Jump to content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


Recommended Posts

αφιερωμενο σε ολες τις γυναικες του φορουμ....

The summer sun went down on
Our love long ago
But in my heart I feel the same
Old afterglow

A love so beautiful
In every way
A love so beautiful
We let it slip away
We were too young to understand
To ever know
That lovers drift apart
And that's the way love goes

A love so beautiful
A love so free
A love so beautiful
A love for you and me
And when I think of you
I fall in love again
A love so beautiful
In every way
A love so beautiful
We let it slip away

And when I think of you
I fall in love again

A love so beautiful
We let it slip away
A love so beautiful
In every way
A love so beautiful
We let it slip away

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 19,1k
  • Created
  • Last Reply

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», δίνει μεγάλο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά το Eurogroup, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αλέξης Τσίπρας με 55%.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 42,1%, η ΝΔ 18,3%, το Ποτάμι 5,7%, η Χρυσή Αυγή 5,3%, το ΚΚΕ 4,1%, οι ΑΝΕΛ 3,8%, το ΠΑΣΟΚ 3%, η Ένωση Κεντρώων 2,5%, το ΚΙΔΗΣΟ 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1%.

Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 47,6% έναντι 20,7% της ΝΔ, το Ποτάμι 6,4%, η Χρυσή Αυγή 5,9%, το ΚΚΕ 4,8%, οι ΑΝΕΛ 4,3%, το ΠΑΣΟΚ 3,4%, η Ένωση Κεντρώων 2,8%, το ΚΙΔΗΣΟ 1,6% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,3%.

Το 68% δηλώνει ικανοποιημένο από τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους, ενώ το 23% θεωρεί λανθασμένους τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Το 76% αποτιμά θετικά την πορεία της κυβέρνησης, ενώ το 18% κρίνει αρνητικά τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 55% του Αντώνη Σαμαρά, όσον αφορά την πρωθυπουργική καταλληλότητα, με τον πρώην πρωθυπουργό να εξασφαλίζει 13%.

Το 81% τάσσεται υπέρ της παραμονής στο ευρώ και το 15% υπέρ της επιστροφής στη δραχμή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επικοινωνία υπ. Παιδείας με τα υπό κατάργηση Συμβούλια των ΑΕΙ

Ο υπουργός θα παραβρεθεί στην επικείμενο Σύνοδο των Συμβουλίων των ΑΕΙ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του esos ο προεδρεύων της Συνόδου των υπό κατάργηση Προεδρείων των Συμβουλίων των ΑΕΙ, Καθηγητής Π.Ν. Σουκάκος, επικοινώνησε με τον υπουργό Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά και του απηύθυνε πρόκληση για παραβρεθεί στη συνάντηση των Προεδρείων των Συμβουλίων των ΑΕΙ, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου, στο «Ορθοπεδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης» στο  Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο υπουργός Παιδείας έκανε αποδεκτή την πρόταση .

« Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να παραβρεθώ στη Σύνοδο» είπε ο κ. Μπαλτάς στον προεδρεύοντα της Συνόδου», και υπογράμμισε:

«αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για μένα να γνωρίσω τους εκπροσώπους των Συμβουλίων των ΑΕΙ και αφ ετέρου , να συζητήσω μαζί σας και να διασκεδάσω ορισμένες πληροφορίες οι οποίες έχουν διοχετευτεί δια μέσου των ΜΜΕ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι είπε ο υπ. Παιδείας στο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ

Στις προθέσεις μου είναι να φέρει ένα νέο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ, ο οποίος θα προκύψει ύστερα από εξαντλητικό διάλογο, είπε ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων μελών ΔΕΠ (ΠΟΣΔΕΠ), και επανέλαβε, ότι:

Α. Τα Συμβούλια των ΑΕΙ θα καταργηθούν .

Β. Τα Πανεπιστήμια θα πρέπει να «πορευθούν» με τους υπάρχοντες προϋπολογισμούς και δεν υπάρχει η δυνατότητα για το επόμενο τερτράμηνο πρόσθετων χρηματοδοτήσεων των Ιδρυμάτων.

Γ. Να κατατεθούν προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΑΕΙ, προκειμένου να συμπεριληφθούν με τροπολογίες στο υπό κατάρτιση πολυνομοσχέδιο.

Οι εργασίες του Συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή της νέας διοίκησης.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτά προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παιδεία Αλλαγές

Το υπουργείο Παιδείας παρουσιάζει με ανακοίνωσή του τις αλλαγές που θα επιφέρει το νέο νομοσχέδιο που αναμένται να κατατεθεί στη Βουλή. Παράλληλα, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα που επικαλούνται πληροφορίες, ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, με δήλωση του διευκρινίζει πως ουδέποτε ειπώθηκε πως θα καταργηθεί το ΑΣΕΠ.

     “Ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την            όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Νωρίτερα, υπήρξαν πληροφορίες από τη πρώτη συνάντηση της ΟΛΜΕ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για κατάργηση του ΑΣΕΠ και αλλαγές στην διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνοντας για τη συνάντηση του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά και του αναπληρωτή υπουργού, Τάσου Κουράκη, με το ΔΣ της ΟΛΜΕ και την αντιπροσωπεία του συντονιστικού των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου διαβεβαίωσε στη συνάντηση πως θα κατατεθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα και σε συνάρτηση με τις εργασίες της Βουλής Πολυνομοσχέδιο όπου θα περιλαμβάνονται άμεσες ρυθμίσεις που θα αντιμετωπίζουν τις δυσλειτουργίες που έχουν παρουσιαστείστην εκπαίδευση ώστε να διευκολυνθεί η εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά την τρέχουσα χρονιά.

Παράλληλα δόθηκαν κατευθύνσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘ για αναστολή των ρυθμίσεων που αφορούν συγχωνεύσεις ή καταργήσεις σχολικών μονάδων ώστε να επανεξεταστούν ορισμένες από τις καταργήσεις που έγιναν με αποκλειστικά οικονομικά κριτήρια.

Στο Πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, θα περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Κατάργηση της Τράπεζα Θεμάτων.
  • Ο βαθμός προαγωγής των μαθητών στην Α’ και Β’ Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται στον βαθμό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  • Επανέρχεται ως βαθμός προαγωγής ο γενικός μέσος όρος "εννέα και πέντε δέκατα" (9,5).
  • Αναστολήτων σημερινών νομοθετικών ρυθμίσεων περί αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου. Παράλληλα θα ξεκινήσει πλατιά διαβούλευση σχετικά με τον τρόπο αποτίμησης του διδακτικού έργου και των τρόπων λειτουργίας των διδακτικών μονάδων προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της δουλειάς όλων και όχι της τιμωρίας.
  • Επανασύσταση των τομέων και ειδικοτήτων της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που καταργήθηκαν στα ΕΠΑΛ ώστε να διευκολυνθεί η επαναφορά στα σχολεία των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Από το υπουργείο Παιδείας αναφέρεται πως καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να προσληφθούν 500 εκπαιδευτικοί για Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη σε ΕΠΑΛ και να καλυφθούν τα σοβαρά εκπαιδευτικά κενά που έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία.
  • Επαναφορά όλων των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Με την ίδια ρύθμισηθα δοθεί η δυνατότητα επιλογής στους εκπαιδευτικούς που ήδη τοποθετήθηκαν σε διοικητικές θέσεις να επιστρέψουν σε εκπαιδευτικές θέσεις. Παράλληλα θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΟΠΑΙΘ Τάσος Κουράκης, αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζήτησε από την ΟΛΜΕ να καταθέσει τις προτάσεις της για ένα ενδεχόμενο νέο σύστημα διορισμών και ένα σύστημα επιλογής στελεχών και τις αρμοδιότητες τους στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης συμμετοχής και των όρων διαβούλευσης σχετικά με όλα τα σημαντικά ζητήματα της εκπαίδευσης με τους εμπλεκόμενους φορείς. Αναφορικά με αιτήματα που έχουν οικονομικό κόστος, η ηγεσία του ΥΠΟΠΑΙΘ κατέστησε σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει άμεση δέσμευση. Τα αιτήματα θα εξετάζονται όσο οι οικονομικές συνθήκες της χώρας το επιτρέπουν.

 

(Ανακοίνωση του Υπουργείου ακδόθηκε με αφορμή το δημοσίευμα

Τέλος οι εξετάσεις ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς διαμηνύει το υπουργείο Παιδείας, το οποίο θα παρουσιάσει σε πολυνομοσχέδιο εντός των επόμενων εβδομάδων τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνουν οι μόνιμες προσλήψεις. «Θεωρούμε αδιανόητο οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν ήδη πτυχίο να καλούνται να δώσουν εξετάσεις από την Αρχή», εξηγεί στον «Ε.Τ.» το σκεπτικό της ηγεσίας ο αναπληρωτής υπουργός κ. Τάσος Κουράκης. «Αντ’ αυτού, θα υπάρχει ένα σύνολο προϋποθέσεων που θα ορίζουν τη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών».

 

 

Σε ένα δείγμα ασυμφωνίας και ασυνεννοησίας, ο Μπαλτάς αδειάζει τον Κουράκη και παίρνει πάνω του την πρωτοβουλία των κινήσεων.

 

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσωπικά ας τελείωνει σύντομα το θέμα της πλήρους κατάργησης των διαγραφών

με αίσιο τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στις προεκλογικές υποσχέσεις.

Μέχρι τότε ας είναι καλά ο Σύριζα, μετά ας κάνει ό,τι θέλει.

Εδώ δεν είμαι άλλωστε για το κομματικό ενδιαφέρον προς το Σύριζα.

Με ενδιαφέρει πάντως αν δοκιμάζεται η όχι η φεργγυότητα του Κουράκη

καθώς και ο τρόπος με τον οποίον διαβουλεύονται τις αποφάσεις στο Υπουργείο Παιδείας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ξέρω μια γνωστή παροιμία που λέει "όταν μαλώνουν στο βάλτο τα βουβάλια,την πληρώνουν τα βατράχια"............. emxmm Ο σοφός λαός για όλα έχει μιλήσει εδώ και αιώνες.............. emaits ..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

παντως δεν μπορει να μεινει ασχολιαστη η καθυστερηση και αδρανεια στο θεμα μας....

αυτη τη στιγμή εχει πρακτικα ληξει το χειμερινο, οι ανανεωσεις εγγραφων δεν θα πανε τοσο μακρυα οσο η 30η Απριλίου....

και στο μεσοδιαστημα αυτο αφενως υπαρχει πληρης αβεβαιοτητα, αφετερου κανεις δεν μπορει να εγγυηθει ουτε την εμβολιμη για οσους ειχαν τελευταια εξεταση τη χειμερινη...

προεχει οπως αντιλαμβανομαι η καρτα του πολιτη που θα νομοθετηθει αμεσα....οι φοιτητες ας ταλαιπωρηθουν λιγο ακομα....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1. Αναμενόμενο να μην αποτελούμε ένα από τα πρώτα νομοσχέδια αφού δεδομένου του μένους που έχει η ''κοινή'' γνώμη εναντίον μας θα υπήρχαν πολύ έντονες αντιδράσεις.

2. Επιβεβλημένο να στριμωχτούμε και σε ένα πολυνομοσχεδιο να περασουμε οσο το δυνατο πιο απαρατήρητοι

3. Όντως υπάρχει κόντρα μεταξυ Μπαλτά-Κουρακη ενδεχομένως όταν κάποιος έτρεχε ολα τα θεματα παιδειας του κομματος δεν ειναι ότι καλύτερο να καπελωθεί σαν κυβερνηση απ τον εξωκοινοβουλευτικό που ήταν στο απυρόβλητο βλεπε και περιπτωση Μηλιού.Για το θέμα μας ομως και ο Μπαλτας εχει εκφραστει θετικα κυριως απ το βημα της Βουλης οποτε στη διαμάχη τους δεν αισθάνομαι Κερμιτ.

4. Αν λαβουμε σαν δεδομένο οτι υπαρχει νομος που οριζει ρητά 31-8 διαγραφές και η πλειοψηφία των ΑΕΙ τον αγνοησε και δε προχωρησε σε διαγραφές σε ένα νόμο που θα τους δινει την δυνατοτητα να δωσει στο φοιτητη χρονο να παρει το πτυχιο του θα τον διαγραψει τώρα.

Αυτά αντε και καλα αποτελέσματα σε ολους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1. Αναμενόμενο να μην αποτελούμε ένα από τα πρώτα νομοσχέδια αφού δεδομένου του μένους που έχει η ''κοινή'' γνώμη εναντίον μας θα υπήρχαν πολύ έντονες αντιδράσεις.

2. Επιβεβλημένο να στριμωχτούμε και σε ένα πολυνομοσχεδιο να περασουμε οσο το δυνατο πιο απαρατήρητοι

Καλόν είναι να μην "χάφτουμε" την παραφιλολογία περί "κοινής γνώμης" που δήθεν θέλει να μας λυντσάρει και άλλα φρικτά.

Αυτή η ανοησία είναι 100% ψευτικη και κατασκευασμένη από τις προηγουμενες κυβερνήσεις ενώ η νέα συγκυβέρνηση, βέβαια, συνεχίζει

την ίδια πολιτική. Στο κάτω-κάτω η κυβέρνηση του Συριζα-Ανελ υπερψηφίστηκε έχοντας ως προεκλογική δέσμευση ΚΑΙ την

απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών σε όσους το θέλουν. Ήταν ξεκαθαρη δέσμευση την οποία στηλίτευσε η ΝΔ προεκλογικά αν θυμάμαι καλά.

Προσωπικά θεωρώ πιθανόν ο Μπαλτάς να περιμένει συγκεκριμένη πρόταση από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ σε σχέση με αυτό το θέμα, όπως έγινε και επι Λοβέρδου τον Αύγουστο προς την κατεύθυνση μιας μικρής παράτασης προς όλους ώσπου να ισχύσουν οι νεες (περιοριστικές) διατάξεις. Η γενικότερη φιλοσοφία των προκατόχων του Μπαλτά -αλλά και του νυν υπουργού- είναι αυτα τα θέματα να τα ρυθμίζουν τα ΑΕΙ και όχι η κυβέρνηση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ένας εντυπωσιακός «μουστακαλής»!

 
 12:56 - 16 Ιουλίου 2012
 
Η φωτογράφος Kathryn Lisko και ειδική στα πτηνά της άγριας φύσης επισκέφθηκε πρόσφατα το Ζωολογικό Κήπο «Milwaukee County Zoo» στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπου κατάφερε να απαθανατίσει ένα σπάνιο θαλασσοπούλι, γνωστό με την κοινή ονομασία ο «μουστακαλής».

moustachebird1.jpg

«Ο λόγος, βέβαια, που το εν λόγω πουλί έλαβε αυτό το παρατσούκλι είναι προφανής», λέει η φωτογράφος και συνεχίζει: «Το λευκό μουστάκι γύρω από το πορτοκαλί ράμφος του είναι βασικό χαρακτηριστικό του πτηνού Larosterna Inca, που ανήκει στην οικογένεια Sternidae, το οποίο, μάλιστα, φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή».

moustachebird2.jpg

Πολλά ζώα και πτηνά έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό στην εμφάνισή τους, το οποίο εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή υπάρχει μόνο για διακόσμηση ή ακόμη και για να προσελκύσουν τους συντρόφους τους.

moustachebird3.jpg

Το εν λόγω πτηνό διαθέτει «τσιγκελωτό» λευκό μουστάκι, ιδιαίτερα περιποιημένο -σαν αυτό του Νταλί ένα πράγμα!-, το οποίο λειτουργεί εξ ολοκλήρου για αισθητικούς σκοπούς: «Είναι όμορφο πτηνό και το ξέρει καλά… Για το λόγο αυτό ποζάρει πάντα με χάρη και χωρίς καμία δυσκολία στο φακό», εξηγεί η Kathryn.

moustachebird4.jpg
moustachebird5.jpg
moustachebird6.jpg

 
 
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν νομίζω ότι είναι παραφιλολογια η πραγματικότητα που βιώνει ο καθένας μας στον περιγυρό του. Εσυ πόσο ανετα νιωθεις αραγε να πεις στον περιπτερα της γειτονιας σου ότι δεν εχεις παρει πτυχίο;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το προβλημα δεν ειναι ο περιγυρος, αλλα η ανεση να λεει κανεις την αληθεια φατσα στον καθρεφτη της αυτοκριτικης....

In front of the mirror.............

emrockon

Βρε ,κοιτάξτε την εκπομπή στον Αλφα με τις λιχουδιές από Χανιά και το λιμάνι κι αφήστε την παραφιλολογία και την ψυχανάλυση! :P Ετσι μου έρχεται να ξαναφύγω αύριο για Χανιά....4 μέρες στην Αθήνα,πολυκάθισα.... emsplats

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν νομίζω ότι είναι παραφιλολογια η πραγματικότητα που βιώνει ο καθένας μας στον περιγυρό του. Εσυ πόσο ανετα νιωθεις αραγε να πεις στον περιπτερα της γειτονιας σου ότι δεν εχεις παρει πτυχίο;

και θα σου πει ο περιπτεράς: τι μου λες ρε φίλε, εγώ βγάζω δεν βγάζω το μήνα με την μείωση του τζίρου, τα παιδιά μου είναι άνεργα κτλ κτλ"

Το κόλπο με την "κοινή γνώμη" είναι πολύ παλιό. Η νέα δικτατορία θέλει να ιδιωτικοποιήσει πλήρως τα ΑΕΙ συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων και εμείς τυχαίνει να είμαστε τα "χρωστούμενα" κατά την μετάβαση από την μία εποχή στην άλλη. Για να είναι ομαλή η μετάβαση θα πρέπει και το θέμα αυτό να ρυθμιστεί "ομαλά", συμφωνα με την λογική του Λοβέρδου. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν ότι σε περίπτωση που δεν ... (ξέρετε) ότι θα καούν μέσα στα υπουργεία τους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ? Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ Ή Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ?

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ????

 

Εμφύλιος Μπαλτά - Κουράκη για το ΑΣΕΠ

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, «ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Νωρίτερα, ο κύριος Κουράκης μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», είχε αναφέρει ότι «θεωρούμε αδιανόητο οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν ήδη πτυχίο να καλούνται να δώσουν εξετάσεις από την Αρχή. Αντ' αυτού, θα υπάρχει ένα σύνολο προϋποθέσεων που θα ορίζουν τη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών».
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

και θα σου πει ο περιπτεράς: τι μου λες ρε φίλε, εγώ βγάζω δεν βγάζω το μήνα με την μείωση του τζίρου, τα παιδιά μου είναι άνεργα κτλ κτλ" και πληρώνω κι από πάνω κατι κοπρίτες σαν κι εσένα ( true story)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

και θα σου πει ο περιπτεράς: τι μου λες ρε φίλε, εγώ βγάζω δεν βγάζω το μήνα με την μείωση του τζίρου, τα παιδιά μου είναι άνεργα κτλ κτλ" και πληρώνω κι από πάνω κατι κοπρίτες σαν κι εσένα ( true story)

true story; Δεν το πιστεύω. Να χάσει έτσι έναν πελάτη έστω και "αιώνιο";

Τότε βρες αλλον περιπτερά να πεις τον πόνο σου!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

 

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ? Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ Ή Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ?

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ????

 

Εμφύλιος Μπαλτά - Κουράκη για το ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, «ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, δηλώνει ότι ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε δήλωση για κατάργηση του ΑΣΕΠ και για την όλη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Νωρίτερα, ο κύριος Κουράκης μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», είχε αναφέρει ότι «θεωρούμε αδιανόητο οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν ήδη πτυχίο να καλούνται να δώσουν εξετάσεις από την Αρχή. Αντ' αυτού, θα υπάρχει ένα σύνολο προϋποθέσεων που θα ορίζουν τη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών».

 

 

ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ???? emxmm

 

THAT IS THE QUESTION...... emwhistling

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.