Jump to content

ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ???


a/s

Recommended Posts

Εσύ αυτό το πήρες χαμπάρι;

Στον εισαγγελέα δύο εταιρείες για πτυχία ιατρικής και μεταπτυχιακά εξ Ιταλίας

Στον εισαγγελέα διαβίβασε σήμερα το υπουργείο Παιδείας τους φακέλους δύο ιδιωτικών εταιρειών που διαφήμιζαν την αναγνώριση πτυχίων ιατρικής και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος μέσω χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τη χορήγηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από ιταλικά Πανεπιστήμια με παραμονή στην Ιταλία 66 μόνο ημέρες.

Στο διαβιβαστικό τονίζεται ότι από το περιεχόμενο των διαφημιστικών φυλλαδίων των δυο ιδιωτικών γραφείων προκύπτει η τέλεση σοβαρότατων αξιόποινων πράξεων. Ειδικότερα, στη μία εταιρεία καταλογίζεται ότι διαφήμιζε την αναγνώριση πτυχίων ιατρικής της αλλοδαπής και την έκδοση αδειών ασκήσεως επαγγέλματος εκτός των νομίμων διαδικασιών του ΔΙΚΑΤΣΑ, και στην δεύτερη ότι υποσχόταν τη χορήγηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών επιπέδου ΙΙ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ετήσιας διάρκειας, με διαμονή στην Ιταλία μόνο 66 ημέρες (8 το Πάσχα, 50 το καλοκαίρι και 8 τα Χριστούγεννα). Μάλιστα, για την συγκεκριμένη εταιρεία αναφέρετια ότι διαφήμιζε και την παροχή μεταφραστικών υπηρεσίων, γεγονός που δημιουργεί υπόνοιες ότι οι υποψήφιοι δεν γνώριζαν επαρκώς την ιταλική γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση των «εύκολων» μεταπτυχιακών εξ Ιταλίας είχε καταγγείλει μόλις πρίν απο τρείς ημέρες στην Βουλή ο βουλευτής του Συνασπισμού κ. Λεβέντης.

Σε αυτά ανοίκει και ο Φούντας!!!!

Μας εκνευρίζετε κάθε μέρα με το κω**ΔΙΚΑΤΣΑ σας

'Εχετε κάνει μπάχαλο όλα τα πόστς!!!!

Το έχεις βάλει και δυο φορές τρομάρα σου!!

Έπρεπε να το βάλεις σε όλα τα θέματα!

Έχω βαρεθέι να βλέπω κάθε μέρα για το δικατσά!! Κάτι χρήσιμο για εμας μπορούμε να πούμε;;;!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να κάτι τέτοιες αλητείες χαλάν την πιάτσα και μετά βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι. Αυτοί πού τα προωθούν χρειάζονται όχι μόνο πρόστιμο αλλά μια καλή παραμονή στη φυλακή για παραδειγματισμό και των υπολοίπων. emranting

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

να παραγγείλω κ εγω ένα πτυχίο???

Λοιπόν πιάσε ένα σπέσιαλ με 2 διδακτορικά και μπόλικες εργασίες. Για επιδόρπιο φέρε μου μια ειδκότητα και μια μετεκπαίδευση. Καλά θα είναι να οργανωθούμε για μια ομαδική παραγγελία πτυχίων. Θα μας έρθει και πιό φθηνά!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κρύψε λόγια! :P

Μήπως όμως βαρυστομαχιάσουμε έτσι; Καλύτερα ρε συ 2 ημερίδες light και παρουσία σε συνέδριο με ΜΟΝΟ 20 θερμιδο-μόρια!! :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.