Jump to content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 19,1k
  • Created
  • Last Reply

Το ‘η ισχύς εν τη ενώσει‘ ισχύει και για μας, όχι μόνο για τον Υπουργό και τα Συμβούλια.

Και βλέπετε ότι επιτέλους απέδωσε καρπούς.

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά από ποτέ και περιμένουμε την ανακοίνωση από την αυριανή συνάντηση του Υπουργού.

Υπενθυμίζουμε και πάλι στους συμφοιτητές μας από άλλες σχολές, ότι οι κινήσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα ως επιτροπή επί πτυχίω φοιτητών Ιατρικής Αθήνας, δεν έγιναν με πνεύμα ατομικό.

Έγιναν με συλλογικό πνεύμα και από την ανάγκη να γίνει ένα πρώτο συντονισμένο βήμα από πλευράς φοιτητών σε σχέση με το θέμα διαγραφές, ήδη από το καλοκαίρι του 2011,

Οι δυνατότητες να συντονιστούμε με άλλες σχολές, παρά τις εντατικές μας προσπάθειες ήταν σχεδόν μηδαμινές. Το κλίμα άλλαξε ήδη. Συμπορευόμαστε με τη Νομική Αθήνας.

Στη φάση αυτή το να ασχολείται κάθε σχολή με το θέμα διαγραφές μεμονωμένα δεν αποτελεί πρόβλημα. Αντιθέτως κάθε σχολή ξέρει καλύτερα τα προβλήματά της και είναι καλό να εμβαθύνει σε αυτά και να τα εξετάζει.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάποιος περιορίζεται στην ατομική προσπάθεια και ξεχνάει ότι πέρα από το τι κάνει ο ίδιος προσωπικά, αυτό που αποδίδει πολύ περισσότερους καρπούς είναι η συνεργασία. Στη φάση αυτή μπορούμε και πρέπει να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Και το προσωπικό και το συλλογικό και αυτή είναι και η γραμμή που θα ακολουθήσουμε.

Όσον αφορά στην πρόσφατη δημοσίευση άρθρων σε σχέση με τις διαγραφές στην Ιατρική Αθήνας, ήταν μια καλή αρχή που κάναμε με τα ΜΜΕ για να δώσουμε δημοσιότητα στο θέμα διαγραφές και όχι στη σχολή μας συγκεκριμένα.

Έγινε συγκεκριμένα για την Ιατρική Αθήνας, γιατί οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, είχαν τη μορφή κατεπείγοντος κάτι που μας αιφνιδίασε και εμάς.

Δεν ρισκάραμε να χάσουμε εντελώς τη συγκυρία να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα διαγραφές και πια από την πλευρά τη δική μας, γιατί βαρεθήκαμε να μιλούν για μας χωρίς εμάς. Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή. Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι θέλουμε να λειτουργήσουμε διασπαστικά. Κάναμε το πρώτο από τα βήματα που θα ακολουθήσουν και σε συντονισμό με τις άλλες σχολές και πιο οργανωμένα. Η στάση μας στη φάση αυτή είναι να λειτουργόύμε σωστά και ως σχολή και ως πανελλήνιος πια φοιτητικός σύλλογος.

Αυτό είναι το καλύτερο για όλους και το ατομικό δεν αναιρεί το συλλογικό, αντιθέτως λειτουργούν συμπληρωματικά.

Απευθύνουμε πρόσκληση όπως αναφέρθηκε και από τον comfortably numb σε όλες τις σχολές. Χαρά μας να σας γνωρίσουμε και να συμπορευτούμε μέχρι το τέλος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η Δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Αλεξάνδρα Τζαβέλλα,που εκπόνησε τα δύο άρθρα για εμάς,είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να την ενημερώσουμε αναφορικά με το θέμα μας,όταν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις.

Αναρτώ το μήνυμα που της έστειλα στο λογαριασμό της στο facebook.Απ'όσο μ'ενημέρωσε,θα ακολουθήσει σχετική δημοσίευση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΟΛΗ,ΕΝΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΩΩΝ,ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ.

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 4 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ.Ο,ΤΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ ΣΕ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ -ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΦΗ!!!

Η Myriam ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΠΙ ΛΕΞΗ : ΤΥΧΑΙΟ?!!ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ?!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΑΓΓΙΞΑΝ!!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ "ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ"!!!

ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΗ!!!

emwinemrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

O.K.Τίποτα δεν είναι τυχαίο΄και ξεκάρφωτο σε αυτήν την ιστορία.Και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα!!!Γι'αυτό και όλοι οι συνάδελφοι που έχουν κατά καιρούς βοηθήσει ακόμη κι από μακριά είναι αξιέπαινοι,αξιοσέβαστοι κι εμείς,ευγνώμονες για τη συνεργασία μαζί τους.

Το ενδιαφέρον της δημοσιογράφου από τη συγκεκριμένη εφημερίδα δεν ήταν τόσο αιφνιδιαστικό καθώς είχαμε ανακοινώσει τις προθέσεις μας να απευθυνθούμε στα φιλικά ΜΜΕ από τις αρχές Αυγούστου οπότε και είχαμε στείλει το υλικό μας στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ και στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ κι αλλού.

Αν θυμάστε,η δεύτερη αξιοποίησε πρώτη την ευκαιρία με ολοσέλιδο άρθρο στο φύλλο στις 7/8/2014 από την κα Σωτήρχου.

Μετά,ακολούθησε προς τα τέλη Αυγούστου και η Ελευθεροτυπία με δύο καταπληκτικά αφιερώματα που "τάραξαν" τα νερά σε μύθους πως ΤΑΧΑ αυτοί που μιλούν είναι εξαιρέσεις και η πλειοψηφία τους είναι ρέμπελοι κι αδιάφοροι!

Αυτό θέλαμε να καταρρίψουμε κι αυτό θα....καλλιεργήσουμε και στην πορεία.

Είμαστε πλειοψηφία ενταγμένη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο γεμάτη προβλήματα καθημερινότητας όπως όλοι ΣΥΝ την ανάγκη μας να ολοκληρώσουμε αυτό που επιλέξαμε και ξεκινήσαμε.ΚΑΙ.......ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ!!!!! emranting

Κι επειδή,εδώ στο τροπικό νησί,έχουμε "λιώσει" από τη ζέστη και το δυνατό αφρικανικό άνεμο που δημιουργεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα όπως της ερήμου,η θάλασσα είναι η μόνη λύση έστω και για λίγο... :anavwfwties: . embandana . empepsiemcoke

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

να ενημερωσουμε τους δημοσιογραφους για ολες τις εσωτερικες διαδικασιες της σχολης....

να τους πουμε και για τις εμβολιμες?

να τους κραταμε ενημερους....

emeleos

παιδια υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι οι δημοσιογραφοι ειναι φιλοι μας?

μας χρησιμοποιουν , οπως και εμεις οφειλουμε στην παρουσα φαση να τους εκμεταλλευτουμε...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οχι,fertomasa!!!Αν αυτό κατάλαβες από το ποστ ISOLDE,είναι λάθος η εντύπωση σου!

Ενα μέιλ ευχαριστήριο και κάπως.....ενημερωτικό έστειλε η ISOLDE.Tίποτε παραπάνω....

Φυσικά,τα διαδικαστικά μας ανήκουν εξ'ολοκλήρου κι ούτε σκέφτηκε κανείς να τους καλέσουμε και σε συνέλευση!!!

Πάλι υπερβάλλεις.....άντε πάω θάλασσα και χωρίς tablet......δεν ξανααπαντώ......Ο.Κ.???? emplease

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ περισσότερο από όλα κρατάω την βοηθητική διάθεση και στάση των καθηγητών μας όπως περιγράφηκε από τους συμφοιτητές μας που παραβρέθηκαν στην ΓΣ τμήματος της Δευτέρας. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος που μπορούμε να βρούμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΗ...ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ fertomasa ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ!!!

Blue Journey: Gorgeous Projection Dance Set to Radiohead - America's Got Talent 2014

http://www.youtube.com/watch?v=Ar3KbfLTVeg&hd=1

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ευχαριστω....οτιδηποτε εκτος απο γονιδη θεοδωριδου ευπροσδεκτο....

σου αφιερωνω μιας και σου αρεσει ο einaudi το "primavera"...

ακουσε το μεχρι το τελος...εκει που "δυναμωνει"....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

E! Κι αν δεν του αρέσει αυτό που του προτείνεις,ΙSOLDE,θα του αρέσει το παρακάτω το οποίο το "τσιμπήσαμε" λόγω των σημερινών πολύ υψηλών θερμοκρασιών!!!! :lol::lol:

Εχει ξαναπαιχθεί στο τόπικ τον Ιούνιο από άλλον συνάδελφο επίσης "προχωρημένο" στις μουσικές του επιλογές και δεν"κόπηκε"!!!! emwhistling

Δυστυχώς,όλα τα σχετικά videakia με το τραγούδι αυτό είναι..... emshy "προχωρημένα",mon Dieu!!! emcoolemfyto Oh la,la!!! Mais pourquoi ???

Ευτυχώς......δρόσισε λιγάκι.....απόψε!!! emcokeempepsi Bonne nuit...........mes chers amis!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1)Λοιπόν,ανακάλυψα στο πρόγραμμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" τυχαία την πράξη Συγκρότησης Επιτροπής Επεξεργασίας Σχεδίου Οργανισμού του ΕΚΠΑ με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2014 κι αριθμό πρωτοκόλλου 1415000914.

Σύμφωνα με αυτήν,ο κος Πρύτανης αλλάζει τη σύνθεση της Επιτροπής όπως την ξέραμε από παλιά και στην Επιτροπή αυτή πλέον ΔΕ συμμετέχουν ούτε ο κος Δημόπουλος,ούτε η κα Καραμαλέγκου!!!

Πρόκειται για νέα προς εμάς πρόσωπα πλην του κου Χρυσανθάκη που παραμένει στην Επιτροπή!!!

Μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το ποιά είναι αυτά τα πρόσωπα από το παρακάτω link που παραθέτω και την επικόλληση που μπόρεσα να κάνω με τα στοιχεία της πράξης.

Από το link,θα τη διαβάσετε ολόκληρη!!!Η ημερομηνία είναι 12/9/2014 και η ανάρτηση έγινε στις 15/9/2014.

ΑΔΑ
6ΜΓΩ46ΨΖ2Ν-ΥΔΖ
Κατάσταση
Αναρτηθείσα
Ημερομηνία ανάρτησης
15/09/2014 13:58:42
Τελευταία τροποποίηση
15/09/2014 13:58:42
Είδος
ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ - ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
Θέμα
Συγκρότηση Επιτροπής Επεξεργασίας Σχεδίου Οργανισμού του ΕΚΠΑ
Θεματικές κατηγορίες
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,
Αρ. πρωτοκόλλου
1415000914
Ημερομηνία έκδοσης
15/09/2014
Φορέας
ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Οργανωτικές Μονάδες
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΥΤΑΝΗ,
Υπογράφοντες
  • Πρύτανης - ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
Είδος Πράξης
Συγκρότηση

Τύπος Οργάνου
Επιτροπή

2) Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από διαρροές διαφόρων πηγών για το προσχέδιο ΕΚΠΑ που έχει υπηρεσιακά κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1-2 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!

ΜΕΤΑ,ΑΝ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ (π.χ. στη Γενική Συνέλευση Τμήματος) ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΤΗΣΗ!!!!!

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΣΗ!!!!!

Επειδή,αυτό ανακοινώνεται για πρώτη φορά,από εμένα τουλάχιστον,στο τόπικ,(πολλές φορές στο παρελθόν,αναφερόμαστε σε διαρροές από δω κι από κει χωρίς να αποσαφηνίζουμε επακριβώς το περιεχόμενο τους),ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ώστε να αντιληφθούμε ΟΛΟΙ πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έγινε τη Δευτέρα το πρωί στη Γενική Συνέλευση Τμήματος όπου εκτός από το θετικό κλίμα το οποίο οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι διαπίστωσαν πέραν πάσης αμφισβήτησης,ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ,ΕΣΤΩ ΑΤΥΠΑ,για την ώρα,ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από καθηγητές για το θέμα μας η οποία,με διάθεση κατανόησης,στήριξης και βοήθειας,θα συνεργαστεί με την επιτροπή των επί πτυχίω για να γίνει ό,τι μπορεί να γίνει καλύτερο!!!!

Κι όλα τα παραπάνω.......με την προ'υ'πόθεση πως θα ξεκινήσει να υλοποιείται το θέμα του Οργανισμού το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά κωλύμματα διαφόρων ειδών!!!Διαφορετικά........"αναμένουμε στο ακουστικό" μας τις πολιτικο- συνδικαλιστικές και κοινωνικές εξελίξεις στην όμορφη χώρα του παράλογου,του άρπα-κόλλα και του μάλε-βράσε!!!!

emwin emwin emwin

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συγκλονιστική μουσική-σπουδαία ερμηνεία Marc Almond-Αλλο ένα διαχρονικό τραγούδι με νόημα!!!! emharp "A lover spurned"

Οι στίχοι,εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=Zba5praXr-4

http://www.youtube.com/watch?v=FdpWuhhGXfI

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

mail που λάβαμε εμείς του ΑΠΘ στους ιδρυματικούς μας λογαριασμούς:

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρίαση με αριθμό 2892/27-08-2014) όσοι φοιτητές έχουν πρόβλημα συνέχισης των σπουδών τους και επικαλούνται λόγους διακοπής φοίτησης, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στις Γραμματείες των Τμημάτων μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2014.

Διευκρινίζεται ότι, η προθεσμία αυτή ΔΕΝ αφορά τους ενεργούς φοιτητές.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ειναι πολυ σοβαρο το θεμα της δυνατοτητας αναστολης, παρακαλω τους συμφοιτητες μας να το λαβουν σοβαρα υποψη, ειδικα οσοι εχουν πολλα μαθηματα και κλινικες

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η πολύ σημαντική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται η fay έχει ανέβει στην ιστοσελίδα του ΑΠΘ:

Υπενθύμιση

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρίαση με αριθμό 2892/27-08-2014) όσοι φοιτητές έχουν πρόβλημα συνέχισης των σπουδών τους και επικαλούνται λόγους διακοπής φοίτησης, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στις Γραμματείες των Τμημάτων μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2014.

Διευκρινίζεται ότι, η προθεσμία αυτή ΔΕΝ αφορά τους ενεργούς φοιτητές.

Από την Πρυτανεία

Προέλευση Ανακοίνωσης Γραφείο Πρυτανείας στις 24/09/2014 @ 16:45
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Aποστολή του ΕΚΠΑ στην Κίνα

Συμφωνία για τη σύναψη νέου προγράμματος διμερούς συνεργασίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κινέζικου Πανεπιστημίου Yuhuan, με τη συμμετοχή ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων, υπογράφηκε κατά τη διάρκεια επιστημονικής αποστολής του Ε.Κ.Π.Α. στην Κίνα, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ερευνών, καθηγητή κ. Ε. Λέκκα. Η νέα συνεργασία καλύπτει τους τομείς της Πληροφορικής και των προηγμένων Τεχνολογιών, ιδιαιτέρως σε τομείς πρωτοποριακούς και, κυρίως, σε θέματα διαχείρισης φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών, καθώς και διαχείρισης του Περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, που ήδη συμπληρώνει 2 χρόνια, με θετικές προοπτικές και για τα επόμενα 2 χρόνια, δρομολογήθηκαν άλλες 2 συνεργασίες, προϋπολογισμού 1.000.000€, στους τομείς της Πληροφορικής και της διαχείρισης φυσικών καταστροφών και του Περιβάλλοντος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της αποστολής έγιναν επαφές για τη σύναψη νέων διμερών συνεργασιών με το Πολυτεχνείο του Hong Kong και το Πολυτεχνείο του Chengtu.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα επιδιώξει νέες συνεργασίες με τα Κινέζικα Πανεπιστήμια, όχι μόνο προς όφελος των εμπλεκόμενων μερών, αλλά και γενικότερα προς όφελος της χώρας μας. Οι προοπτικές που υπάρχουν στον τομέα αυτό είναι θετικές.

Από την Πρυτανεία

25-09-2014

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε λίγο θα λάβει κάποιος email από την πρυτανεία του ΕΚΠΑ.

Λύση για το θέμα των λιμναζόντων.Όλοι οι λιμνάζοντες του ΕΚΠΑ μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για όσο χρονικό διαστημα θεωρούν απαραίτητο για τη λήψη του πτυχίου τους στο πανεπιστήμιο της επαρχίας Γιουνάν στη φίλη και συμμαχο χωρα της Λ. Δ. της Κίνας. Θ.Φ.

TROLLLLLLLLLLLL

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στο τμήμα των πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., την στιγμή που κάπου αλλού γίνονται προτάσεις για σύσταση επιτροπών που θα μελετήσουν το θέμα, με μια απλή αίτηση στη γραμματεία δίνεται δυνατότητα συνέχισης σπουδών για όλους τους φοιτητές που εμπίπτουν σε διαγραφές και μάλιστα με παράταση ενός έτους, μέχρι τον Απρίλιο του 2016, εκτός Οργανισμού.

Τα παιδιά από Α.Π.Θ. ας προσπαθήσουν να μάθουν αν αυτό είναι απλά απόφαση του συγκεκριμένου τμήματος, ή θα είναι γενικότερα στάση του Α.Π.Θ., με τηλέφωνα κι επισκέψεις σε γραμματείες.

Να ευχαριστήσω την Κ. από το Α.Π.Θ.για την ενημέρωση, αλλά και για όλες τις πρωτοβουλίες της τον τελευταίο καιρό σχετικά με το θέμα των διαγραφών και να της ευχηθώ σύντομα το πτυχίο !

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

νομίζω ότι αν έγινε αρχή από το συγκεκριμένο τμήμα,θα ακουθήσει η σχολή και μετά όλες οι υπόλοιπες του ιδρύματος(προσωπικά δεν το γνώριζα,θα ρωτήσω άτομα και από άλλες σχολές και αν μάθω κάτι το μεταφέρω εδώ)

υγ:στους πολιτικούς μηχανικούς είναι καθηγητής και ο Μυλόπουλος,δε ξέρω πόσο σχέση μπορεί να έχει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Εγώ περισσότερο από όλα κρατάω την βοηθητική διάθεση και στάση των καθηγητών μας όπως περιγράφηκε από τους συμφοιτητές μας που παραβρέθηκαν στην ΓΣ τμήματος της Δευτέρας. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος που μπορούμε να βρούμε.

Χαιρετε και απο μενα. Θα τα πουμε και το απογευμα σημερα στην συνελευση, αλλά θα ηθελα να ποσταρω για τα τεκτενομενα της συνελευσης της Δευτερας οπως τα ειδα εγω. Για οσους δεν με γνωριζετε, να πω οτι ειμαι απο τα παιδια που δημοσιευσαν τις ιστοριες τους στο αρχικο αρθρο της ελευθεροτυπιας, κατι που σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω εξαιρετικο δεδομενης της καταστασης την οποια βιωνουμε. Το θεωρω το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε και μαλιστα πρεπει να εξαντλησουμε καθε μεσο αντιδρασης εναντια σε αυτη την βιαιη μεταχειριση που για στατιστικους λογους στοχευει να καταργησει τις ζωες μας.
Στην συνελευση ημασταν 3 ατομα μονο απο το forum, η tsouhtra, εγω, η Στεφανια και 2 αλλοι ανθρωποι απο τους 10 περιπου εκτος forum που εχω συγκεντρωσει τα τηλ τους και τους καλεσα. Ηταν επισης και πολλα μελη του ΣΦΙΑ.
Ολα τα θετικα που εγραψαν οι συναδελφοι παραπανω ισχυουν, δηλαδη ο προεδρος δεσμευτηκε υπερ των εμβολιμων, ειπε οτι ειναι γενικως κατα των διαγραφων, και συσταθηκε η επιτροπη απο τους εν λογω καθηγητες. Θεωρω ομως οτι καποιο αρνητικο κλιμα που υπηρξε, δεν μεταφερθηκε επαρκως.
Θα μεταφερω τον διαλογο προκειμενου να σχηματισετε σφαιρικη αποψη.
Επειτα απο συντομη συνεννοηση με τον Γιαννη Αγγελο του Σφια ζητησα την δυνατοτητα να μιλησω πρωτος πριν αρχισουν οι πιο μαχητικες διεκδικησεις απο αυτους προς τους καθηγητες.
Η τοποθετηση που εκανα ηταν πολυ συντομη, ειπα εν ολιγοις οτι διακυβευονται οι ζωες μας, οτι εχουμε ρωτησει πολλους διαφορετικους νομικους και οτι ολοι συναινουν στο οτι το αυτοδιοικητο των πανεπιστημιων δημιουργει μια γκριζα ζωνη μεσα στην οποια μπορουν να γινουν κινησεις για την προστασια των υπο διαγραφη φοιτητων. Ρωτησα τι σκοπευουν να κανουν για να προστατεψουν τους ανθρωπους που ειναι αμεσα υπο διαγραφη, και τι για αυτους που δεν θα εχουν προλαβει να τελειωσουν εως τις 30/4/2015.
Απο τις απαντησεις που πηρα, και θα μεταφερω παρακατω, θα καταλαβετε οτι δεν θεωρω αντιπροσωπευτικο το τοσο θετικο κλιμα που μεταφερθηκε εδω. Ηταν μεν θετικες απαντησεις, αλλά δεν ειναι οτι πετανε και την σκουφια τους για να μας βοηθησουν.
Συγκεκριμενα, ο προεδρος απαντησε αρχικα:
"δεν συμφωνουμε με τις διαγραφες, ειναι εντελως ακαιρο μετρο, δεν προκαλειτε προβλημα στο πανεπιστημιο, αλλά τα πραγματα ειναι οπως τα αναφερει στην τροπολογια, επομενως τι παραπανω ζητατε απο εμας; διαμαρτυρηθειτε στον πρυτανη και στο υπουργειο."
εκει απαντησα: "κυριε προεδρε, δεν μιλω αποκλειστικα για νομιμες ενεργειες, μιλω και για παρατυπες και πλαγιες ενεργειες που μπορειτε να κανετε απο συναδελφικη αλληλεγγυη ή απο προσωπικες πεποιθησεις για να μας προστατεψετε. Δηλαδη, καλυμενος απο το αυτοδιοικητο, να καθυστερησετε οσο γινεται τις διαγραφες, ή να διευκολυνετε οσο μπορειτε την κατασταση μας με οποιοδηποτε τροπο"
ο προεδρος μου απαντησε:
"Αν υπαρξει νομος, θα χρειαστει να τον τηρησουμε. Σας ξαναλεω, ειμαι εναντια στις διαγραφες αλλά δεν μπορω να αγνοησω τον νομο."
εκει πηρε τον λογο η κυρια Σπηλιοπουλου, και ειπε:
"Ναι μεν σας νοιωθουμε σαν συναδελφους κ δεν εχουμε διαθεση να διαγραφειτε, αλλά ακομα και αν σας προστατεψουμε και καθυστερησουν οι διαγραφες, δεν θα εχει κανενα νοημα, το πτυχιο σας θα ειναι παρανομο. Μετα απο 20 χρονια μπορει να σας γινει ενας ελεγχος και να διαπιστωθει οτι δεν επρεπε να ειχατε παρει πτυχιο. Συνεπως ασκοπα συζητατε το θεμα με εμας, πρεπει να παλεψετε για την αλλαγη του νομου στους ανωτερους φορεις απο εμας"
επειτα πηρε το λογο μια κυρια απο την βιοστατιστικη και ειπε:
"δεν μπορουμε να βγαζουμε φοιτητες ετσι, εχουμε και μια ευθυνη στην κοινωνια. δεν πρεπει να αποφοιτουν φοιτητες που εχουν περασει παθολογια πριν 20 χρονια χωρις να χρειαστει να ξαναδωσουν τα μαθηματα αυτα"
επειτα μιλησαν τα παιδια απο τον ΣΦΙΑ και η tsouhtra.
Υπηρξε μια συγχυση γιατι σε καποιους, εμου συμπεριλαμβανομενου, δωθηκε η εντυπωση οτι δηλωθηκε απο καποιον παρευρισκομενο οτι δεν ειμαστε αντιθετοι με το μετρο της επικαιροποιησης.
Η συγχυση προκληθηκε απο τον εξης διαλογο:
η κυρια της Βιοστατιστικης που ειχε προηγουμενως επιμεινει υπερ της επικαιροποιησης και οτι δεν μπορει η σχολη να βγαζει ετσι γιατρους ειπε:
-"θα πρεπει να φροντισουμε οταν αποφοιτησετε, το πτυχιο σας να εχει καποια ισχυ"
-"ναι συμφωνουμε και εμεις με αυτο"
εδω καποιοι (εγω) καταλαβαν οτι η κυρια αυτη ειπε "θα σας ταραξω στην επικαιροποιηση, θα ξαναδωσετε τα παντα."
και καποιοι καταλαβαν οτι η κυρια αυτη ειπε "θα σας προστατεψουμε απο το να μην σας ζητηθει επικαιροποιηση"
τοτε πεταχτηκε μια κοπελα απο τον ΣΦΙΑ και πολυ σωστα της ειπε "μα τι λετε; αν αυτο ισχυει, τοτε πρεπει να καλεσετε και οσους εχουν παρει πτυχιο πριν απο 15 χρονια να ξαναδωσουν μαθηματα."
και της απαντησε η κυρια της βιοστατιστικης "εχετε δικιο σε αυτο"
Ενας αλλος καθηγητης ειπε οτι "ειμαστε αντιθετοι με τις διαγραφες, δεν επιβαρυνουν το πανεπιστημιο οι αιωνιοι, αλλά μας επιβαρυνουν παρα πολυ αυτες οι συζητησεις γιατι χανουμε χρονο απο το προγραμμα μας. πρεπει αυτο το θεμα να φυγει απο πανω μας- δεν ξερω αν με καταλαβαινετε κυριε προεδρε"
εγω δεν καταλαβα αν αυτο το ειπε για καλο ή αν εννοουσε "πειτε στους φοιτητες να μην μας πρηζουν, ειμαστε αναρμοδιοι"
τοτε πηραν το λογο καποιοι αλλοι καθηγητες που κατα την γνωμη μου ηταν οι πρωτοι που μιλησαν ξεκαθαρα υπερ μας.
ο συμπαθης αιματολογος του Λαϊκου (συγνωμη που δεν θυμαμαι τα ονοματα) ειπε οτι ειναι αδικο το μετρο των διαγραφων διοτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει το μετρο του φοιτητικου δανειου και αρα ειναι αδικο να κρινουμε τους ελληνες φοιτητες με παρομοια κριτηρια με τα ξενα πανεπιστημια στα οποια υπαρχει αυτος ο θεσμος. Αυτο το εδωσε σαν απαντηση σε καποιες φοβιες που εκφραστηκαν περι του οτι οι αιωνιοι επιβαρυνουμε την αξιολογηση του πανεπιστημιου απο ξενους φορεις.
επειτα πηρε το λογο ο αξιοτιμος κυριος Μαστορακος, (ειναι καινουριος στην συνελευση και μπορει να μην τον γνωριζετε), και ειπε οτι "εξεπλαγην θετικα απο το πολιτισμενο επιπεδο με το οποιο συζητουν οι ανθρωποι ενω κινδυνευουν οι ζωες τους. Δεν ειναι απλως γκριζα ζωνη το αυτοδιοικητο, αλλά ξεκαθαρα αυτοδιοικητο που μας δινει το πατημα να προστατεψουμε τους φοιτητες" (αυτο νομιζω το επανελαβε και ο κοσμητωρας). "Θα πρεπει να κανουμε καποιες ενεργειες κλιμακωσης, και να λαβουμε καποια μετρα", και αρχισε να προτεινει καποιες ενεργειες που δυστυχως επειδη δεν γνωριζω απο διοικητικα δεν μπορω να πω οτι τις συγκρατησα, αλλά δεν θα τις ανεφερα και δημοσιως αλλωστε.
ο προεδρος τοτε του ζητησε αφου εχει την διαθεση, να αναλαβει ο ιδιος να συστησει μια επιτροπη μαζι με την κυρια Σπηλιοπουλου για το ζητημα. Αυτη ειναι και η επιτροπη για την οποια μιλησαν τα παιδια στις προγουμενες σελιδες.
Επισης, εγω δεν ειχα καταλαβει οτι επαιζε θεμα με τις εμβολιμες. Απλα καναδυο προβληματικες εδρες εκαναν λιγο σουσουρο. Ακουσα τον προεδρο χαρακτηριστικα να λεει "μα ποτέ δεν υπηρξε θεμα με τις εμβολιμες, μην ανοιξουμε θεματα που ποτέ δεν υπηρχαν"
επειτα, τα παιδια του ΣΦΙΑ και η tsouhtra, ζητησαν και κερδισαν να εκφρασει η ιατρικη επισημα τη θεση της στην συγκλητο οτι ειναι κατα των διαγραφων.
τελος μιλησε και ο κοσμητωρας ο οποιος επισης μου φανηκε υπερ μας, και διατεθειμενος να κανει καποιες ενεργειες. Μερος του διαλογου που ειχε με τον προεδρο αποτελουσε και το μετρο του να συμβουλευτουν νομικους για το τι μπορουν να πραξουν. Τοτε ακουστηκε κ η πιο αισιοδοξη φραση, δεν θυμαμαι δυστυχως απο ποιον καθηγητη, "δεν ειμαστε νομικοι, αλλά θα πρεπει ενδεχομενως να γινουμε επι των συνθηκων"
Εξω απο την αιθουσα ο προεδρος ζητησε να μιλησει ιδιαιτερως σε εναν εκπροσωπο του ΣΦΙΑ. Ο εκπροσωπος δεν το δεχτηκε και ειπε δυνατα "οτι εχετε να μου πειτε θα το πειτε εδω μπροστα σε ολους". Δεν μπορω να σχολιασω περαιτερω την σημασια αυτου του γεγονοτος. Το παραθετω μηπως καποιος πιο γνωστικος απο μενα καταλαβαινει κατι απο αυτο. Ο προεδρος επειτα μας προτεινε ισχυρα να βρουμε τον πρυτανη και να διαμαρτυρηθουμε, και επισης να διαμαρτυρηθουμε οσο μπορουμε στο υπουργειο.
Αυτα ειναι οσο πιο λεπτομερως οι διαλογοι που μπορω να θυμηθω.
Ξαναλεω. Ειμασταν ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ απο το forum. Εγω, η tsouhtra, και η Στεφανια που δεν ξερω το username της.
Θα περιμενα βρε παιδια πιο μαζικη συμμετοχη στην συγκεκριμενη συνελευση γιατι το θεμα ηταν πραγματικα μειζον.
Κλεινοντας θα πω την προσωπικη μου αισθηση:
Ολοι οι καθηγητες της συνελευσης ηταν κατα των διαγραφων. Ομως, οι περισσοτεροι δεν θα ελεγα οτι ηταν προθυμοι να κανουν και κινησεις επι αυτοδιοικητου για να μας προστατεψουν, αν δεν τους πιεσουμε με συγκεκριμενες απαιτησεις.
Παρατηρησα -δεν ξερω αν ηταν ιδεα μου- οτι η σταση του προεδρου κατα την διαρκεια της κουβεντας αλλαξε απο "γενικως ειμαι κατα των διαγραφων αλλά μην μου ζητατε άλλα πραγματα" σε "θα κοιταξουμε να κανουμε ενεργειες που μας προτεινετε".
Μια κοπελα απο τον ΣΦΙΑ του ειπε με οξυ υφος οτι μπορει μεν να θελει να ειναι ενταξει απεναντι στο νομο, αλλά αν προχωρησει σε διαγραφες χωρις να αντισταθει θα ειναι ενωπιος των ευθυνων του,ενωπιος των φοιτητων και ενωπιος των καιρων. Πιστευω οτι αυτο ειχε αρκετη απηχηση σε ολους τους καθηγητες κανοντας τους να συνειδητοποιησουν περαιτερω την κατασταση, και νομιζω ηταν κατι που επρεπε να ακουστει και μπραβο στην Ελιζα που το ειπε.
Πορισμα:
Να ξεκαθαρισουμε με ευγενικο αλλά σαφες υφος οσοι κινδυνευουμε να διαγραφουν οι ζωες μας οτι δεν παιρνουμε το ζητημα ελαφρα κ οτι θα αντιδρασουμε εντονα. Προσωπικα αν καταληξω να διαγραφω απο τη σχολη θα εξαντλησω καθε μεσο αντιδρασης χωρις να με απασχολει η νομοτυπια του. Δεν παιζει να διαγραψουν δεκαετιες απο την ζωη ανθρωπων για στατιστικη διευκολυνση και να μην αντιδρασουμε σε αυτο προς οποιοδηποτε ιθυνοντα με οποιοδηποτε μεσο εχουμε.
Πρεπει να αυξησουμε το πολιτικο κοστος που θα εχει η διαγραφη φοιτητων ακομα και αν αυτο σημαινει οτι θα εκτεθουμε. Να μην αποχωρησουμε ηρεμα! Δεν ειναι ωρα να ντρεπεστε, ειναι ωρα να θυμωσετε. Με οποιονδηποτε βαζει την ζωη σας σε υποθηκη, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου σας, των θεσμων και των τωρα ιθυνοντων.
Οι καθηγητες αντιδρουν πιο συγκεκριμενα οταν τους γινονται συγκεκριμενες προτασεις για το πώς μπορουν να μας προστατεψουν. Θα πρεπει να συνταξουμε οπως ειπαν και τα παιδια συγκεκριμενες προτασεις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ να τους ζητησουμε, και μαλιστα οχι μονο αυτες που αφορουν ανωτερους φορεις αλλά και αυτες που εμπιπτουν μεσα στα διοικητικα της σχολης και ειναι στο χερι τους. Θα πρεπει δηλ εμεις να τους πουμε (κατα πασα περιπτωση σε συνεννοηση με δικηγορους που γνωριζουν) το πώς ζηταμε να εκμεταλλευτουν το αυτοδιοικητο υπερ μας.
Αυτα απο εμενα. Συγχωρηστε μου τις οποιες παραλειψεις και ελπιζω να μην στενοχωρησα κανεναν.
ΥΓ να πω ενα ακομα ευχαριστω στα παιδια που παλευαν για τα δικαιωματα μας τοσα χρονια, στην tsouhtra, στην isolde, στον comfortably numb, στην myriam και σε οποιονδηποτε αλλον δεν προλαβα να γνωρισω.

Καλη τυχη σε ολους μας. Μην αποχωρειτε απο το ζητημα. Τα πραγματα κρινονται στις δικες μας αντιδρασεις.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘ. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 1800.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είδατε τη νέα ανακοίνωση; Το υπουργείο δεν προλαβαίνει να εκδώσει διαπιστωτικες πράξεις! Εμείς όμως προλαβαίνουμε να πάρουμε το πτυχίο μας επισυναπτομενο με ένα συγχωροχάρτι (του παπα η από οποια θρησκεία διευκολύνεται ο καθενας) και ασε τον λοβερδο να τα βγάλει πέρα με τους mμελλοντικούς εργοδότες μας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ενδιαφέρουσα η αναλυση των συζητησεων....

κατωτεροι των περιστασεων οι "δασκαλοι" μας....

αλλα αναμενόμενο με βαση απο ποιο συστημα αξιοκρατιας και εκλεκτορικών εχουν γινει ΔΕΠ...

εχω κουραστει να γραφω οτι πρεπει να συζητηθει σε υψηλο επιπεδο το θεμα των αναστολών και των ατυπων εξεταστικων....

τιποτα, ουτε τωρα τους στριμωξατε....προεχουν οι θεωρητικες διαβεβαιωσεις και οι ψυχικες ντοπες απο τους υποκριτες "δασκαλους"...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.