Jump to content

Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο


Recommended Posts

Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής

Πρόγραμμα ΙΑΣΠΙΣ (Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο της Ιατρικής Σχολής)

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει ξεκινήσει από το 1994 ένα πρόγραμμα δημιουργίας Σύγχρονων Ασκληπιακών Πάρκων, με αιχμή τη δημιουργία του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών. Τα ΣΑΠ συνδυάζουν την προώθηση της Υγείας και του Πολιτισμού, στο πρότυπο των αρχαίων Ασκληπιείων, ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος αναπτύσσεται μία Ηλεκτρονική Πύλη με σκοπό τη παροχή επιστημονικών, αλλά και ενημερωτικών πληροφοριών σχετικά με την Υγεία, την Ιατρική, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Κοινωνική Προσφορά. Μπορείτε να δείτε ένα πλήρες ιστορικό της εξέλιξης των προσπαθειών στη διεύθυνση http://asclepieion.mpl.uoa.gr/index-ascl.htm και στη διεύθυνση http://asclepieion.med.uoa.gr:8080/default.aspx

Στην Πύλη υπάρχει ειδική περιοχή δραστηριοτήτων των φοιτητών της Σχολής μας, όπως ενημέρωση, πληροφόρηση, συμμετοχή, συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων, σχολιασμό, προτάσεις κλπ.

Ο σχεδιασμός δεν είναι οριστικός και θα διαμορφωθεί τελικώς κατόπιν των υποδείξεων των φοιτητών μας προς τους οποίους και απευθύνουμε την πρόσκληση αυτή.ΟΛΕΣ οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες.

Υποδείξεις και προτάσεις μπορούν να γίνονται σ'αυτό το Forum (γιάυτό άλλωστε και η δημιουργία του) ή να στέλνονται ηλεκτρονικά στη δ/νση asclepieion@med.uoa.gr . Ωστόσο προτείνεται ως καλύτερος τρόπος η επίσκεψη σας στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και η συζήτηση με τα μέλη της Ομάδας που υλοποιούν το πρόγραμμα ΙΑΣΠΙΣ (Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο της Ιατρικής Σχολής).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρέπει πάντως να γίνει κάτι για να φορτώνει πιο γρήγορα η σελίδα... Τα asp που έχουν μπει είναι απίστευτα αργά!

Επίσης, γιατί δε μετατρέπετε τα Word και Powerpoint σε HTML για να είναι πιο εύκολα αναγνώσιμα;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.