Jump to content

Eule

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Days Won

    3

Πληροφορίες προφίλ

  • Σχολή
    Ιατρική
  • Sex
    Female

Recent Profile Visitors

1.358 profile views

Eule's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

8

Reputation

  1. Eule

    Επιδημιολογία

    διαδικτυακές 13/02/24 επιδημιολογια.pdf
  2. Σε κάθε 2ο κλικ μου βγαίνει αυτή η ειδοποίηση Αυτό γινεται κανα 3μηνο τώρα με αποτέλεσμα να μην εχω προσβαση. Ξέρει κανείς/ καμία τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί;
  3. Εγω παντως νομίζω πως υπήρχε και μάλιστα κάκιστη. Δηλαδή ειναι σε επίπεδο τι στο καλό της λένε οι Boomer; Κάνε παιδιά και οικογένεια και ασε την ιατρική; Μάλιστα η κοπέλα ειναι Μαία, οπότε σίγουρα εχει ερθει σε επαφή με την μητρότητα και την οικογένεια και γνωρίζει και πολύ καλά τι σημαίνει να εργάζεται σε υγειονομικό περιβάλλον. Εαν η ερώτηση προερχόνταν απο άντρα πιστεύεις θα έιχε τέτοια εξέλιξη η κουβέντα; Το αν και πότε θα κανει καποιος/α παιδιά ειναι ενα πολυ προσωπικό και ευαισθητo ζήτημα. Καλό είναι να το καταλάβουμε όλοι και ολες αυτο και να μην αναπαράγεται αυτη η κοινωνική παθογένεια.
  4. Eule

    Ψυχολογία

    Αλλαξε η έδρα, οπότε πιθανό να αλλάξει και συνολικά τα μάθημα. Ομάδα Α και Δ απο την εξέταση 02/2023 psy.pdf
  5. Οι γυναίκες δεν είναι μηχανές τεκνοποιήσης και αυτα τα σχόλια ποτε θα κάνεις οικογένεια κτλπ είναι αισχρά πατριαρχικά κατάλοιπα. Το 2023 δεν ειναι ο προορισμός και ο αυτοσκοπός η οικογένεια. Ο καθένας και η καθεμία εχει διαφορετικές προτεραιοτητες και στοχους στην ζωη. Έλεος πια με αυτη την κοινωνική καταπίεση. @Μary Bluberry, σου συμβουλεύω να ακολουθήσεις το ονειρο σου και να δωσεις κατατακτήριες και ασε να λένε τις εξυπνάδες τους οι γυρω σου. Απο ο,τι κατάλαβα παίζει να εισαι 23-24 και εχεις ολη την ζωη μπροστα σου να κανεις αυτο που γουσταρεις! Και αν θές εννοειται το συνδυαζεις και με οικογενεια, Για να μπεις στην ιατρική εχει πολυ διάβασμα και αφοσίωση και να για να σου πω την αλήθεια ειναι δύσκολο να το συνδυάσεις με δουλειά, πόσο μάλλον με βάρδιες. Αν καιγεσαι τόσο για την ιατρική και βέβαια εφόσον μπορεις να το υποστηρίξεις οικονομικά, θα σου ελεγα να αφήσεις την δουλεια και να αφιερωθείς στην προετοιμασία σου. Ή βρες μερική απασχόληση. Γιατί δεν βγαίνει... Ο αναταγωνισμός ειναι τεράστιος. Σου ευχομαι καθε επιτυχία σε ο,τι και να επιλέξεις να κανεις!
  6. Eule

    Επιδημιολογία

    Επιδημιολογία-Θέματα-MedSchool-Journey.pdf
  7. Eule

    Φαρμακολογία Ι

    Φαρμακα-θεματα-2018.pdf Φάρμακα Ι - 2020 w.pdf Φάρμακα-2021.pdf ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ-2019.docx.pdf
  8. Θέματα να ιούνιος 2022 με προτεινόμενες απαντήσεις Νευροανατομία-2022-μεινς.docx
  9. Ξερω ανάγνωση. Λέει για ποιους προορίζεται. Που όμως το αναφέρει ρητά πως καταργείται;
  10. Ναι οκ, αλλα δεν λέει για την λίστα αναμονονής για το foundation ούτε εαν θα αντικαταστήσει τον θεσμό του αγροτικού. Ούτε για το εαν είναι απαραίτητο για δήλωση ειδικότητας. Επίσης πόλύ σημαντικό τι θα γίνει με τον μισθό; Πολυ φοβάμαι πως θα είναι κουτσουρεμένος εως και ανύπαρκτος στα πλαίσια της εκπαίδευσης ή στην καλύτερα με κανα εσπα...
  11. Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022 Γενικα έπεσαν μονο παλιά θέματα που υπάρχουν στο ντραιβ. Με εξαιρεση την τελευταία ερώτηση που ρωταγε για εναν ασθενή με ΣΔ ΙΙ και με υπέρταση, στον οποίο χορηγήθηκε εναλαπρίλη. Ουσιαστικά ρωταγε τι κανει αυτο το φαρμακο στο συστημα αγγειοτενσίνης- ρενίνης- αλδοστερόλης ( αναστέλει το μεα) και έπρεπε να ξέρεις τα στάδια μέχρι την την αλδοστερόνη. Επίσης ηθελαν να δικαιολογήσουμε την απάντηση σε ερώτηματα σχετικά με οικογενειακό ιστορικό καρκίνο μαστου/ ωοθηκών ( BRCA I, II) το σηματοδοτικό μονοπάτι των κινασών τυροσίνη, τρόπος δράσεις θυρεοειδικών ορμονών, θερμογενίνη 1, μετάλλαξη χωρίς νόημα, νευροπεπτίδιο Υ και α MSH και αιτίες έκκρισης αλδοστερόνης. Ε αυτά..
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.