Jump to content

Πτυχιούχοι γιατροί εξωτερικού


Sovereign

Recommended Posts

Νομίζατε ότι οι γιατροί έχουν απαραίτητα κάποιο πτυχίο?

Νομίζατε ότι δεν υπάρχει Σύλλογος που να εκπροσωπεί όοοοολους τους γιατρούς εξωτερικού, ενώ τον έφτιαξαν υποψήφιοι ΔΙΚΑΤΣΑ από Ρουμανοβουλγαρίες?

Νομίζατε ότι οι αδικημένοι από τις εξετάσεις ΔΙΚΑΤΣΑ θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια για την αδικία του Ελληνικού Κράτους να τους εξετάσει για άδεια άσκησης με φοιτητικού επιπέδου εξετάσεις?

Ε, κάνατε λάθος.

Υπάρχουν πτυχιούχοι και μη πτυχιούχοι γιατροί.

Υπάρχουν απόφοιτοι Ρουμανίας που θέλουν να εκπροσωπήσουν απόφοιτους Αμερικής και Αγγλίας.

Υπάρχουν άνθρωποι που αντί να αισθάνονται ευγνωμοσύνη για τον τρόπο που έρχονται από παράθυρα, πίσω πόρτες, αποχετεύσεις, λούκια και σκαλωσιές, θέλουν να διαμαρτυρηθούν ακόμα παραπάνω για την αδικία να μην έρχονται από την ΚΥΡΙΑ πόρτα.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.dikatsa.info/forum/showthread.php?t=1687 όπου θα βρείτε την ανακοίνωση του υπό ίδρυση Συλλόγου Πτυχιούχων Ιατρών Εξωτερικού.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 84
  • Created
  • Last Reply

Ντάξει, μ'έπεισες. Δεν θα γραφτώ. -_-

Αλλά πισωπορτάτους φοιτητές (μεταγραφέντες) θα βρεις και στον ΣΑΙΕΠ. ;)

Όσους ελέγχους και να κάνετε αμφιβάλλω αν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για όλους...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παρεπιποντως,σημερα το πρωι στη ΝΕΤ υπηρχε συζητηση σε πρωινη εκπομπη για τους αποφοιτους απο ανατολικες χωρες και τις εξετασεις στο ΔΟΑΤΑΠ,οπου συμμετειχε ο προεδρος του ΔΟΑΤΑΠ,ο Κρεατσας και μια εκπροσωπος του "Συλλογου Αποφοιτησαντων Απο Πανεπιστημια Χωρων Εκτος ΕΕ".Τα οσα ακουστηκαν ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ.Μεχρι και το οτι δεν εχουμε πιστοποιηση EIZO στα ελληνικα πανεπιστημια μας ειπε η εκπροσωπος...Γιατι δεν ειχαμε κι εμεις εναν εκπροσωπο εκει?Δε θα επρεπε να διαμαρτυρηθουμε αν δεν καλεσαν εναν εκπροσωπο του Συλλογου μας στη ΝΕΤ?Ρωταω τωρα εγω...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ντάξει, μ'έπεισες. Δεν θα γραφτώ. -_-

Αλλά πισωπορτάτους φοιτητές (μεταγραφέντες) θα βρεις και στον ΣΑΙΕΠ. ;)

Όσους ελέγχους και να κάνετε αμφιβάλλω αν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για όλους...

Δεν με απασχολεί αν θα γραφτείς. Δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις.

Αν έχεις στοιχεία για παράνομους μετεγγραφέντες στον ΣΑΙΕΠ να τα παραθέσεις σε εκπρόσωπο του ΔΣ.

calexico, έχεις απόλυτο δίκιο. Έμαθα για τη συγκεκριμένη εκπομπή προς το τέλος της και η αντίδρασή μας θα είναι δικαιολογημένη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν έχεις στοιχεία για παράνομους μετεγγραφέντες στον ΣΑΙΕΠ να τα παραθέσεις σε εκπρόσωπο του ΔΣ.

Θυμίσου να κάνεις το ίδιο κι εσύ αν έχεις στοιχεία (ακλόνητα) για όσους ξέρεις απ'το ΔΙΚΑΤΣΑ να έχουν πάρει το πτυχίο ή την ισοτιμία πληρώνοντας. ;)

Δε μιλάω για την περίπτωση του ΣτΕ, εκεί το κάναν με νομιμοφανή τρόπο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ποιο ΕΙΖΟ ρε ? Χαχαχα, καλοοο.

Προφανως βαρεθηκατε να πλακωνεστε μεταξυ σας τοσο καιρο για το αν οι γυναικες κανουν για γιατροι ( :blink: ), για το αν το Live 8 αξιζει να ειναι σε δικο του θρεντ ή οχι ( :lol: ) και για ενα καρο ακομα βλακειες, οποτε "ας ανοιξουμε ενα ακομα θρεντ για να τα χωσουμε στους Δικατσαδες, καιρο ειχαμε να το κανουμε".

Και ποια θα μπορουσε να ειναι καλυτερρη αφορμη για το θρεντ απ'το οτι σε τηλεοπτικη συζητηση για το Δοαταπ δεν κανανε μια συνδεση με Αγγλια για να ακουσουμε τις θεσεις του Σοβερειν για το θεμα. Γινεται συζητηση για το Δοαταπ χωρις τους αποφοιτους Ελληνικων πανεπιστημιων ? Τι να λεμε τωρα, παραλογα πραγματα.

Εμ το αλλο ? Τολμησανε οι "αλλοι" να ιδρυσουν συλλογο αποφοιτων εξωτερικου. Πως τολμανε ? Τους αποφοιτους Αμερικης-Αγγλιας-Γερμανιας-Ιταλιας-Βελγιου-Ρωσσιας- Ν. Αφρικης- Βορειου και Νοτιου Αμερικης τους ρωτησανε ? Τι πραματα ειναι τουτα. Αισχος. Επρεπε να διαλεξουν κατι ποιο ταπεινο οπως ο "Συλλογος αποφοιτων ιατρικων σχολων Ελληνικων πανεπιστημιων". Τι κι αν εχει 200-300 μελη αυτος ο συλλογος προς το παρων. Συντομα δεν θα υπαρχει αποφοιτος ιατρικης σχολης -απο το Δαικο μεχρι τον V23- που δεν θα ειναι μελος. Εχει κανεις αμφιβολια να'ουμε ?

Γιου τοκιν το μι πανκ ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν έχεις στοιχεία για παράνομους μετεγγραφέντες στον ΣΑΙΕΠ να τα παραθέσεις σε εκπρόσωπο του ΔΣ

Ναι Προφεσορ, αυτο να κανεις. Για να σε διευκολυνω, ο εκπροσωπος ειναι ο τυπος με τη μαυρη κουκουλα. Παραθεσε τα στοιχεια σου και αυτος με τη σειρα του θα τα παραθεσει στην ειδικη τριμελη επιτροπη (ειναι τα τρια πιθηκακια "hear no evil, see no evil, speak no evil") που εχει συσταθει γι'αυτο το θεμα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν θα συνομιλήσω με άτομα που υποβαθμίζουν οποιοδήποτε επίπεδο συζήτησης. Ο Alex αποφάσισε ότι η ανυπαρξία του τόσον καιρό μας είχε κοστίσει και είπε να κάνει δυναμική επανεμφάνιση, χειρότερος από ποτέ.

Αναφέρω για την ιστορία πως σε συζήτηση που είχα πριν λίγο με κάποια κα τάδε, παραγωγό της εκπομπής, πληροφορήθηκα τα εξής:

1) Η κοπέλα που ήταν στην εκπομπή ήταν εκπρόσωπος αποφοίτων οδοντιατρικής ΚΑΙ ιατρικής. Δεν γνωρίζω την ύπαρξη τέτοιου συλλόγου, μόνο συλλόγου οδοντιατρικής.

2) Η εκπομπή έγινε για να "παρουσιαστεί το πρόβλημα των παιδιών που περνούν την διελκυστίνδα (έτσι μου την είπε η παραγωγός) των παράλογων εξετάσεων του ΔΙΚΑΤΣΑ"

3) Η εκπομπή δεν θεώρησε σκόπιμο να κληθούν απόφοιτοι Ελλάδος μια και δεν περνούν το ΔΙΚΑΤΣΑ. "Ο κ. Κρεατσάς ας έφερνε μόνος του τέτοιους απόφοιτους"

4) Η κυρία που μου μίλησε είχε άποψη για τα πάντα και με πληροφόρησε πως "εξετάσεις ΔΙΚΑΤΣΑ περνάνε και οι απόφοιτοι Γερμανίας και Αγγλίας και είναι παράλογο γιατί έτσι υπάρχουν γιατροί δύο ταχυτήτων"

Αρνήθηκα να κάνω οποιαδήποτε παραπάνω κουβέντα μαζί της και απλά εξέφρασα τα έντονα παράπονα του Συλλόγου μας για την βάση ανακρίβειας και αναξιοπιστίας στην οποία στήθηκε η συγκεκριμένη εκπομπή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χεχ, καλά όχι κι έτσι βρε συ. :)

Πάντως όποιος έχει πληροφορίες για ατασθαλία και από τους μεν και από τους δε, να τις δηλώσει στα αντίστοιχα όργανα. Πιστεύω και ο ΣΑΙΕΠ και ο ΣΠΙΕ θα κρύβουν αρκετά μαργαριτάρια στους κόλπους τους, ακόμα κι αν τώρα δεν το κάνουν.

Πάντως όλα τα λεφτά το EIZO. Εγώ πάντως αν δεν υποστηρίζει ΤCO'03 η οθόνη του μαγνητικού τομογράφου αρνούμαι να μπω στο ακτινολογικό... :D

tco.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ισα ρε που υποβαθμιζω τη "σοβαρη" συζητηση που ανοιξες. Επειδη απανταει δηλαδη καποιος στις αερολογιες σου σε ενοχλει ?

Ποιος ο λογος να ανοιξεις αυτο το θρεντ ? Ποιος ο λογος παρουσιας αποφοιτων Ελληνικων ιατρικων σχολων σε ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ. Εχεις χαζεψει τελειως ? Μηπως επρεπε να ερθουν και οι Mad Boys ?

Οσο για το ονομα του συλλογου που σε ενοχλησε, τι αλλο να πω. Πρεπει να εχεις απεραντο θρασος για να σε ενοχλησει -τη στιγμη που ονομαζεις το μαγαζακι σου οπως το ονομαζεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν με ενόχλησε, πτυχιούχε γιατρέ.

Ακόμα γελάω...

Κατά τα άλλα, δε νομίζω να δικαιολογεί το ύφος μου τον απαράδεκτο τρόπο που μου απευθύνεσαι "ίσα ρε", "πανκ", "αερολογίες".

Αποδεικνύεις καθημερινά το επίπεδό σου. Από μένα τέλος σε οποιαδήποτε συζήτηση με το άτομό σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η πιστοποιηση ΕΙΖΟ που ανεφερε σημαινει πως ολα τα πανεπιστημια παρεχουν το ιδιο επιπεδο εκπαιδευσης.Τωρα αν αυτη ειναι καλη ή κακη αυτο ειναι αλλο θεμα,παντως εχουν ΕΙΖΟ.

Η εκπροσωπος αυτη παντως οταν ρωτηθηκε για το ποσοστο επιτυχιας των Δικατσαδων που ηταν 21,7%,απαντησε οτι δεν μπορει να το σχολιασει γιατι δεν γνωριζει σε ποσους αναφερεται!!!!Μετα ακολουθησε σιγη 15 δευτερολεπτων...Οταν ο Κρεατσας ειπε πως του κανει εκπληξη που δεν ηταν παρων στο πανελ κι ενας φοιτητης απο ελληνικο πανεπιστημιο,αυτη του απαντησε οτι αυτα ειναι γελοιοτητες.Ακομη διαμαρτυροταν γιατι οπως ελεγε "σε ολες τις χωρες ειναι ιατρος αναγνωρισμενη,εκτος απο την Ελλαδα".Στο σημειο αυτο ο προεδρος του ΔΟΑΤΑΠ της ειπε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει,καθως σε ολα τα κρατη της ΕΕ χρειαζονται εξετασεις για την αναγνωριση αν εχεις παρει το πτυχιο απο χωρα εκτος ΕΕ.Μαλιστα ειπε πως λογω του γεγονοτος αυτου πολλοι ρουμανοβουλγαροι φευγουν στο εξωτερικο για να παρουν την ειδικοτητα(μεγαλο πληγμα η απωλεια τους,η Ελλαδα αιμορραγει).Τελος οταν ζητησε τραπεζα ερωτησεων για τις εξετασεις και της ειπαν πως θα δημιουργηθει μια τραπεζα με 2000-3000 ερωτησεις για χειρουργικη και αντιστοιχα για καθε μαθημα,ρωτωντας τη αν συμφωνει,αυτη απαντησε οτι συμφωνει στο βαθμο που δεχεται οτι καποιος μπορει να κριθει ως ιατρος μονο με καποιες ερωτησεις στις εξετασεις και αυτη προσωπικα δεν το δεχεται αυτο,οπως επισης οτι το αν συμφωνει ή οχι εξαρταται απο τον τυπο των ερωτησεων,καθως εχει δει κι ερωτησεις πονηρες,δηλαδη ερωτησεις με παραπανω απο μια σωστη απαντηση...Τα καημενα τα παιδια πολυ τα λυπηθηκα...Τουλαχιστον εχουν την εκπροσωπο που τους αξιζει αφου ολοι εχουν περασει απο ΕΙΖΟ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν ξέρω τι γίνεται ή τι τρέχει ακριβώς... μα θα ήθελα να επισημάνω δύο πράγματα:

- o καθένας έχει δικαίωμα να κάνει σύλλογο, να γίνει μέλος συλλόγου κλπ, δίχως γι'αυτό να γίνεται θύμα ειρωνίας. Αν αυτό το 3rd θέλει να γνωστοποιήσει μιά κατάσταση δεν είναι καθόλου άσχημο. Αν θέλει να σχολιάσει πικρόχολα, τότε είναι αρκετά άστοκο.

- νομίζω πως δημιουργούνται πάρα πολλοί σύλλογοι τώρα τελευταία... αν αυτό είναι δείγμα δημοκρατίας και δημιουργικής πρωτοβουλίας, είναι χρήσιμο. Μου δίνεται η εντύπωση όμως πως οι λόγοι είναι άλλοι... Πολλές φορές είναι όχι μόνο η όρεξη για να φάει κανείς ό,τι προσφέρεται, μα και η ανάγκη άμυνας. Όσες ατασθαλίες κι αν γίνονται δεν έχουν νόημα οι δωρεάν επιθέσεις. Δε μπορείς να λές πως όσοι είναι από Ανατολική Ευρώπη είναι άχρηστοι... μα όταν κάποιος μιλήσει για τα δικά σου, να του ζητάς να κάνει επώνυμη καταγγελία με στοιχεία... αργά ή γρήγορα, θα κάνουν σύλλογο για να αμύνονται και να κάνουν επίθεση σε σένα. :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η παραγωγός της εκπομπής είχε κάνει τέτοια έρευνα πάνω στο θέμα ώστε να νομίζει ότι περνούν τις εξετάσεις ΔΙΚΑΤΣΑ και οι απόφοιτοι της ΕΕ (της παλιάς ΕΕ για να το θέσω καλύτερα). Η εκπρόσωπος των παιδιών αυτών είχε τόση παρρησία ώστε όταν της πρότειναν την τράπεζα ερωτήσεων που με τόση μανία ζητούν ευθαρσώς απάντησε...δεν ξέρω θα δούμε αν μας συμφέρει θα δούμε.

Εκπρόσωπος αγαπητέ Άλεξ ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχει γιατί αναφέρθηκαν στην συζήτηση ΚΑΙ τα ελληνικά πανεπιστήμια ΚΑΙ οι γιατροί της χώρας (2 ταχύτητες κλπ κλπ κλπ) και η συζήτηση αφορούσε αποκλειστικά γιατρούς!!! Δεν υπήρχαν εκπρόσωποι από άλλους κλάδους...αυτοί άραγε δεν περνάνε την διελκυνστίδα (? :blink) του ΔΙΚΑΤΣΑ?.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η παραγωγός της εκπομπής είχε κάνει τέτοια έρευνα πάνω στο θέμα ώστε να νομίζει ότι περνούν τις εξετάσεις ΔΙΚΑΤΣΑ και οι απόφοιτοι της ΕΕ (της παλιάς ΕΕ για να το θέσω καλύτερα). Η εκπρόσωπος των παιδιών αυτών είχε τόση παρρησία ώστε όταν της πρότειναν την τράπεζα ερωτήσεων που με τόση μανία ζητούν ευθαρσώς απάντησε...δεν ξέρω θα δούμε αν μας συμφέρει θα δούμε.

Μα καλά δεν έχουν πιά όρια... να περάσει δηλαδή πως υπάρχει δικατσα για όλους!!! :rolleyes:

Η τράπεζα ερωτήσεων είναι ό,τι πιό αντικειμενικό υπάρχει αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ερωτήσεων. Έτσι κανείς δεν έχει να διαμαρτυρηθεί και οι εξετάσεις είναι μάλιστα αρκετά εύκολες. Τί άλλο θέλουν δηλαδή? Θα έπρεπε να αγωνίζονται για κάτι τέτοιο... "τι θα πεί, θα δούμε αν μας συμφέρει"?

Μα καλά στο χώρο της ιατρική (και μόνο της ιατρικής) ο ιατρικός σύλλογος, τί κάνει?

Είναι 50 000 σύλλογοι (από εκείνο των φοιτητών ιατρικής στο Κονγκό μέχρι τους πτυχιούχους από το Σαλβαδόρ)... ο κύριος και μεγάλος σύλλογος, μοναδικός πραγματικά υπεύθυνος, ο ιατρικός δηλαδή, τί κάνει?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

- o καθένας έχει δικαίωμα να κάνει σύλλογο, να γίνει μέλος συλλόγου κλπ, δίχως γι'αυτό να γίνεται θύμα ειρωνίας. Αν αυτό το 3rd θέλει να γνωστοποιήσει μιά κατάσταση δεν είναι καθόλου άσχημο. Αν θέλει να σχολιάσει πικρόχολα, τότε είναι αρκετά άστοκο.

Όταν θέτουμε τις απόψεις με επίπεδο αξίζουμε και μια σοβαρή απάντηση, γι' αυτό και είσαι ο πρώτος στον οποίο αξίζει να απαντήσω.

Τι αξίζει να σχολιάσει κάποιος ειρωνικά, γιατί μάλλον δεν το κατάλαβαν αρκετοί:

1) Τη σύσταση Συλλόγου πτυχιούχων γιατρών. Καλό είναι, πριν συστήσεις οτιδήποτε, να μάθεις ότι δεν υπάρχουν μη πτυχιούχοι γιατροί.

2) Τη σύσταση Συλλόγου πτυχιούχων γιατρών εξωτερικού . Απορώ πώς αυτός θα υπερασπίσει τα δικαιώματα του αποφοίτου Ιταλίας ή Σουηδίας, αφού το ΜΟΝΟ που διεκδικούν είναι πιο εύκολα θέματα στο ΔΙΚΑΤΣΑ, τράπεζα ερωτήσεων στο ΔΙΚΑΤΣΑ, τέλος στις ατασθαλίες του ΔΙΚΑΤΣΑ κλπ κλπ

3) Τη σύσταση ενός τέτοιου Συλλόγου λίγο καιρό μετά την αναγνώριση του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να φτιάχνει ό,τι Σύλλογο γουστάρει. Έχω, ας πούμε, στο μυαλό μου Σύλλογο Υπεράσπισης Των Δικαιωμάτων Της Αφρικανικής Φώκιας Που Έχει Τρισωμία 67 Και Βελάζει. Είναι το ίδιο λογικό με τον Σύλλογο Πτυχιούχων Γιατρών.

Φαντάζομαι πως ένα "Σύλλογος Μη Αναγνωρισμένων Μέσω ΔΟΑΤΑΠ Αποφοίτων Εκτός Ε.Ε." θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σοβερεινουλη, καλα κανεις και γελας με τις βλακειες που γραφουν οι διαφοροι γραφικοι που πιστευουν πως εχουν τα μουτρα να εκπροσωπουν συναδελφους, μονο και μονο επειδη τους καρφωθηκε πως μπορουν. Κι εγω το ιδιο κανω. Μαλιστα εγω γελαω x 2. Το 'πιασες το υπονοουμενο ?

Και οταν λες πως η παρουσια μου υποβαθμιζει τη συζητηση, τοτε να εισαι ετοιμος για την απαντηση.

Αγαπητη Νοτβαδ, η συζητηση αφορουσε το Δοαταπ και α προβληματα του, τα περισσοτερα εκ των οποιων αφορουν τα πτυχια ιατρικων σχολων εξωτερικου και τις εξετασεις αναγνώρισής τους. Λογικο ηταν να συμμετασχει και καποιος που εχει περασει απο αυτες τις εξετασεις.

Επειδη εσυ εχεις πεισει τον εαυτο σου πως το μεγαλυτερο προβλημα σου ειναι οι Δικατσαδες, αυτο δε σημαινει πως ντε και καλα πρεπει να σε καλεσουν να πεις τον πονο σου.

Οσο για τα Ελληνικα πανεπιστημια και τους γιατρους, εκπροσωπηθηκαν απο τον Κρεατσα. Μηπως επρεπε να εκπροσωπηθουν απο το Σαιεπ ?! Δηλαδη, ε-λε-ος...

Αγαπητε Ιοαν, εχεις πιασει το νοημα του τι ακριβως γινεται. Το να σχολιαζεις πικροχολα ομως δεν ειναι παντα αστοχο. Ειναι πολυ ευστοχο οταν αυτος ειναι ο στοχος. Δηλαδη να σχολιασουμε πικροχολα, να δημιουργησουμε αντιπαραθεσεις, να πουμε τη χαζομαρα μας και γενικα σε δουλεια να βρισκμαστε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά κατάλαβα λοιπόν πως φτιάχνουν σύλλογο για ψήλου πήδημα :lol:

Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι γιατί ο ιατρικός σύλλογος δεν κοιτάει να οριοθετεί την κατάσταση... Είναι κρίμα να μην επεμβαίνει εκεί που πρέπει, αν μη τι άλλο για το σεβασμό των μελών του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να καταγγειλω επισης της αδικη επιθεση που δεχεται η εξαιρετη δημοσιογραφος-παρουσιαστρια κυρια Φραγκακη. Εινα η "αγαπημενη μου της Ερτ" και μακαρι καποτε ολες οι τηλεοπτικες παρουσιες να της ομοιαζουν. :wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΣΑΙΕΠ απαιτούσε τη δικιά του παρουσία στην εκπομπή, αφού σαν σύλλογος εκπροσωπεί μόνο τα μέλη του τα οποία είναι 200-300 δεν ξέρω εγώ πόσα και κανέναν άλλον...

Από αυτόκλητους σωτήρες γεμίσαμε δεν χρειαζόμαστε άλλους...

Ναι ωραία έπρεπε να μιλήσει και κάποιος νυν γιατρός, δουλειά την οποία έπρεπε να τη κάνει ο ιατρικός σύλλογος...

Αλλά απ'ότι αρχίζω και καταλαβαίνω κάποιοι ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να πάρουν θεσμικό ρόλο... ή να λειτουργούν αυτόκλητα σαν να τον έχουν...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σπάστα όλα inliner. Ξες εσύ πως. ;)

(ο ΣΑΙΕΠ αν κατάλαβα καλά σε εμμέσως θα σε αντιπροσωπεύει στο μέλλον και θα κερδίσεις κι εσύ από πιθανές του επιτυχίες, άσχετο αν δεν είσαι μέλος του)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλλά απ'ότι αρχίζω και καταλαβαίνω κάποιοι ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να πάρουν θεσμικό ρόλο... ή να λειτουργούν αυτόκλητα σαν να τον έχουν...

Για ορισμένους φαίνεται ότι αυτό ισχύει... :angry:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έπρεπε να υπάρχει εκπρόσωπος ατόμων που πέρασαν το ΔΙΚΑΤΣΑ και εκπρόσωπος ατόμων που ακόμα δίνουν.

Μόνο που το αντικειμενικό πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι σύλλογοι δημιουργούνται γαι να περάσουν το ΔΙΚΑΤΣΑ και μετά χάνονται όλοι(βλ.Υψηλάντης που μόλις βολεύτηκαν τα παιδιά κάποιων επωνύμων εξαφανίστηκε).Επομένως σύλλογος ατόμων που έδωσαν ΔΙΚΑΤΣΑ δεν πρόκειται να παίζει.Άλλωστε αναφέρεται στο μεγαλύτερο κομμάτι των ειδικευομένων αυτή τη στιγμή στο ellada.

Αλλά εάν υπήρχε,στην εκπομπή θα εξέφραζε την αμέριστη συμπαράσταση του στα παιδιά που τόσα περνούν τώρα,ενθυμούμενοι πόσο δύσκολα πέρασαν αυτοί :lol:;) .

Μάλιστα για να είναι έγκυρη η εκπομπή,έπρεπε να είχε καλέσει και τη τ.διευθύντρια του ΔΙΚΑΤΣΑ,το Φούντα.

Ο Κρεατσάς πάλι εκπροσωπεί πολλά άτομα,καθηγητές,εξεταστές,φοιτητές,στοές.Παίζει παντού.Οπότε άκυρο για το εάν εκπροσωπεί αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων.Τα βύσματα ίσως...

Χρήσιμη επίσης η ανά χώρα εκπροσώπηση,έχουμε έτοιμη την πτέρυγα Σερβίας συλλόγου επιτυχόντων :lol: ,σας έχω έτοιμο και έναν του συλλόγου εξεταζομένων πτέρυγα Σερβίας :lol::lol: .

Κατσούλη Κατσούλη μαζεύεται το φασούλι(στο σακούλι για να περάσω το ΔΙΚΑΤΣΑ!).

Υ.Γ.Χτές το βράδυ σε βραδινή βόλτα στο Ξυλόκαστρο στην παραλιακή στο δίπλα παγκάκι μια θείτσα έλεγε για το ΔΙΚΑΤΣΑ "σε λίγο καιρό και η ειδικότητα στη Ρουμανία θα είναι μια χαρά". emkwlos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:splaaaats: Κάπου στις αρχές τις δεκαετίας του '90 ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος στην μέση του Μακεδονικού,με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να φωνάζει είπε μια μνημειώδη φράση:"ακούω φωνές:φωνές εκπαρθενιζόμενης κορασίδος".Ο ΣΑΙΕΠ με την ίδρυσή του-και ναι,ακόμα δεν είμαι μέλος-έκανε κάτι βασικό:έθεσε τα πράγματα σε κίνηση,έδωσε λαβή για διεκδικήσεις των γιατρών που δεν διανοούμασταν μέχρι τώρα.Έθεσε φραγμό στις ορέξεις πολλών που νόμιζαν ότι η ιατρική είναι πικνίκ και έρχονται και άλλα.Δεν θα αλλάξει το πρόσωπό της ελληνικής ιατρικής-άθλιο στο επίπεδο του εργασιακού καθεστώτος των νέων γιατρών-,αλλά κάτι έχει κάνει για να φωνάζουν όλες οι εκπαρθενιζόμενες κορασίδες,από συλλόγους αριστεριστών-φίλων της μπιρίμπας που είναι ανίκανοι και απρόθυμοι να ζητήσουν βελτιώσεις ουσιαστικές στις συνθήκες εργασίας-βλ. το γνωστό προεδρικό διάταγμα για τις ώρες εργασίας-,μέχρι τους διάφορους κυρίους/κυρίες που νομίζουν ότι τα λεφτά σε κάνουν άνθρωπο και δεν υπάρχει πράγμα που τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.