Jump to content

ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝ\ΜΕΙΑ!!!;;


A R I S

Recommended Posts

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ Ή ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩ...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΞΩ ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΠΙΣΩ..

ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΟΥΦΕ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ????????ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ..ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ

Ακου να σου πω ''φιλε'' μου.Εισαι τοσο υπεροπτης κ κακομαθημενος που εχεις εξαρχης χασει το ''παιχνιδι''.Δεν γνωριζω φυσικα ποιος σε καταντησε ετσι..αλλα οποιος κ αν ειναι σιγουρα δεν εκανε καλη δουλεια.Εχω γνωρισει γιατρους ουκ ολιγους στο εξωτερικο(Αγγλους,Γερμανους,Τσεχους,Ρουμανους,)λογω σπουδων κ διαφορων γνωστων.Ετσι μου δωθηκε η ευκαιρια να βγω απο τον ελληνικο μικροκοσμο στον οποιο οχι μονον ζεις, αλλα μαλλον κουβαλας κ το καβουκι σου μαζι.Ειλικρινα τετοιο ψωνιο δεν συναντησα ποτε.!! Σιγουρα ανηκεις στην παστα αυτων των ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ που ''ποιουν την νησαν'' εκτος συνορων,..διοτι διαφορετικα θα ειχες καταλαβει οτι δεν εισαι ο ΘΕΟΣ επι αυτης της γης.Μαλλον ''ΜΙΚΡΕ ΜΠΟΥΦΕ'' εχεις πολυ δρομο μπροστα σου για να καταλαβεις ποσο σε εχουν ξεπερασει οι καιροι.Ο κοσμος εμαθε να διαχωριζει το καλο απο το κακο οχι μονο βασει τιτλων αλλα κ κρινοντας σφαιρικα τον καθενα μας. Αφου εσεις καταφερατε να καει πρωτα στο γιαουρτι κ οχι στον χυλο... Μην επαναπαυεσαι στις ψευτικες δαφνες σου...Περασαν ανεπιστρεπτη οι καιροι που το ελληνικο πτυχιο ηταν το χαλι που σκεπαζε την ανεπαρκεια σας.(η μητερα μου 5 χρονια περιφεροταν απο τον εναν λαμπρο επιστημονα στον αλλον για να δωθει καποια ερμηνια στο εξοφθαλμο που την ταλαιπωρουσε!!!).Να εισαι σιγουρος πως οι εισαγωμενοι μη ''μπουφοι''-που ειχαν το δικαιωμα να σπουδασουν ιατρικη παρα την θεληση σου''!-θα αλλαξουν τους βολικους κανονες σου κ θα αυξησουν τον ανταγωνισμο σε τομεις που το στενομυαλο πνευμα σου δεν μπορει να φανταστει.ΜΑΘΕ πως το ελληνικο μονοπωλειο τελειωσε.Θα μπουνε κ αλλοι στο επαγγελμα σου το οποιο εκανες για να πλουτισεις.Κι' αλλοι παλεψαν κ μοχθησαν εκτος απο σενα κ μπορει κ να σε ξεπερασαν..που ξερεις;;Εκεινοι δεν ειχαν δαφνες να αραξουν.Αντιθετα ειχαν πολλα να αποδειξουν κ αγωνιστηκαν γι'αυτα!Εχουν δικαιωμα φιλε μου στη ζωη κ στην εργασια!Εσυ βεβαια θα προσγειωθεις καποια μερα αποτομα σε μια ελευθερη αγορα,κυνηγωντας τις μαγισσες που σου στερεισαν τον πλουτο που καποτε φανταστηκες. Εαν εχεις κ πολεμοχαρη διαθεση τοτε πολεμο θα βρεις μπροστα σου να εισαι σιγουρος.Πολεμο με καποιους αμυνωμενους μεν, οι οποιοι ομως αν μη τι αλλο εμαθαν να πολεμουν καλα δε...Σ' αυτη τη περιπτωση κανεις δεν θα βγει κερδισμενος αλλα σιγουρα ουτε κ 'συ...Watch your Back... iloveyou :bloodomen:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Last Reply

δεν φταίνε οι εξ-ανατολής συναδελφοί μας. Φταίνε οι μ*****ες τα λιγούρια οι καθηγητές μας που εξετάζουν ταυτόχρονα και στο Δικατσα. Κ από τη μία μας μιλάνε για το πόσο άσχετοι είναι οι ρουμανο-γιατροί και από την άλλη τα παίρνουν χοντρά για να τους περάσουν. Ε,ρε ξύλο που θέλουν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Κλείστε τα πολλά τα θέματα, γιατί μπερδεύονται οι συνέδελφοι με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης (αυτοί που φοίτησαν στα πανεπιστήμεια)

Γελάστε τώρα που μπορούμε, γιατί σε λίγο θα κλαίμε, ο καθείς για τα δικά του... (Ε ρε , γλέντια! emkaragkiozis)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το δεύτερο ίδιο θέμα διαγράφηκε αφού μεταφέρθηκαν εδώ οι απαντήσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ Π Α Ι Ρ Ν Ε Τ Α Ι ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ..ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ

ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ με 'ΑΙ'.Οπως λεμε->ΑΙΛΑΙΟΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!! :splaaaats: Νομιζω πως και οι δυο θα πρεπε να γυρισετε καπου στο γυμνασιο αντι να τσακωνεστε βλακωδως σε κατι που στην τελικη δε θα βγει πουθενα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ελπίζω όλοι σας, ιδιαίτερα αυτοί που είναι trigger-happy με τα ορθογραφικά να είναι και το ίδιο δεινοί κλινικοί... ;)

Πάντως ναι, θα έλεγα πως υπάρχει μια αρκετά ισχυρή συσχέτιση μεταξύ ορθογραφικών λαθών και ποιότητας μαθητή στο λύκειο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ένα πράμα, κι εγώ τους πονάω τους τόνους... Στην αρχή τους είχα μάθει όλους, μετά μου τους ξέχασαν, μετά τους ξανάμαθα... Αφού μου φαίνονται μεγάλη μαλακία τα Αγγλικά που δεν έχουν (ενώ αντιθέτως :wub: τα γαλλικά που έχουν). Άσε δε εκειό το direct που πάει ανάλογα με τα κέφια... Αίσχος, αίσχιστο!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο τόνος είναι σημείο στίξης και στον πληθυντικό (όταν δεν χρησιμοποιούμε τονικό σημάδι πουθενά) λέμε: ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η δασκάλα στο σχολείο μας είχε πει ότι κάποιος (παππούς θυμάμαι) έγραφε στο γιο του, κι επειδή δεν ήξερε ο έρμος να τους βάζει, στο τέλος της σελίδας έκανε ένα σακούλι με ένα σωρό από δαύτους και είπε: παιδί μου, όπου λείπουν, πάρε και βάλε...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι λε ρε... Η δασκάλα ήταν ήδη σιτεμένη... Να μου πεις τη γυμνάστρια, να πω νταξ, 6 χρονώ παιδάκια ήμαστε, μας τρέχανε τα σάλια (από μικροί φαινόμαστε...). Η δασκάλα όμως είχε και βέργα (μάλιστα είχαμε ένα μαραγκόπουλο στην τάξη -που είναι κι αυτός συνάδελφος στην Ιατρική Αθήνας, χαχαχαχαχα) τον οποίο και έβαζε να της φέρνει κάθε αρχή της χρονιάς την καινούρια βέργα!!!

Το κρέας δικό σου, τα κόκκαλα δικά μου... O tempora, o mores :splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ποιος ανακάλυψε τον παγκόσμιο ιστό; Ρίξτου ένα τρισάγιο...γιατί σε έχει σώσει (επειδή είσαι και παιδί της εκκλησίας)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπα, με έχει σώσει που αποφεύγω τις κακοτοπιές και τις ιντερνετικές συναναστροφές. Λέρα χρυσή μου, λέρα!

Σώσον κύριε τον λαόν σου...

emevlogies

(Λέω κάτι πετυχημένα όμως ο λούστης...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.