Jump to content

USMLE Step 1 Course στο UNIPERFECT


UNIPERFECT

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Το UNIPERFECT είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο προετοιμασίας Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών στο οποίο προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για να δώσουν standardized tests όπως το GRE και το GMAT αλλά και language sufficiency tests όπως το IELTS και το TOEFL. Πέραν των μαθημάτων, προσφέρουμε στους μαθητές μας συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις αιτήσεις τους σε ξένα πανεπιστήμια αλλά και ένα πρόγραμμα Mentoring στο οποίο οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να μάθουν λεπτομέρειες που τους απασχολούν σχετικά με κάποιο κλάδο ή κάποιο Πανεπιστήμιο. Ο στόχος μας στο UNIPERFECT είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να γίνουν δεκτοί στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου!

Έχοντας πολλούς φίλους γιατρούς, πολλοί εκ των οποίων περάσανε από την διαδικασία του USMLE, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε να διαμορφώνουμε ένα course για το Step 1. Γνωρίζουμε πως η διαδικασία του διαβάσματος για το συγκεκριμένο τεστ είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα οπότε πήραμε σχεδόν ένα χρόνο για να κάνουμε την κατάλληλη έρευνα και να διαμορφώσουμε το course όσο πιο καλά γίνεται ώστε να βοηθήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δυστυχώς, για το USMLE δεν υπάρχουν shortcuts και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς θα πρέπει να γίνει από τους μαθητές, όμως καταφέραμε να οργανώσουμε κατάλληλα το υλικό και να διαχωρίσουμε την ύλη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουν οι μαθητές μας να πετύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα με στοχευμένη μελέτη και να μην σπαταλήσουν εκατοντάδες ώρες σε άσκοπο διάβασμα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως κάναμε στατιστικές μελέτες στην ύλη του Step 1 για να βρούμε τα θέματα και τις ερωτήσεις που εμφανίζονται πιο συχνά, τα φάρμακα, τις ασθένειες κλπ. Έπειτα διαμορφώσαμε ένα tier system τεσσάρων βαθμίδων σε όλα τα subjects για να ξέρουν οι μαθητές μας που αξίζει να επικεντρωθούν και που να μην ξοδέψουν χρόνο. Μπορεί το Step 1 να έχει γίνει πλέον pass/fail exam me ποσοστό επιτυχίες 75% αλλά πρέπει να επισημάνουμε πως ένα fail στο Step 1 θα είναι τρομερά αρνητική εξέλιξη για κάποιον καθώς τα καλά προγράμματα στην Αμερική έχουν πλέον φίλτρο και κάνουν reject αυτόματα όποιον candidate έχει κάνει fail στο παρελθόν.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως υπεύθυνος του USMLE Course στο UNIPERFECT θα είναι ο Δρ. Παναγιώτης Καπαραλιώτης, γνωστός στο forum ως CzR. Ο Παναγιώτης όχι μόνο τελείωσε πρώτος στην χρονιά του στην Ιατρική Αθηνών και σκόραρε 264 στο Step 1 (top 1% παγκοσμίως), αλλά είναι πλέον και lead author στο First Aid, την Βίβλο του USMLE.

Όποιος χρειάζεται παραπάνω πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Το κέντρο μας βρίσκετε στον Χολαργό, το τηλέφωνο μας είναι 2106537344 και το website μας είναι το εξής:

https://www.uniperfect.gr/

(Για το USMLE συγκεκριμένα, μπορείτε να μπείτε στο https://www.uniperfect.gr/usmle/)

 

 

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.