Petros N. Posted August 10 Report Posted August 10 Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει πώς υπολογίζουμε τον μισθό μας στην ειδικότητα. Διάβασα ότι ο βασικός μισθός στο πρώτο έτος είναι 1259 μεικτά. Από αυτά τι παίρνουμε καθαρά; Είδα επίσης για ένα επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης που είναι 350€. Αυτό ισχύει; Και είναι κάτι χωριστό που δεν φορολογείται; Και τέλος για τις εφημερίες. Οι ώρες που εφημερεύει κάποιος σε μια μέρα είναι στάνταρ ή τα κανονίζει κάθε κλινική όπως θέλει. Και επίσης διάβασα ότι εκτός απο το μισθό για τις ώρες που δουλεύουμε υπάρχει ανά περίπτωση και μια προσαύξηση 31.80€. Αυτό ισχύει; Και σε ποιες περιπτώσεις το παίρνουμε; Quote
Ιωάννης4 Posted August 18 Report Posted August 18 (edited) Αστα δε θα βγαλεις ακρη ετσι, πχ στο μισθο προστιθεται και το νοσοκομειακο επίδωμα, μετα παιζουν ασφαλιστικές εισφορες, κρατήσεις και διαφορα αλλα. Χονδρικά θα παρεις καπου 1250 ευρω μισθο + εφημερίες αν πιασεις πλαφόν, δηλαδη 7 εφημεριες που ειναι καπου 780, γυρω στις 2000 σουμα. Αυτα ΔΕΝ ειναι εντελώς καθαρά καθως θα σου εφορια την αλλη χρονιά γύρω στο 1000ρικο. ΤΟ προγραμμα εφημεριεων παει αναλογα τις ανανγκες, τον αριθμο των ειδικευομενων και τις λόξες του εκάστοτε διευθυντη/επιμελητων. Edited August 18 by Ιωάννης4 Petros N. and ValerieMX 1 1 Quote
Mindtrapper Posted August 19 Report Posted August 19 On 18/8/2024 at 11:44 ΠΜ, Ιωάννης4 said: δηλαδη 7 εφημεριες που ειναι καπου 780 Νομίζω έχεις βάλει λίγο παραπάνω, κάπου 650-660€ βγαίνουν. Τουλάχιστον εκεί πλαφονάρει σε εμένα και μετά τα υπόλοιπα υπεράριθμες. Quote
Ιωάννης4 Posted August 21 Report Posted August 21 Δεν ξέρω αν αλλάζει κατι απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο οσον αφορα τις κρατησεις για φαγητο κλπ γιατι εχω ακουσει διαφορα αλλα η απόκλιση είναι μεγάλη. 682 πέρναμε εμείς πλαφόν πριν τις τελευταιες αυξήσεις. Τωρα τον προηγουμενο μήνα πηρα 790 και τωρα περιμενω 690 με 6 εφημριες. Αυριο θα παραθέσω φωτο με την ανάλυση μισθοδοσίας γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Quote
Mindtrapper Posted August 21 Report Posted August 21 Από πότε είνα αυτές οι αυξήσεις; Μήπως δεν μου έχουν φανεί γιατί τις παίρνω με μια καθυστέρηση 2 μηνών; Δηλαδή τώρα τέλη του μήνα θα πάρω Ιούνιο αν δεν κάνω λάθος. Quote
Recommended Posts