομοεθνής πρέπει να σε δεί πρώτα και μετά να σε ακούσει και τέλος, προαιρετικά, να σε νοιώσει. Τέλος σχόλιο για την ευγνωμοσύνη κτλ....όποιος προσπαθεί να με βοηθήσει έχει το σεβασμό μου και σίγουρα την βοήθεια μου σε περίπτωση ανάγκης. Όποιος με αγνοήσει θα εισπράξει την ίδια αντιμετώπιση και απο μεριά μου. Όποιος προσπαθήσει να μου κάνει κακό θα το πληρώσει σκληρότερα. Έτσι έχω μάθει έτσι συμπεριφέρομαι.
  10. δεν έχει ανάγκη απο κανέναν ο υπνοβατης.....ουτως ή άλλος νομίζω ότι προχωρήσαμε παρακάτω με αυτή την ιστορία. Raggy δεν ξεχνώ ποτέ κυρίως τη δική σου βοήθεια οσο αφορά τις ερωτήσεις μου και με αυτό το τρόπο σου δίνω να καταλάβεις πόσο σε εκτιμώ. όμως μερικές φορές όλοι μας μπορεί να γράψουμε κάτι στραβά κ να παρεξηγηθεί ή να συμπεριφερθούμε κάπως βαριά...όλα είναι στο παιχνίδι. όμως για χάρη του τόπικ και του τεράστιου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει καλό θα ήταν τα πιο παλιά μέλη που έχουν αναλάβει το ρόλο να μας πληροφορούν απλά να μη δίνουν συνέχεια σε ποστς που είναι άσχετα με το τόπικ και που στο τέλος είναι κουραστικά και τα άτομα που συμμετέχουν εκτείθονται αρνητικά. Αυτή είναι η γνώμη μου με όλο το σεβασμό μου. Για τους μισθούς προσπαθουσα πολυ ώρα να ανοίξω το σαϊτ και με δυσκόλεψε δε ξερω για πιο λογο....οπότε ποσταρω κατευθείαν την διευθυνση http://www.rehmnetz.de/mediadb/6080/23180/Webansicht%20Normal.jpg
  11. Καλή και πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση. Για να συμπληρώσω την ερώτηση: υπάρχει μήπως κάτι πιο επίσημο για το επίπεδο των αμοιβών στην Γερμανία; πχ κάποια στατιστική του αντίστοιχου ΟΑΕΔ κτλ.
  12. α και γιατι μου ξέφυγε στη πορεία.......βασιλικου παιδί μου κανένας δεν θέλει να σε πάει πίσω...όποια πληροφορία έχει ο καθένας μας την καταθέτει για να βοηθήσει. Όπως και να έχει η πληροφορία που αρχικά ζήτησες δεν είναι κομβικής σημασίας για συνεχίσεις την καριέρα σου στη Γερμανία.....θα βοηθούσες περισσότερο αν μας έλεγες για ποιό λόγο αντιμετωπίζεις τόσο μεγάλη δυσκολία για να πάρεις την approbation.....εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ μιάς και ανεβαίνω σε 6 μήνες. (ΔΕΝ θα ήθελα απαξιωτικά σχόλια για την vasilikouathens όσο αφορά αυτό το θ΄εμα...ορισμένους απο εμάς αυτό το θέμα μας ΚΑΙΕΙ)
  13. μαλλον οι τετοιοι λογοι που αναφερεσαι που δεν αξιζουν ειναι η δικη μου περιπτωση (και μην υποβαθμιζεις κανεναν γιατι ειναι εντελως προσβλητικο)και απο οτι εχω παρακολουθησει εχει γινει παρεξηγηση και με αλλα παιδια με τον ειρωνικο τροπο που αντιμετωπιζονται οταν ρωτανε κατι.... ξερετε πολλα παιδια εχουμε προβλημα επιβιωσης και τρεχουμε απο εδω και απο εκει...οχι κλαψα βεβαια στυλ βασιλακη καιλα....αλλα και μια πληροφορια παραπανω ειναι τρελα απαραιτητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε μηνας που χανεται ή καθε ευρω που χανεται ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!! αν μετραει μονο το προφιλ λυπαμαι.....ευχαριστω Vrasida και παλι! δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό. ποιος αντιμετωπίστηκε ειρωνικά και πότε; και επίσης ξεχνάς κάτι: εγώ και μερικοί άλλοι ήμασταν εδώ πριν έρθεις και μάλλον θα είμαστε ακόμα εδώ όταν εσύ θα φύγεις, γιατί θα έχεις βρει τη θεσούλα σου και θα απαξιείς να αφιερώσεις χρόνο να βοηθήσεις αυτούς που τότε θα ψάχνονται. δε θα είσαι η πρώτη, όλοι αυτό κάνουν. θα χαρούμε όλοι να σε δούμε να βοηθάς κι εσύ σωστά όσους θα το χρειάζονται, για να μαθαίνουμε και εμείς τι κάνουμε λάθος. κάτι μου λέει όμως ότι θα σφυρίζεις κλέφτικα τέσπα στο θέμα μας, στη Γερμανία σαν γενικός κανόνας δεν υπάρχει τίποτα τζάμπα (όπως και στην Ελλάδα εσχάτως). Οποιασδήποτε μορφής εξέταση κοστίζει ένα σεβαστό ποσό. Οι εξετάσεις γλωσσικής επάρκειας για την απρομπατσιόν κοστίζουν από 75 εως 250ευρω ανάλογα το κρατίδιο. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙς ΟΛΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!! ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.....ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙς!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ Φ-Α-Ι-Ν-Ε-Τ-Α-Ι- ΟΠΩς ΕΣΕΝΑ!!!! Για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου μία για πάντα....εγώ δεν παίρνω το μέρος κανενός εδώ μέσα και βεβαίως δεν απαξιώνω κανένα με αυτά που λέω. βασιλικουαθενς κάνεις πολύ μεγάλο λάθος σε αυτά που λές...καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι για πέταμα εφόσων πληρεί τις προϋποθέσεις του τόπικ...βέβαια κάποια πράγματα έχουν απαντηθεί εκατό φορές οπότε ο καθένας πρέπει πρώτα να ψαχτεί καλά πρίν ρωτήσει κάτι. έπειτα κάνει την ερωτησή του/της και περιμένει την απάντηση και ΤΕΛΟΣ. Το να μη χάνεις χρόνο είναι καθαρά στο χέρι σου. Επίσης το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας σε ένα τόπικ τόσο μεγάλου ενδιαφέροντος είναι το λιγότερο ενοχλητικό και αυτό ισχύει για όλους μας. Υπνοβάτη, αγαπητέ μου φίλες...αν μου επιτρέπεις και με το,συμπάθιο κιόλας, ΚΟΥΛΑΡΕ. Μερικές φορές μπορείς να παρεξηγηθείς χωρίς κανένα λόγο και συνήθως για βλακείες...ΟΛΑ τα παιδιά εδώ μέσα το ξέρουν ότι χωρις εσένα και δυό τρείς ακόμα το τόπικ θα ήταν απλά νεκρό.....εγώ προσωπικά δεν θα σταματώ να ευχαριστώ εσένα και τους άλλους δυο-τρείς γι ΄ αυτό...καλό θα ήταν βέβαια να μην μπαίνουμε σε διενέξεις που αποπροσανατολίζουν.Επίσης καλό θα ήταν και άλλα παιδιά που είναι στη Γερμανία και μας παρακολουθούν να μας καταθέτουν τις απόψεις τους πιο συχνά. θα βοηθούσε ο πλουραλισμός.
  14. sleepwalker δεν αξίζει να χαλάς το άψογο προφίλ σου για τέτοιους λόγους...στο λέω εγώ που ξέρεις ότι σου χρωστάω πολλά ευχαριστώ για όλες τις φορές που ζήτησα τη βοήθειά σου.
  15. Θα τολμήσω να πω ότι η σφραγίδα της Χάγης και το γνήσιο της υπογραφής παίζει να τα πληρώνουμε μόνο στην Έλβετία....εγώ ήμουν πολλά χρόνια Ιταλία κ δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα και πιστέψτε με έφτιαχνα κάθε είδους χαρτιά κάθε χρόνο.....
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.