Jump to content

ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ...


ant.gkikopoulos

Recommended Posts

Θέλησα να λήξω στο προηγούμενο topic το θέμα,αλλά με προκαλείτε...

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσω σε εικασίες, θα μείνω μόνο στα γεγονότα:Ο στενός φίλοσ και συνάδελφος Μιχάλης Παπούλας μετακομίσθει στο νοσοκομείο;Μετακομίσθει!

Τραυματίστηκε από γυαλί ; Τραυματίστηκε!Mόνος του άραγε;;;...

Του έγιναν 10 ράμματα στο κεφάλι και στον τράχηλο; Του έγιναν!

Ο συνάδελφος από τη ΔΑΠ, έχει εμφανιστεί στην αστυνομία για να καταθέσει; ΌΧΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τον ψάχνουν;Εσείς θα μου πείτε! Οι χαρακτηρισμοί μου περί ¨εγκληματία¨ ήταν όντως ατυχείς.Δεν έχω όμως γνώσεις νομικές για να τα γνωρίζω αυτά...Αυτό που ξέρω εγώ να πω με το μικρό μου μυαλουδάκι, είναι πως μετά από ένα τέτοιο συμβάν, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρύβεται, εμποδίζοντας τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της.Τα άλλα είναι φούμαρα...Και αν κάποιοι νομίζουν πως με αυτά τα φτηνά κολπάκια θα ¨θάψουν¨ την υπόθεση, είναι μακρυά νυχτωμένοι!Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και περιμένω η υπόθεση να προχωρήσει σ'αυτό το δρόμο.Αν πάνω στον εκνευρισμό μου μίλησα για ¨εγκληματία¨ και ¨συνενόχους¨ ζητώ συγγνώμη και αναμένω έκφανση της υποθέσεως προτού ξανααναφερθώ στο ζήτημα αυτό.

Υ.Γ. Ελπίζω και κάποιοι άλλοι να ζητήσουν συγγνώμη από το Μιχάλη, αν δεν το έχουν ήδη πράξει.(δεν το γνωρίζω, αλλά αφήνω ανοιχτώ το ενδεχόμενο για να μη με τρέχουν και μένα ύστερα στην Ευελπίδων...πλάκα κάνω!!!)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.